Mam robota OTC s Osacom 8700 a kedze ho nechcem vyuzivat iba na zvaranie a programovat inak ako cez teaching box zhanam nejake driver-e
na motory a program s ktorym to mozno ovladat. Navrhnite. Vdaka za rady.
driver pre robot
V robote mame tiez roboty OTC a nemusis to programovat iba cez Teachpendant ... Mame na to offline program kde to vsetko spravis a tam to uz iba nahras...
Ale korekciu s teachpendantom sa aj tak nevyhnes... Este neexistuje taky offline program aby to hned islo tak ako chces a aby to bolo aj presne.
Program sa vola (Actcut 3.6) od firmy ALMA.
Ale korekciu s teachpendantom sa aj tak nevyhnes... Este neexistuje taky offline program aby to hned islo tak ako chces a aby to bolo aj presne.
Program sa vola (Actcut 3.6) od firmy ALMA.
Vdaka za odpoved, ale zle som sa vyjadril. Pravdepodobne budem potrebovat novu riadiacu jednotku nakolko sa mi podarilo nieco odpalit asi.
Pri starte mam na teachboxe hlasku PSB MITSCHMATCH. Skusam ako sa da, ale bez schemy a dalsich veci to ide tazko. Z OTC cka mi nieco poslali ale je to stale malo. Uvital by som pomoc ak by sa dalo. D.
Pri starte mam na teachboxe hlasku PSB MITSCHMATCH. Skusam ako sa da, ale bez schemy a dalsich veci to ide tazko. Z OTC cka mi nieco poslali ale je to stale malo. Uvital by som pomoc ak by sa dalo. D.
Aby som dokoncil. Rozmyslal som nad celym novym ovladanim 6 x driver a nejaky soft. Ale necham si poradit. Neviem ktore riesenie by kolko stalo a podla toho by som sa rozhodol. V OTC na tohoto robota uz nemaju ziadne veci tak preto takato uvaha.