nechal jsem si poslat tento zázrak
https://www.ebay.com/itm/6-X6-Fine-Pole ... 3a034b585c
na broušení takových dvou tenkých úhlových podložek, že to vytočím přímo do toho magnetu , jako nečekal jsem za ty prachy žádný hitech, ale to co došlo mě teda opravdu překvapilo

jako jsem schopný z toho udělat myslím slušnou přesnou kostku, ale pokud to koupí někdo bez vybavení tak ho předem lituju
broušené je to zaneseným kotoučem jak spodní tak vrchní plocha a s tím povrchem-drsností se dají regulérně obrušovat paty

flexou hrany jakbysmet, pravý úhel se tam nevyskytuje ani na jedné ploše-úhelník nemá cenu ani přikládat, jako kdyby to někdo nařezal pilou, ty póly jsou taky šejdrem ,rozměry +- 5 desetin tloušťka, tenký věci to moc nemagnetuje, vyšší od 30mm docela dobře, ale 120N to podle mě nemá, rozměr to avízuje 6x6 palců (152,4x152,4) reálně viz fotky +- autobus, na každé straně je to jinak díky nekolmicím, chěl jsem to i rozdělat jak vypadají ty střeva. ale už jsem na to neměl sílu
to jen taková malá recenze ještě o několik řádů nižší kategorie než je low-end

, kupováno na ebay, z jence za dva dni doma v austrálii mají skladem i větší modely pro případné další testery....