hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
Josef
Sponzor fora

28. 8. 2020, 8:51

A ještě by to taky mohli být invalidní důchodci už od 18ti let. Mne jen tak napadlo...
Se divíš, že nikdo nechce svědčit? Pokud to byli opravdu RLM (něco jako odnož BLM?) tak by byli za rasisty.
Mex

28. 8. 2020, 9:01

Josef píše: 28. 8. 2020, 8:51 Se divíš, že nikdo nechce svědčit?
Po pravdě řečeno se celkem divím.
Kdysi dávno, když jsem ještě jezdil sockou, tak jsem byl svědkem jedné scény, kterou ztropila opálená žena revizorce.
I když mě ta revizorka o nic nežádala, tak jsem ji oslovil a dobrovolně jsem se nabídnul, že jí dosvědčím, jaký byl průběh celého incidentu.
Poděkovala, zapsala si kontakt, ale další pokračování už to pak nemělo. Asi pro policajty byla dostatečná informace jen od ní.

Mimochodem to RLM je pěkné. :D
Nebo CLM ?
prcek

28. 8. 2020, 9:50

V Brně se jim říká morgoši, takže MLM, má to výhodu, že se to dá číst i pozpátku.

Taky se divím, že nikdo nebyl ochoten svedčit, asi jsem naiva, ale potkávám většinou slušné lidi. A kamery všechny falešné nejsou (i když v té konkrétní šalině možná ano), ale nevím, jak je to se záznamem, jestli se vůbec nějaký dělá.
--
Všechno je snadné, než to zkusíš sám.
Josef
Sponzor fora

29. 8. 2020, 8:03

prcek píše: 28. 8. 2020, 9:50 V Brně se jim říká morgoši, takže MLM, má to výhodu, že se to dá číst i pozpátku.

Taky se divím, že nikdo nebyl ochoten svedčit, asi jsem naiva, ale potkávám většinou slušné lidi. A kamery všechny falešné nejsou (i když v té konkrétní šalině možná ano), ale nevím, jak je to se záznamem, jestli se vůbec nějaký dělá.
Znal jsem jednoho práporu od vojsk FMV a ten pro ně měl snad dvaapadesát nadávek. Takže výběr je velmi pestrý.
Co se týká MLM, tak tuhle zkratku už používají kšeftaři jako multi level marketing, vlastně jakýsi druh letadla.
lapa
medaile za lepsi forum

31. 8. 2020, 7:46

Mex píše: 28. 8. 2020, 8:31 Ptala se řidiče na kamerový záznam. Kamery jsou prý všechny falešné.
Zajimave s temi kamerami - to rekl jen ridic, aby se ji zbavil nebo je to oficialni odpoved DP?

Pripomina mi to policajta na stanici VN (ted si rikaji policie, ale spis je to verejna nebezpecnost - teda nekdy ne, abych byl trosku objektivnejsi).
Kdyz jsem postradal obcanku a chtel, aby ji docasne vepsali do nejakeho registru "nezvestnych" dokladu, tak vedel, co mam laicky na mysli, ale ze tam nic psat nebude, ze si tam kazdy stejne pise co chce - do verejneho registru.
Ale vypadal jako polda ze stare VB skoly ... nic nepomahat a nic nechranit ... jen mi trosku vyrazil dech ... Bylo to asi predloni ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Mex

31. 8. 2020, 8:13

lapa píše: 31. 8. 2020, 7:46
Mex píše: 28. 8. 2020, 8:31 Ptala se řidiče na kamerový záznam. Kamery jsou prý všechny falešné.
Zajimave s temi kamerami - to rekl jen ridic, aby se ji zbavil nebo je to oficialni odpoved DP?
No to by mě taky zajímalo. Řekl jí to řidič. Protože se mi moc nechce věřit tomu, že by to tak opravdu bylo.
Nabízel jsem ženě, že kolem toho půjdu dělat dusno na Dopravní podnik. Jen potřebuju přesné údaje, která konkrétní šalina to byla.
Ona se na to sice moc netváří, několik hodin na policii jí stačilo. Ale možná k tomu přece jen dojde (pokud mi dřív nedojde elán).
prcek

