Nezávislou 4-paknovku

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Thomeeque

12. 6. 2020, 9:41

Já myslím, že by mohla, píšu sz. Díky, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
milan584

13. 6. 2020, 5:56

Thomeeque píše: 12. 6. 2020, 9:42 Díky všem :)

Ty pakny zde jsou otočné (vnitřní/vnější), úplně mi to nešprechtí..? EDIT: Asi ano, tady je to také tak.

Obrázek

tumlik píše: 12. 6. 2020, 8:03 thomeeque: vidíš vidíš, já ti říkal vem těch přírub víc, to máš 3pakna 80,100,125, to stejné ve čtyřpakně pak nějaký kleštinový ER upínač, pak ty nezávislé, pak nějaké dvě speciálky, jedna šestipakna a už to jede :D
Třeba si zvládnu spáchat svojí, už tu mám kam jít na materiál včetně litiny a třeba časem rozjedu alespoň jednu osu a budu sto dělat závity :)

T.
Otočný pakny jsou u obou.
Rozdíl je akorát v tom, že ty čínský mají palec na pakně (běhá šroub s paknou, šroub má metriku, závit je v tělese, šestihran v tom šroubu je palcový :shock: ), indický mají to přesně obráceně (palec je na tělese, šroub stojí, pakna má zezadu TR).
Další rozdíl je v tom, že ty čínský jsou totál dodo :roll: , extra zprasený (některý pakny nejdou utočit tím imbusem, jiný mají vakl, kolmost paken truchlohra). Indický jsou podstatně lepší udělaný, ale zase mají nesmyslně silné tělo a obrovské pakny, takže na mašinu je to hrozný balvan a dílec je pak hodně vyložený od čela vřetene.
Odpovědět

Zpět na „Nákup“