Začínám ten stroj nenávidět, trubky obě vyměněné a stejně to napříč nejezdí - asi je v háji ten hydromotor.
celý víkend jsem černej jak kominík, všude je vyteklý olej, všechno zamaštěný a já pořád jen objevuju další věci které jsou špatně.
Na příčném vedení je ohnutá lineární klec pro válečky, vyskákané válečky, škoda mluvit.
Začínám být přesvědčen, že jediná správná cesta jsou elektopohony.
Zhrňme si to:
1) podélný posuv sice jezdí, ale pomalu a nikdo neví proč
2) na přepínací kostce podélného posuvu to teče jak dunaj a nikdo to jednoduše neopraví
3) příčný posuv jezdí jen jedním směrem a jen plnou rychlostí - asi hydromotor
4) kam se člověk podívá, všude něco kape a to i po výměně O kroužků a těsnění
5) z vřetene nejde vyndat trn žádným nedestruktivním způsobem - zatím nikdo neví jak na to
6) všechny trubičky mazacích rozvodů jsou totálně zničené (ulámané, ustříhané a podobně) navíc jsou průměru 5mm což běžné skoro nikdo nemá (zde by asi šly použít festo hadičky)
7) chybí oba noniusy příčného posuvu které nastavují krajní polohy

elektrika - nebudu raději komentovat - ale to mi vadí až tak ze všeho nejmíň
Cokoliv na tomto rozebírat, znamená rozdělat hromadu dalších jiných věcí, které s primární závadou vůbec nesouvisí, silně mi to připomíná opravy na autech a taky jsem si dneska po hodně dlouhé době vzpomněl na mechanika Luboše a jeho legendární opravu Lakatoše LKT80
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.