Děkuji ,od tebe je to lichotka .Josef píše: ↑19. 4. 2020, 12:06Tak ty máš ke slušnosti hóóódně daleko...
corona virus - obecna diskuze
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
zajímavá úvaha ... (přečteno)
kolik stojí u nás lidský život ?
když vás chytí ošklivý moribundus, kolik je ochotna pojišťovna vynaložit na záchranu - obávám se, že pokud to výrazně přesáhne milion ... máte smůlu.
Kolik obětí by měl covid19 bez drastických opatření - můžeme zkusit odhad podle zemí, kde nic moc neregulují (v poměru na počet obyvatel)
1 tis - nebo 10 tisíc ?
stát nyní navyšuje propad na 300 miliard
to je při 10 tis úmrtí ... 30 milionu na jednoho.
proč mám pořád pocit, že je za tím něco schovaného ...
zajímavé počitadlo https://www.worldometers.info/cz/
kolik stojí u nás lidský život ?
když vás chytí ošklivý moribundus, kolik je ochotna pojišťovna vynaložit na záchranu - obávám se, že pokud to výrazně přesáhne milion ... máte smůlu.
Kolik obětí by měl covid19 bez drastických opatření - můžeme zkusit odhad podle zemí, kde nic moc neregulují (v poměru na počet obyvatel)
1 tis - nebo 10 tisíc ?
stát nyní navyšuje propad na 300 miliard
to je při 10 tis úmrtí ... 30 milionu na jednoho.
proč mám pořád pocit, že je za tím něco schovaného ...
zajímavé počitadlo https://www.worldometers.info/cz/
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
-
- Kontaktovat uživatele:
Možná to není je pocit: Sociální izolace kvůli koronaviru možná potrvá až do roku 2022
<konspirace>
Byl jsem upozorněn na zajímavou věc: Naši politici Babiš, Vojtěch, Prymula, Maláčová, Zeman, Havlíček a jistě i další pár dní po vypuknutí krize najednou na několik dní úplně zmizeli ze scény a když se znovu objevili, jejich názory byly právě opačné, než předtím a od té doby provádějí takové názorové veletoče, že je to až směšné. Totéž se událo s Merkelovou, Macronem a nedávno s Johnsonem. Přiznávám se, že jsem byl líný hledat, zda se to nestalo i jiným politikům, ale připomnělo mi to děj filmu Vládci loutek.
</konspirace>
Další spousty podivností, zejména ve zvláštním způsobu počítání mrtvých, nebo v tom, že koronavirus se záhadně vyhýbá muslimským no-go zónám v západoevropských městech a připrchlickým táborům, jste asi už všichni zaznamenali sami...
jrt
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
By mne zajimalo kdy Babisovym volicum dojde, ze to jejich slavne promorovani znamena, ze pri zamyslene 60% promorenosti a 2% smrtnosti bude vysledkem 120.000 mrtvych v Ceske republice. Obavam se ale, ze vzhledem ke strukture prevazne casti jeho volicu (nevzdelani hlupaci a duchodci) jim to do doby nez je povezou do marnice nedojde a budou hlavniho koblihare freneticky hajit porad. Pri jejich cilovem poctu 400 novych pripadu denne (nekolikrat prezentovali ze pri prekroceni teto hranice zase pravidla zprisni) by takove promorovani trvalo cca 40let
Bohuzel vetsina jeho priznivcu je natolik tupa, ze si ani toto nedokaze spocitat a bude ty nesmysly co melou porad obhajovat hloupymi vymluvani typu ze tam nebo onde je hur apod.

Tak když tady zaznívají tyhle kraviny, tak vám tu jednu superkravinu od superkrávy přidám.
hobbyrobot píše: ↑19. 4. 2020, 6:12
Další spousty podivností, zejména ve zvláštním způsobu počítání mrtvých, nebo v tom, že koronavirus se záhadně vyhýbá muslimským no-go zónám v západoevropských městech a připrchlickým táborům, jste asi už všichni zaznamenali sami...
MAS FU2A, TOS SM16A
Promoření se nevyhneme. Promoření začalo uvolňováním omezení. Jak rychlé bude, tak to záleží na lidech, jak moc budou nedodržovat základní pravidla nošení roušek a shromažďování.
Jakmile se denní nárůsty nakažených zvednout, tak se šrouby utáhnou, když klesnou, tak se povolí.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Jo, tempem 400 nakazenych denne budem promoreni za 40letMart76 píše: ↑19. 4. 2020, 7:38 Promoření se nevyhneme. Promoření začalo uvolňováním omezení. Jak rychlé bude, tak to záleží na lidech, jak moc budou nedodržovat základní pravidla nošení roušek a shromažďování.
Jakmile se denní nárůsty nakažených zvednout, tak se šrouby utáhnou, když klesnou, tak se povolí.

Je to naprosty nesmysl, zvlast kdyz tvrdi ze imunita proti podobnym virum se vytraci po cca 2 letech.
Ja nemam kalkulacku ve tvaru koblihy, takze mi to proste nevychazi

Pokud by promoreni melo probihat v nejake realne dobe, tak i pri velice optimistickem poctu obeti 2% z nakazenych by u nas bylo zemrelych vic nez v letech 2 svetove valky. Je to proste cele jeden velky nesmysl. Myslel jsem si, ze Primula je odbornik, ale je to stejne neschopny pitomec jako Babis. Jeden den tvrdi ze budou hranice zavreny 2 roky, tyden na to chce povolit i cesty na dovolenou pastikarum do Chorvatska. Ten clovek nevi co mele.
prymula je v prve rade lampasak
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."