Pro mě, hobíka, je opravdu rozdíl dávat 340€ a zmrvit si soustruh vlastní vinou nebo ho dostat v plné parádě za 5000... když na to někdo má, tak proč ne...
Já to uvedl spíš pro lidi, kteří patří do stejné kategorie jako já a nemají 5000€ na GO...
to je furt dokola, už to píšu asi podesátý a vždycky mě to nase..
Aspoň niekto tu číta s porozumením.mek123 píše: ↑14. 10. 2020, 3:07 ja to všechno chápu a znovu opakuji, že tu byla diskuze o přebroušení lože a suportu a ne o celkové GO
a taky opakuji, že třeba já nikde nenapsal, že to je drahý... pouze sem uvedl, že takový přebroušení se nechá sehnat i za cenu jakou jsem napsal... to, že to je pouze část celkové repase, je věc druhá
Netreba ani firmu. Dovez lože + 5000€ a zvyšok zariadim. Keď ti to príde dobra cena, určite budeš spokojný a ja tiež. Ty firma...matej píše: ↑14. 10. 2020, 11:12Keď to je taký super biznis ako to z vašich príspevkov vyznieva, tak si vy dvaja založte firmu zaobstarajte priestory, zamestnajte ľudí s potrebnou kvalifikáciou, potrebné vybavenie atď. A ste v “balíku”...![]()
Bohužiaľ mám rovnaké nie dobré skúsenosti....Petr68 píše: ↑14. 10. 2020, 4:49 Já jsem bohužel dospěl do fáze, kdy prostě neřeším (nebo mě tolik nemrzí) zaplacené peníze, když to co si nechám udělat vezmu do ruky, změřím, prohlédnu a řeknu si tak to je perfektní práce s tím jsem naprosto spokojený.
Když mi ale na loži za poloviční peníze vypálí pruhy a nebo když mi vřeteno obrousí o tři stovky mimo kužel a ještě se tváří, že je to v pohodě tak si prostě řeknu proč jsem to nedal někomu kdo přesně tyhle věci dělá a umí. Možná mám jen smůlu![]()
Vlastne to zadávateľ/ka nikde nepíše, to len niektorí členovia fóra majú zjavne potrebu reagovať mimo tému a niektorí “blbci” ako ja sa tak nudia, že im dokonca na to reagujúzverodoktor píše: ↑14. 10. 2020, 11:40 Kde sa vlastne vzalo, že tá firma to chce nejak lacno? Nie firma, ale predajca má dávať ponuky. Tak v čom je problém?