Ja som asi výnimka, ja som ho spravil 2x.
když se nedaří :-(
Moderátor: sysel
To je běžný iniciační rituál. Se svou novou strunovkou jsem to udělal stejně. Jen to nebyla tak levná krátká prodlužka, ale pořádně dlouhý kabel.Zdenek Valter píše: ↑13. 8. 2020, 10:03 Včera jsem si pořídil elektrický křoviňák.
No a chvilka nepozornosti...
Sice máš křoviňák, ale zřejmě jsi jel v režimu strunovky. Tak to nebylo tak zábavné. S kovovým kotoučem by to sekání kabelu mohlo být zajímavější, to bys měl taky ještě vyzkoušet.
Předpokládám, že při nějakém rychlejším sjezdu v terénu, ne? Potřetí už se Ti to zřejmě nestane, člověk se pak naučí posunout váhu co nejvíc dozadu, i za cenu neesteticky vystrčené prdele.
Ty nejhorší tygří skoky (kterých se opravdu upřímně bojím) jsou při dooringu. Doufám, že ti Tvoji tygři nebyli tento případ.
Hm, snažíš se, ale na moji manželku zdaleka nemáš, přestřižený/přeseknutý kabel opravuji tak 2x za rok, bývalo to ale horší, oblíbené destrukční stroje strunovka, křovinořez, nůžky na živý plot...Zdenek Valter píše: ↑13. 8. 2020, 10:03 Včera jsem si pořídil elektrický křoviňák.
krovinak.jpg
nestesti05.jpg
Jestli se chceš v tomto oboru zdokonalit, mohu Tě s manželkou seznámit

nie nie. to bolo ešte za školských čias. cez prázdniny som išiel s nákupom z obchodu a taška sa mi zamotala do predného kolesa. na asfaltke.Mex píše: ↑13. 8. 2020, 1:56Předpokládám, že při nějakém rychlejším sjezdu v terénu, ne? Potřetí už se Ti to zřejmě nestane, člověk se pak naučí posunout váhu co nejvíc dozadu, i za cenu neesteticky vystrčené prdele.
Ty nejhorší tygří skoky (kterých se opravdu upřímně bojím) jsou při dooringu. Doufám, že ti Tvoji tygři nebyli tento případ.
- Zdenek Valter
To je ale na uzavřený dvůr, kde se spaliny blbě odvětrávají...
Koupil jsem to právě proto, že když mi to dělal soused benzínem smrdělo to celý den..
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
- Zdenek Valter
Dobrá vyzkouším - jen tak mohu dohnat paní pavlíkovou.....Mex píše: ↑13. 8. 2020, 1:48To je běžný iniciační rituál. Se svou novou strunovkou jsem to udělal stejně. Jen to nebyla tak levná krátká prodlužka, ale pořádně dlouhý kabel.Zdenek Valter píše: ↑13. 8. 2020, 10:03 Včera jsem si pořídil elektrický křoviňák.
Sice máš křoviňák, ale zřejmě jsi jel v režimu strunovky. Tak to nebylo tak zábavné. S kovovým kotoučem by to sekání kabelu mohlo být zajímavější, to bys měl taky ještě vyzkoušet.
- Zdenek Valter
Uvidím zítra, koupil jsem si nový prodlužovák....
Zdenek Valter >ma zena takhle dokaze naporcovat prodluzovak i plotostrihem. Nekdy se divim ze ji kabel necvakne i ponorne cerpadlo
Jeste ze se to da opravit, jinak bych uz mel skladem par kilometru odrezku.

Jeste ze se to da opravit, jinak bych uz mel skladem par kilometru odrezku.

TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
No a co koupit třeba dvacet dvoumetrových prodlužováků, ty pospojit a pracovat s nimi a pokud by se některý přesekl, tak by se jen snadno vyměnil za jiný, koupený do zásoby (koupit si jich třeba deset záložních) a hned by se jelo dál...
To je inspirující nápad, né???

To je inspirující nápad, né???

-
Odislo mi turbo na aute, na dialnici.. Este ze som sa nejako dokotulal domov...
Poloboh vetra a mora, hrdina mužov.. radikalny ultra heterosexual