corona virus - obecna diskuze
-
Nakonec jsem i TV zaznamenal jak Hamacek rikal, ze kdyz jede cyklista sam lesem, tak si rousku
muze sundat, proc ne? Vetsinou se to praktikuje tak, ze se odeberes stranou aspon 10m,
tam si rousku shrnes na krk, najis se, napijes, pokouris, a kdyz se vracis mezi lidi, tak si ji zase
nandas. Proti tomu nemam vubec nic, ale kdyz vidim frajera, co prijde zarouskovany do vagonu
metra, rozvali se a rousku sunda, tak mi to hybe zluci. Ovce, neovce, tohle je lidsky vzato bezohledne.
muze sundat, proc ne? Vetsinou se to praktikuje tak, ze se odeberes stranou aspon 10m,
tam si rousku shrnes na krk, najis se, napijes, pokouris, a kdyz se vracis mezi lidi, tak si ji zase
nandas. Proti tomu nemam vubec nic, ale kdyz vidim frajera, co prijde zarouskovany do vagonu
metra, rozvali se a rousku sunda, tak mi to hybe zluci. Ovce, neovce, tohle je lidsky vzato bezohledne.
Tak si pak nestěžuj, že je nad tebou potřeba bič. Prostý lid se v naší krajině má v současnosti dobře jako historicky nikdy (v širší současnosti než v posledních týdnech). Až ti opilej "ojebávač" srazí dítě nebo na tvoje rodiče nachrchlá "nějakou" nemoc, tak na to možná změníš názor.bobik píše: ↑5. 4. 2020, 12:19 Milý Zbýňo, já jsem rád, že patřím k národu ojebávačů. Neboť v naší historii naši vládcové skoro vždy s prostým lidem vyjebávali. Což se zase děje v míře nemalé. Třeba němci neojebávači poslušně vyvraždili několik milionů lidí, to by se nám ojebávačům v tak velké míře nestalo.
Těžko posoudit jestli bys byl takovej hrdina kdyby ti hrozilo že bys při neuposlechnutí mazal do transportu taky.
Přesně tak. Pro rozumný lidi jsou doporučení a jednoduchý zákony. Pro "vyčůránky za každou cenu" je buď bič a nebo složitý překombinovaný zákony co musej až absurdně pochytit každou možnou skulinu.pavel-gravos píše: ↑5. 4. 2020, 12:29 Nakonec jsem i TV zaznamenal jak Hamacek rikal, ze kdyz jede cyklista sam lesem, tak si rousku
Nejlepší obrana proti viru je dobrý imunitní systém. A ten je třeba posilovat. Sedění doma a bránění lidem chodit do přírody na sluníčko má opačný efekt. Dlohodobé nošení roušek je vyloženě škodlivé. Tedy vyžadovat jejich nošení i tam , kde nikdo nikoho nemůže nakazit je idiocie.
Pořád si stěžuješ na něco za co tě nikdo nepostihuje. Člověka v přírodě nebo na cigárku za barákem bez kontaktu s ostatními nikdo pokutovat nebude (jak taky když se při správnosti svého jednání logicky nepotká ani s policajtem).bobik píše: ↑5. 4. 2020, 12:51 Nejlepší obrana proti viru je dobrý imunitní systém. A ten je třeba posilovat. Sedění doma a bránění lidem chodit do přírody na sluníčko má opačný efekt. Dlohodobé nošení roušek je vyloženě škodlivé. Tedy vyžadovat jejich nošení i tam , kde nikdo nikoho nemůže nakazit je idiocie.
Evidentně ti dělá potěšení, když tě někdo ojebe.
A co se týká nošení roušek v přírodě. Když jdu ven sám a nikdo není v dohledu, tak mám roušku shozenou na krku. Když někoho vidím, jak jde proti mě, tak si ji nasadím a jak se vzdaluje za mými zády, tak ji zase shodím.
Jak prosté.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Nepatlám. Moje šité roušky nemají šňůrky kolem uší, ale mají dvě gumy, za krk a za hlavu. Takže při sundávání nebo nandávání jednou rukou vezmu horní gumu a přetáhnu ji přes hlavu.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Jakpak jsi na tohle přišel? Snad z kontextu zdejší debaty každý pochopí, že ojebávání je činost, kterou provozuješ ty sám. Vyjebávání je třeba to, že ti někdo nezaplatí, že budeš mít na udání jednu kontrolu za druhou atd čili že s tebou někdo vyjebal. Jel jsi někdy přes povolenou rychlost? Tak jseš ojebávač a vítej do klubu.Evidentně ti dělá potěšení, když tě někdo ojebe.

Není, ojebává skurvené státní nařízení.V tom případě je to OK
https://www.in-pocasi.cz/clanky/vyznacn ... 26.3.2020/
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."