když se nedaří :-(
Moderátor: sysel
A čo keď ti to robí z lásky naschvál aby si mal radosť z kutenia?

To že niekto nerozumie tomu čo píšem, neznamená že som troll 

Ach, Ty naivní človíčku, z lásky??? Po 43 letech manželství??? Ne! Naopak, je to legální a nepostižitelný pokus jak se zbavit manžela. Žena je tvor záludný a nebezpečný, nikdy nevíte na čem jste a co vás čeká, jejich bojový arzenál je neomezený!!!!!!!!!!! 

Ja myslim, ze to dela z lasky. Ono totiz pravidelnym namahanim mozku bojujes proti nastupu Alzheimerovy choroby. A verim, ze ti da praci prijit na to, jak to opravit a jeste vic jak to mohla takhle rozbit

--
Všechno je snadné, než to zkusíš sám.
Všechno je snadné, než to zkusíš sám.
co jinyho cekat od cloveka, co kazdy mesic krvaci a neumre
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Trochu chyba, řekl bych.
Místo nového prodlužováku sis měl koupit raději několik metrů smršťovačky na tuto i budoucí opravy.
Možno že to nie je turbo, ale len podtlaková hadička _? To by nemuselo byť také tragické.el_fuego333 píše: ↑13. 8. 2020, 7:19 Odislo mi turbo na aute, na dialnici.. Este ze som sa nejako dokotulal domov...
..ale zase zaseklá univerzálka už je dole (přišel pan Tone, zkušený soustružník v důchodu, majzl do toho párkrát kladivem a bylo

Pěkný den, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
-
Strasne to skripalo, evidentne suchala vrtulka o stenu turba.tiborius píše: ↑14. 8. 2020, 7:12Možno že to nie je turbo, ale len podtlaková hadička _? To by nemuselo byť také tragické.el_fuego333 píše: ↑13. 8. 2020, 7:19 Odislo mi turbo na aute, na dialnici.. Este ze som sa nejako dokotulal domov...

Je to bmw 3.0d m54n.
Poloboh vetra a mora, hrdina mužov.. radikalny ultra heterosexual
tak to je jasné, to je fakt na_iču. ešte dobre že sa nerozletelo a všetko do sania. ale viackrát som už videl zlomenú osku turba. ber to z lepšej stránky, aspoň nemusíš rozmýšľať kam dávať ťažko zarobené peniaze.el_fuego333 píše: ↑14. 8. 2020, 10:07Strasne to skripalo, evidentne suchala vrtulka o stenu turba.tiborius píše: ↑14. 8. 2020, 7:12Možno že to nie je turbo, ale len podtlaková hadička _? To by nemuselo byť také tragické.el_fuego333 píše: ↑13. 8. 2020, 7:19 Odislo mi turbo na aute, na dialnici.. Este ze som sa nejako dokotulal domov...
Je to bmw 3.0d m54n.

-
Ta univerzála je dost stará, bylo mi doporučeno dát jí pod vrtačku nebo vánoční stromeček, takže by na tom asi až tak nezáleželo.. resp. brousilo by se co?
Asi jsem jí načal už já. Upnul jsem velký imbus klíč a páčil za něj všemi možnými způsoby. Ke konci (ale ještě před kladivem) to už skoro nešlo utahovat, jak tam něco drhlo. Tone - také bouchal do upnutého imbusu - to asi jen dorazil. Nicméně když už to bylo dole, univerzálu jsem rozebral, vyčistil a zrevidoval, vše ostatní vypadá celkem v pohodě.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino