Vojtěch řekl, že jednali do půl třetí do rána a v osm byla tiskovka..........to je právě ten pohled od klávesnice, víš

Vojtěch řekl, že jednali do půl třetí do rána a v osm byla tiskovka..........to je právě ten pohled od klávesnice, víš
edit: prymula si jel vyměnit domů trencle a vojtěch chrápal, tak jednoduché to je když jseš do půl třetí na nohách
v tomhle s tebou rozhodně souhlasím, bylo to v době, kdy zašpérovali wuchan nevím přesně kdy to bylo, někdy v lednu, tak už v té době se měla zavřít hranice, obchody, divadla atd. a stopnout všechny lety, a nikdo do republiky by se nedostal
Pěkné. Taky to plánuju udělat, jednu trubici mám.elbarto píše: ↑14. 3. 2020, 7:29 Možná to patří spíš do kategorie "co jste dneska bastlili". S "G" trubicema dnes jede business jako s respirátorama (10x bežná cena), proto jsem nedělal do každé místnosti kus. Závaží, drátěny kanál, maxi improvizacePředřadníky jsem raději vzal origa, jinak hrozí, že s nedodržením proudu v trubici se dostane mimo požadovanou vlnovou délku. Chtěl jsem pro maxi učinnost přímý osvit s nepřímým by to šlo udělat více designově, ale zase budou hučet větráčky. Kutění ZDAR
Neměl by stejné účinky i starý dobrý Sirius - horské slunce? Kvítka to umí hubit perfektně.Mex píše: ↑14. 3. 2020, 7:51Pěkné. Taky to plánuju udělat, jednu trubici mám.elbarto píše: ↑14. 3. 2020, 7:29 Možná to patří spíš do kategorie "co jste dneska bastlili". S "G" trubicema dnes jede business jako s respirátorama (10x bežná cena), proto jsem nedělal do každé místnosti kus. Závaží, drátěny kanál, maxi improvizacePředřadníky jsem raději vzal origa, jinak hrozí, že s nedodržením proudu v trubici se dostane mimo požadovanou vlnovou délku. Chtěl jsem pro maxi učinnost přímý osvit s nepřímým by to šlo udělat více designově, ale zase budou hučet větráčky. Kutění ZDAR
Na jaké vlnové délce ti to jede? 254nm nebo 185nm?
Když píšeš o "přímém osvitu" tak zřejmě ten ne-ozonový typ na 254nm.
A můj pohled je zase takový, že opravdový lídr nemá potřebu řvát a někoho jebat.tumlik píše: ↑14. 3. 2020, 7:34 ........jen jsem nabídl svůj pohled na věc, od stolu se ten pohled samozřejmě diametrálně lišív krizové situaci jsou schopní lidé právě ti, kteří si dokáží zachovat chladnou hlavu, dokáží zařvat, být sprostí a klidně někoho veřejně zmrdat, tak to prostě je
, kafráním na netu to můžem následně rozebrat, ale v život ohrožujících stavech je klíčová právě rozhodnost
... já ji tam teda u Babiše vidím a to nejsem jeho fanda
napíšu to takhle, prakticky na všechny mimořádné události jsou zpracované postupy, soubory typových činností, bojové řády atd. a nikdy, opakuju nikdy ta situace není přesně podle toho plánu, souboru opatření apod.
To co predvadi Babis a spol. je jen a jen o osobnich animozitach a politice. Jak se to ma delat, je popsano treba tady, kde situaci zvladli. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/s-hr ... paign=null
DwPetr píše: ↑14. 3. 2020, 7:56 Nicméně to ukazuje jak se EU úplně vypnula, okamžitě nastupuje původní suverenita, a je vidět jak to dopadlo když neexistuje soběstačnost. Čína nedodává, zastavujou se montovny.. radost mají jen překupníci se zdr. materiálem. No a pak ti kteří to odstartovali, nějak se ta Čína a Evropa oslabit musí, když to nejde islamizací netáhel podle představ.