Granule:
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
onehdá som vysypal do kontajnera plastové filtračné granule do pieskovej filtrácie k bazénu. Po týždni som riešil podobný problém
Do benchrest bagu som dal stavebný piesok a odvtedy obchádzam predajne s bazénmi a hľadám filtračné granule

Do benchrest bagu som dal stavebný piesok a odvtedy obchádzam predajne s bazénmi a hľadám filtračné granule
Keramzit a Liapor je křehký a drtí se. Hrách a čočka je stejná váha
Rejže je konzistencí uplně skvělá, jen je prostě těžká. EPP jsou měkké, když si "vytlačím domeček" tak už to musí sedět. Prostě neberu to formou diskuse, spíš se ptám, kdo má možnost odsypat mi cca 5 litrů krmení do střikolisu. Silikagel ani čistič odpadů "krtek" tam dávat neplánuju 

elbarto> Mne vyhovuje treba pohanka. Je takova jemnejsi a o neco malo lehci nez ryze. A taky s ni teda peru nabojnice. Vsestranna strelecka pomucka
Jinak mi zbylo par m3 kulicek do polystyrenbetonu, kdybys chtel. To je nejspis totez co davaji do tech sedacich vaku.

Jinak mi zbylo par m3 kulicek do polystyrenbetonu, kdybys chtel. To je nejspis totez co davaji do tech sedacich vaku.
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
Josefe
Tvoje prispevky rad citam a vazim si odbor. rady ale teraz si podla mna prestrelil nieco na sposob: pokial nevidis nonius sublery nechytaj sa uz strojariny.
Ono casy Svazarmu a mierenky stojak/klacak/lezak s dioptrom su uz tatam a
vasi a nasi chalani celkom uspesne dosahuju pekne miesta v disciplinach ostrelovacskych.