1. 9. 2020, 7:03

Mex píše: 31. 8. 2020, 8:13 No to by mě taky zajímalo. Řekl jí to řidič. Protože se mi moc nechce věřit tomu, že by to tak opravdu bylo.
Nabízel jsem ženě, že kolem toho půjdu dělat dusno na Dopravní podnik. Jen potřebuju přesné údaje, která konkrétní šalina to byla.
Ona se na to sice moc netváří, několik hodin na policii jí stačilo. Ale možná k tomu přece jen dojde (pokud mi dřív nedojde elán).
Tak me napada, Brno je plne kamer, nevim, kde se to stalo, ale nemaji mestapaci nejakou, ktera vidi na tu zastavku? Kdyz uz nas smirujou, tak at to aspon k necemu je. Pri instalaci to vzdy zduvodnuji prevenci kriminality.
--
filla
Kontaktovat uživatele:

1. 9. 2020, 10:44

ale to vis ze maji, jen v inkriminovanou dobu se divala jinam, zaznam se ztrati, zavada na technice,...
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
lapa
medaile za lepsi forum

1. 9. 2020, 11:21

filla píše: 1. 9. 2020, 10:44 ale to vis ze maji, jen v inkriminovanou dobu se divala jinam, zaznam se ztrati, zavada na technice,...
Nemusí to být od věci si tohle nechat od nich napsat písemné. A pak se na tom případně vozit.
Ovšem to chce i nějakou tu vysmivanou občanskou aktivitu a odvahu.
Tím nemyslím niloho tady, to platí obecně o všem - všechny výhody nám vybojovali ti odvážní, kteří byli obvykle pro smích těm chytrejm.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Grad

1. 9. 2020, 12:07

Na to chce jít trochu koncepčně, kamery (výsledky šmírování) nejsou určeny pro plebs (nic osobního či ve zlém, toto je myšleno na věrchušku ;-)) jinak to dopadne tak, jak bylo zmíněno...
Musí existovat nějaký veřejný seznam těch kamer co jsou hrazeny z veřejných peněz. Tam dohledat konkrétní kousky co tím směrem mohli koukat.
Pak dotaz formulovat co nepřesněji v prostoru a čase při využití maxima možných specifikaci, aby nebylo kam uhnout a dožadovat se písemné odpovědi.
Mimochodem, pokud by to bylo tak, jak je zdůvodňováno proč je kamerový systém instalován, pak by při ohlášeni obdobného činu, měla policie automaticky šetřit tímto způsobem... Bylo by zajímavé po získání informací po své lince, požadovat od PČR info jaký byl jejích výsledek šetření v tomto směru ;-)
filla
Kontaktovat uživatele:

1. 9. 2020, 12:12

asi nejznamejsi i medialne je mydneni bezdomovce mestapaky a proslo jim to, pac se kamera divala jinam
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
prcek

1. 9. 2020, 1:01

Tak to, kdyz mestapaci udelaji pruser, zaznamy se ztraci, nebo nejsou porizeny, protoze chyba techniky, nebo se omylem prepisi novejsim zaznamem, neni tento pripad. Snad by mohli neco mit. Otazkou zustava, co s tim, kdyz na morgosovi si tezko nekdo neco vezme a zlamat mu hnaty dodatecne nesmis.
--
Mex

1. 9. 2020, 5:39

prcek píše: 1. 9. 2020, 7:03 Tak me napada, Brno je plne kamer, nevim, kde se to stalo, ale nemaji mestapaci nejakou, ktera vidi na tu zastavku? Kdyz uz nas smirujou, tak at to aspon k necemu je. Pri instalaci to vzdy zduvodnuji prevenci kriminality.
Ono asi (jako všude) záleží na tom, na koho narazíš.
A tady to vypadá, že snad žena narazila na někoho, kdo má zájem město trochu vyčistit. Zatím z toho mám celkem dobrý pocit.

Taky povídal, že ještě nedávno byl celkem klid. Že to před nějakou dobou vychytali a v centru bylo celkem bezpečno.
Teď ale asi nastoupila nějaká nová parta, už prý mají těch případů za poslední dny několik.
Pokud je tam víc tak celkem zapálených lidí (jako vypadá ten, co komunikuje se ženou), tak to vidím docela nadějně. Samozřejmě ne, že by žena získala zpět řetízek nebo prachy. Ale že ten xindl skončí za katrem.
Carl_FM

2. 9. 2020, 3:56

MAS FU2A, TOS SM16A
testone
Sponzor fora

2. 9. 2020, 4:01

kurňa to je nějak moc náhod v řadě za sebou :mrgreen:
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“