Však měli moc dlouhé choboty, tak měli furt rýmu.
A navíc prý byli děsně hloupí.
Přemýšlel jsi o kolik sis zkrátil život dlouhotrvajícím stresem ze strachu ?
Hele je mi 55, mám dvě dcery, (32 a 14), kluka nemám a mít už nebudu, jak jsem si vyřadil svůj genom z procesu evoluce když si myslím ze cv19 je lumpárna?
Ale prdlajz ve stresu, to je nesmysl. Nicmene koronavirus tu je a nez bude vakcina je treba s tim pocitat a sve chovani tomu aspon trochu prizpusobit abychom se nedostali do sracek jako v treba v Italii. Napriklad kdyz priblbli pastikari ozeli letos vyjezd do priblbleho Chorvatska kde byli 10x pred koronavirem a pojedou tam i 10x po nem, nebudou se nakonec muset zavirat obchody a hospody protoze nakazenych bude jen udrzitelny pocet ktery se bude stihat lecit, trasovat apod.
Dokazes si predstavit, ze tve dcery onemocni a ty se budes muset rozhodnout kterou nechas napojit na ventilator a kterou zemrit, kdyz jich nebude dostatek, tak jako to bylo naprosto bezne ve Spanelsku nebo Italii? Nebo to nechas na doktorech, hodis si korunou...
Poučit se dokážem a máme samozřejmě ventilátory připravené v pohotovosti, kdyby něcot256 píše: ↑26. 8. 2020, 5:26Dokazes si predstavit, ze tve dcery onemocni a ty se budes muset rozhodnout kterou nechas napojit na ventilator a kterou zemrit, kdyz jich nebude dostatek, tak jako to bylo naprosto bezne ve Spanelsku nebo Italii? Nebo to nechas na doktorech, hodis si korunou...
Proc se my priblbli cechackove nedokazem poucit z chyb jinych a jdeme z extremu do extremu. Napred vypnem celou ekonomiku a za chvili se chovame jako kdyby se nic nedelo.
Jojo, z Tebe ten klid a pohoda opravdu vyzařuje.
Minulej tejden tu byla kamoska co dela zdravotni sestru v Italii. Dela nekde na psychiatrii, ale lidi se k nim v zoufalstvi chovali jak hovada. Zadosti typu nechte ty blazny pochcipat a dejte pristroje mymu synovi byly naprosto normalni. Kdo nezazil nepochopi.