Pila TOS PR 20
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Děkuji za nasměrování. Tak jsem si prošel dokumentaci a podíval se ještě po dalších pilách, co se ke mně nějak dostaly na náhradní díly a zjistil jsem, že mám tři unikátní PR20, každou jinou. A dokumentace tomu odpovídá, že se dělaly různé typy. Takže díky za tip.
Ještě jednou děkuji všem co pomohli. Zejména Milan199 mne přivedl na myšlenku, kterou jsem původně zavrhl. Nutno zdůraznit, že pily PR20 měly rozdělovač buď válcový nebo kuželový. Předpokládám, že u kuželového se nedalo s osou nijak pohybovat. Mně to taky u válcového rozdělovače nikdy takto nefungovalo, ale po rozebrání se to chová stejně jak popisoval Milan. On to musel pro zvedání vytáhnout, já pro klesání zatlačit
Asi přestanu přemýšlet nad tím, proč to tak je, budu rád, že to prostě nějak dokáži ovládat. Takže děkuji za rady.

K čemu všemu pomůže, že něco přestane fungovat. Jednak jsem se v návodu, který jsem stáhl, přečetl, že pila má řezat k sobě. Musím tedy otočit plátek a přehodit fáze na motoru. Dále to opravdu má fungovat jak psal Milan199. Ovládací páka se pohybuje v ose. Po doříznutí osa poskočí a pila se sama zvedne. Ještě jednou děkuji všem za rady.
Jo tohle jednoho donutí zapojit to zařízení mezi ušima. Já měl tenkrát odmontované i ty měděné trubičky a jako bonus různě ohnuté - takže se nedalo poznat kde co bylo. Odhadl bych, že mi to zprovoznění dalo stejně práce jako později stavba pásové pily.
Ale pila odmakala mraky práce a u kámoše maká doposud.
Ale pila odmakala mraky práce a u kámoše maká doposud.