Kovošrot
Už jsou otevřeny hranice? 
A i kdyby, tak co? Otazka: už někdo opravdu dotahnul mašinu že šrotu? Co ta Fa2 z Berouna? Je tu X vláken o tom, jak lidi slintaji po malé frezce do garaze, a pak ji klidně nechají jít do huti. A to je pořád dokola.

A i kdyby, tak co? Otazka: už někdo opravdu dotahnul mašinu že šrotu? Co ta Fa2 z Berouna? Je tu X vláken o tom, jak lidi slintaji po malé frezce do garaze, a pak ji klidně nechají jít do huti. A to je pořád dokola.
Aspoň někdo.
Našel jsem třeba tohle.
Elbarto pise:
Našel jsem třeba tohle.
Elbarto pise:
Tenhle kameník tam byl za smesnou cenu přes měsíc, možná i déle. To se těžko chápe.Ve vláknech levné brusky atd. se donekonečna dávají odkazy za dobité hajtry. Uživatele jásají a někteří si uvedené šroty i dotáhnou domů, kde nad nimi pláčou, případně zaplavují forům nářky a prosbami, jak opravit neopravitelné. Tady je Kameník za parádní cenu a stále není pryč ?Tohle se dost těžko chápe. OK nemá příslušenství, ale to ani u šméček nemá žádný.
-
-
Ahoj , pokud by ti z těch snímačů mohl postrádat jeden kousek čidla ( potřebuju jenom samotný opto Sharp GP1A71R , protože kolečko mi na motoru zbylo ) , tak odkoupím nebo za něco vyměním ( navštěvuju Makotřasy - švágr , teda před koronou ).