Odlitek Zubu
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Dobrý den, ahoj,
byl jsem požádán poptat v Čechách výrobu odlitku.
V jpg souboru je kostrbatý překlad do češtiny z polštiny, 2x náhled v pdf
V zip souboru je tif soubor s výkresem odlitku a tepelného zpracovaní, excel s překladem, 2x pdf s 3D náhledem a 3D model ve stepu
Počet kusů je:
3000ks
5000ks
10000ks
V případě chybějících informací jsem schopen sehnat a zajistit.
Prosím o 3 cenové nabídky, dle počtu kusů nebo doporučení, kde poptat.
Moc děkuji.
Jakub
EDIT: upraven počet kusů
byl jsem požádán poptat v Čechách výrobu odlitku.
V jpg souboru je kostrbatý překlad do češtiny z polštiny, 2x náhled v pdf
V zip souboru je tif soubor s výkresem odlitku a tepelného zpracovaní, excel s překladem, 2x pdf s 3D náhledem a 3D model ve stepu
Počet kusů je:
3000ks
5000ks
10000ks
V případě chybějících informací jsem schopen sehnat a zajistit.
Prosím o 3 cenové nabídky, dle počtu kusů nebo doporučení, kde poptat.
Moc děkuji.
Jakub
EDIT: upraven počet kusů
- Přílohy
-
- zub_3D nahled.pdf
- (57.09 KiB) Staženo 280 x
-
- zub_3D nahled2.pdf
- (56.82 KiB) Staženo 202 x
-
- zub.zip
- (969.25 KiB) Staženo 181 x
Vím jen kde přesným litím ,ale to je dražší než do písku.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Poznámka úplně bokem a zcela OT.
Jedna z možností, proč jsi nedostal žádnou nabídku je, že když lidi otevřeli ten Tvůj dotaz, tak ho hned zase co nejrychleji zavřeli.
Ten Tvůj poskakující avatar je fakt děsný. Tady na fóru snad nejstrašnější. Mít to chvíli otevřené, tak je to tak na epileptický záchvat.
Sorry za odbočení od tématu vlákna.
A víš, že máš pravdu...Mex píše: ↑2. 4. 2020, 7:32Poznámka úplně bokem a zcela OT.
Jedna z možností, proč jsi nedostal žádnou nabídku je, že když lidi otevřeli ten Tvůj dotaz, tak ho hned zase co nejrychleji zavřeli.
Ten Tvůj poskakující avatar je fakt děsný. Tady na fóru snad nejstrašnější. Mít to chvíli otevřené, tak je to tak na epileptický záchvat.
Sorry za odbočení od tématu vlákna.
normální strojař který má alespoň nepatrný pud sebezáchovy, když to otevře a zjistí, že chceš nabídku na 10 000 (!) ks poměrně složitého odlitku za Hadfieldky, tak to hlavně rychle zase zavře a opatrně se podívá, jestli ho náhodou při tom (že tu vůbec otevřel

Jinak ty zuby pro ty rejpadla

Pro ty co stále netuší. bych jenom jako náznak doporučoval si zkusit spočítat, co by stálo jenom to tepelné zpracování těch 10 000 ks - časy tam jsou, jeden zub váži 21 kilo - tj. pecí to musí projít 2x, vždy to tam bude smrdět 9 hod.
Prostě pohoda, nějakých 200

myslím, že se ani ptát nemusíš.
Ještě pro ilustraci (spíš pro pobavení).
Co aktuálně Hadfieldka stojí, netuším - ale podle google to vypadá na nějakých cca 2000USD/tunu.
200 tun odlitků, tuna za 2000, - i jenom na ten holý matroš, to bude chtít mít dost silnou
prkenici.
Ještě pro ilustraci (spíš pro pobavení).
Co aktuálně Hadfieldka stojí, netuším - ale podle google to vypadá na nějakých cca 2000USD/tunu.
200 tun odlitků, tuna za 2000, - i jenom na ten holý matroš, to bude chtít mít dost silnou

Nedalo mi to a jeste ted jsem to resil. Firma co to poptava je s tim vsim seznamena a vi ze to nebude za par €. Potvrdili mi i vse co jsi psal o tom konkurzu te firmy proto pry zkousi cechy. Samozrejme by pak nic neslo pres me ale naprimo pres tu firmu.
Je v tuto chvili kdyz to mam obajsnen vubec netusim kde poptat takto velkou vec...
Ono to nak dopadne
Je v tuto chvili kdyz to mam obajsnen vubec netusim kde poptat takto velkou vec...
Ono to nak dopadne

v takovém množství bych oslovil přímo ty co to dělaj teda třeba Vítkovické slévárny, Třinecké, ŽĎAS .. samozřejmě netuším jestli to pořád dělaj i v dnešní době.. ale asi bych začal tam...
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU