aleshonsa píše: ↑15. 8. 2020, 6:35
A čím to chceš naložit??? Dodávku na Bčko si ještě tak půjčíš, ale jestli bude mít čelo tak bude na třeba jen 500 nebo 600 kg.
Já jsem si svého času dělal v Praze průzkum půjčoven. U dodávek jsem nenašel dohromady relevantního nic, když už tak bez ruky nebo čela a jestli bych měl auto k dispozici na zavolání to už vůbec netuším.
Před 5ti lety když jsem ještě neměl svůj paleťák tak jsem si potřeboval jeden na 2t půjčit. Půjčoven jsem našel kvanta, ale reálně se dal vypůjčit jen z jedné jediné.
vezl jsem tunovou frézku od brna, půjčil jsem si montážní žirafu, dal na vozík, dojel, frézku zakurtnoval a nazvedl o 40 cm, najel z vozejkem pod ni, spustil, zakurtnoval, složil žirafu a frkl na vozík, zavřel čelo a jel do prdele. Inzerát v 16:30 a 20:30 jsem nakládal, neměl jsem ani žirafu, ani vozejk, jel jsem z C maxem, prodávající byl děda 85 let takže by mě těžko pomohl, cca 22:30 jsem couval do dvora a zopakoval stejný postup, ráno vracel cajky a vozík
dneska už mám svoji dvoutunovou dvojnápravu, protože vím, že ji budu sem tam potřebovat, ale byla za pajdu i když v bau byly vozíky v akci za 12k, je to každého volba, ale jak jsem psal, tak už jsem si tímto prošel a za tím co jsem napsal si stojím