Máš to tahat drátově a máš klid

Máš to tahat drátově a máš klid
Krása
Jo,jo, lenost. U 100, kde je sbernice už to dávám drátově u staré 80 jsou bezdráty luxus pro lenochy
...kteri musi mit neustalou zasobu baterekelbarto píše: ↑1. 4. 2020, 12:09Jo,jo, lenost. U 100, kde je sbernice už to dávám drátově u staré 80 jsou bezdráty luxus pro lenochy![]()
ja vim ze je to snesitelne, pokud neresime elmag smog a nase zdravi, domu mi bezdratovy udelatka nesmi, krom wifi, ktera se na noc vypinaelbarto píše: ↑1. 4. 2020, 1:41 Čéče není to tak hrozné, v teple vydrží 2 až tři roky, v kose min. rok. Pouze ta prokletá duální čidla v místech stále frekvence docela žerou baterky. Ted beru z Ali, tak mi je spotřeba už relativně fuck. Navíc už mám konečně etiketovačku, tak při každé výměne už datumuju baterky. Prostě bezdrátovky milujuJen když se to přežene (cca 25ks bezdrátu na dělenou ustřednu) tak toho má chudák plné trenky. Umím 80tku nazpamět, tak se s ní těžko loučím.
Připojuji se k Tomíkovi - "wunderbar"
... vypínání WiFi je paranoia, obzvlášt pokud žiješ ve městě. Mobil na uchu, výkony na BTSkách operátoru, dálkové datové spoje. Před pár dny jsme zrovna s kolegou polemizovali kolik musí tlačit do antén do gigabajtového spoje co mu vzduchem nově instalovali. Jeden zákazník gigabajt, to znamené že po páteři jedou stovky gigabajtů na kilometry. Neumím si představit, jak ráno conectím znova a znova všechny systémy a zrovna třeba GogleHome si dáva načas. Furt si říkám, že si to hodil jako vtípekfilla píše: ↑1. 4. 2020, 5:11ja vim ze je to snesitelne, pokud neresime elmag smog a nase zdravi, domu mi bezdratovy udelatka nesmi, krom wifi, ktera se na noc vypinaelbarto píše: ↑1. 4. 2020, 1:41 Čéče není to tak hrozné, v teple vydrží 2 až tři roky, v kose min. rok. Pouze ta prokletá duální čidla v místech stále frekvence docela žerou baterky. Ted beru z Ali, tak mi je spotřeba už relativně fuck. Navíc už mám konečně etiketovačku, tak při každé výměne už datumuju baterky. Prostě bezdrátovky milujuJen když se to přežene (cca 25ks bezdrátu na dělenou ustřednu) tak toho má chudák plné trenky. Umím 80tku nazpamět, tak se s ní těžko loučím.
Ahoj, originál HP tam patří takové modré silentbloky aby se nepřenášely vibrace a disk měl vyšší životnost, asi bych jich doma pár našel jestli chceš. V takovém případě adresu do poštičkyZdenek Valter píše: ↑1. 4. 2020, 7:56 Dnes jsem si udělal radost - vložil jsem si archivní disk do svého domácího PC. Bez soustruhu se to však neobešlo.
distance.jpg
mount I.jpg
Mount III.jpg
disk in PC.jpg