No to právě není pravda. Bude-li policajt sviňa, tak tě klidně může šmírovat z dálky dalekohledem.
Platí jedna stará pravda: nejhorší forma diktatury jsou špatné zákony.
No to právě není pravda. Bude-li policajt sviňa, tak tě klidně může šmírovat z dálky dalekohledem.
Hamáček říkal, že se máme řídit selským rozumem. A můj selský rozum mi říká, že pokud jsem sám venku v přírodě, tak si mám sundat roušku, aby trochu proschla, než si ji zase natáhnu na hubu. Když přijdu domů, tak roušku stáhnu, dám ji na háček v garáži vedle dalších pěti pověšených roušek a stříknu na ni IPA. Pak jdu z garáže do předsíně, kde mám dezinfekci a dám si ji na ruce. Následuje vstup do haly. Perou se, až když je jich použitých víc.
A jak tě prosimtě legitimuje a uloží ti pokutu dalekohledem? Pravděpodobně tě rovnou zastřelí odstřelovačskou puškou. Lidi nemaj SPZetky jako auta s chybějícíma dálničníma známkama. Přestaňte vymejšlet nesmysly, jen abyste mohli prskat jak moc jste utlačovaný.
No a ten zivotni prostor pro Cinany je nutno uvolnit. Nic nenapada? Jak to bylo s nestovicemi a Indiany? To, ze nejsi paranodni, nezmamena, ze po tobe nejdouMart76 píše: ↑30. 3. 2020, 12:51Před dvěma lety jsem byl 3 týdny na Kapverdách. Žádná cestovka, ale pěkně mezi domorodcema. Číňani tam už jsou pěkně zaháčkovaní. Investují, staví silnice, sídliště a jejich lidi mají výjimku z placení daní. Je tam plno krámků vedených Číňany a díky tomu, že neplatí daně, mají výhodu nad místníma. Takže místní krámkaři jdou ke dnu. Okolo ostrovů loví čínské obří rybářské lodě. Místní rybáři jsou v prd.li, protože mají nízké úlovky. Moře je vylovené. Domorodci jsou z Číňanů nešťastní.
Já neprskám, jak jsem utlačovaný. Já jenom říkám (a za tím si stojím velmi pevně), že špatné zákony jsou to největší zlo.
Soukromou datovou schránku (zatím) nechci. Kvalifikovaný certifikát nemám, nevidím pro něho použití, aby mi stálo zato ho platit.
Baba na podatelne kontroluje maximalne tak podpis, sedi tam casto nejaka uklizecka ktera tomu prd rozumi.
Pro firmu (SRO) mám samozřejmě datovou schránku (povinně).t256 píše: ↑6. 4. 2020, 4:16 Baba na podatelne kontroluje maximalne tak podpis, sedi tam casto nejaka uklizecka ktera tomu prd rozumi.
Ja mam zamestnance, jsem platce DPH, posilam neustale 3prdele nejakych hlaseni, takze se mi certifikat vyplati. Ale pokud ho nechces, da se to vyplnit v tom jejich EPO kde to i zkontroluje chyby, posles to elektronicky nepodepsane a nasledne to hodis do schranky podepsane obycejnym dopisem. Kdyby se nahodou stalo, ze jim to nedojde, baba by z financaku volala ze to nemuze bez podpisu prevzit. Takhle to bylo driv bez jakychkoliv pokut, ale je mozne ze to v ramci zaklekavani taky zpoplatnili, pak bys musel opravdu posilat doporucene.
Jo, presne tak - vychytali mi jednou podpis, podruhe chybejici prilohu (to bylo blbe, musel jsem prijit znova, ale byl jsem rad, ze to odchytili) a potreti uz si napamatuju ... snad na priloze vazbu na DP (neco jako nahore v zahlavi dokumentu).