corona virus - obecna diskuze

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Zamčeno
fmodel
Kontaktovat uživatele:

18. 10. 2020, 8:10

Grad píše: 18. 10. 2020, 7:57
A ta jeho dovolená bylo co?
Třeba si jel na vlastní ostrov ,nebo vlastní ranč kde nikdo jinej nebyl .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
t256

18. 10. 2020, 8:12

tumlik píše: 18. 10. 2020, 7:41 už jsem to tady psal, každopádně v té hromadě plků rádoby odborníků aby se prase vyznalo, tak to napíšu znova....informace, že jsem positiv je ti ve fázi života důchodce víceméně k prdu, míchejte do toho hruška s jabkama, ale je to prostě fakt v jakémkoli, i hodně špatném případě kdy budeš na umření (sanitka, popíšeš příznaky atd.) , ale v té nemocnici jim je ta tvá "informace", že jsi byl na testech a byl pozitivní víceméně fuk, chovat se k tobě jakákoli složka IZS bude tak, jako kdybys byl nakažený a testy ti stejně udělají a štempl že jsi nebo nejsi stejně nemáš ani nedostaneš, svezeš se sanitkou, v podstatě stejně jak cmp, infarkt atd :)
takže s klidným srdcem máma mohla trasovači říct, že s nikým nežije, nikoho nezná, ani babičku nečetla=výsledek je, že táta by si to odležel doma, protože stejně tuší, nebo i podle příznaků ví, že to má a na ty testy by nemusel, určitě není blbej, aby lítal po hospodách a obchodech, to je ta osobní zodpovědnost po které všichni volají a která je v asii naprosto běžná, no a místo čísla 9897, by svítilo 9896 :) stačí to takhle ?
Takze testovani je uplne zbytecne a nemely by se za nej utracet penize a tvuj milovany babis vse zvlada naprosto v pohode. Jen mu to trosku kazi vysledky i toho mala testovani co se provadi a podle nichz jsme prakticky nejhorsi na svete. Ale to jsou jen ucelovky a lzi zkorumpovane Ceske televize zejo :-)
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

18. 10. 2020, 8:19

t256 píše: 18. 10. 2020, 8:12
Takze testovani je uplne zbytecne a nemely by se za nej utracet penize a tvuj milovany babis vse zvlada naprosto v pohode. Jen mu to trosku kazi vysledky i toho mala testovani co se provadi a podle nichz jsme prakticky nejhorsi na svete. Ale to jsou jen ucelovky a lzi Ceske televize zejo :-)
četl jsi to co jsem napsal pozorně, a nebo se potřebuješ jenom vyblít tak jako vždy ze své frustrace ? :D
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

18. 10. 2020, 8:27

tumlik píše: 18. 10. 2020, 8:19
Takze testovani je uplne zbytecne a nemely by se za nej utracet penize a tvuj milovany babis vse zvlada naprosto v pohode. Jen mu to trosku kazi vysledky i toho mala testovani co se provadi a podle nichz jsme prakticky nejhorsi na svete. Ale to jsou jen ucelovky a lzi Ceske televize zejo :-)
četl jsi to co jsem napsal pozorně, a nebo se potřebuješ jenom vyblít tak jako vždy ze své frustrace ? :D
píšu to hlavně proto, aby jsi zas veřejně a zcela bez skrupulí nelhal jako když tiskne a jak je u tebe zvykem, když už jsi mě sedl na lopatu a mám vyjímečně čas si tě namazat na chleba :D
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
aleshonsa

18. 10. 2020, 8:29

Grad píše: 18. 10. 2020, 7:57
t256 píše: 18. 10. 2020, 6:36 Myslim ze tuhle sortu lidi korona taky pekne vytaci :-)
kli.jpg
jj až tak, že se rozhodli protestovat https://zpravy.aktualne.cz/domaci/hamac ... f6b220ee8/

Viděl bych to na trestní čin dle §152 Šíření nakažlivé lidské nemoci za což je odměna až 3 roky. Určitě adekvátnější než 1,5 roku za tři ukradené housky v nouzovém stavu :wink:
Navíc jim nechal vše zaplatit v případě léčby Covidu započaté v horizontu 2-3 týdnů od takto "demokraticky" projeveného názoru.

V této souvislosti jsem potkal ještě vtipný titulek "Babiš odsoudil bezohlednost demonstrantů v centru Prahy" :lol:
A ta jeho dovolená bylo co?
Co jsem teď četl, tak to bylo tak, že to nejprve byla relativně normální klidná demonstrace. Ta byla rozpuštěna z důvodů nesplnění aktuálně platných limitů (překročení počtu účastníků). Fotbalový chuligání demonstraci v podstatě zneužili jako "dobrou" příležitost se servat s policajtama, hlavně začali dělat bordel když se to rozpustilo.

Jako nevím, co si od toho slibují, ale třeba chtěj za každou cenu do basy. Aby se pak nedivili že Berbr už bude dávno venku vysmátý a oni ještě budou bručet ….
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
lapa
medaile za lepsi forum

18. 10. 2020, 8:36

No ono asi Babisovi ten jeho gebls poradi, ze hooligans nejsou u bezny populace (cti volicu) moc oblibeny a ze teda jako nikomu nebude nic moc vadit, kdyz je exemplarne potrestaj, ze jo.
A teda bude videt, ze Andrej to ma fakt pevne v ruce - teda von ma bezny lidi spis v pazi, ale kdo z nich to jako rozezna, ze jo?
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Mart_68
Trol

18. 10. 2020, 8:58

tak když mu zdechla koza, tak ať zdechne všem...
lubbez

18. 10. 2020, 9:35

Tak by našinec řekl, abyste se z toho Babiše neposrali fšeci. Když se na jaře skřípnul stát natvrdo, všichni remcali. To byl Babiš + spol ještě docela štědrej. Pak se najednou objevila sekera půl bilionu a zase byl problém. Teď když se rozvolňování zvrhlo na docela průser, může za to opět kdo? BABIŠ!!! Podotýkám, že nejsem babišův volič a v celém spektru politických stran mám pouze jedinou nevolitelnou stranu a to smažky. Pro vysvětlení drogový dealer by neměl být v parlamentu a dokonce předsedou strany. Překvapivě Švédské promořování nějak ve finále nezabralo a vypadá to v celé Evropě na pikaču. I za to může Babiš?
Josef
Sponzor fora

18. 10. 2020, 11:03

lubbez píše: 18. 10. 2020, 9:35 .... I za to může Babiš?
Nebo ze by Kalousek? :lol:
O tom dealerovi, jak jej nazýváš by mne to zajímalo. Je to pravda? Ověřená? Třeba by se mi ten důkaz někdy hodil.

Jinak díky všem za přání aby se dcera uzdravila. Totéž přeju i já vašim blízkým, kterým se to taky nevyhnulo.
2Mart68 - co je to za morybundus jí moc vysvětlovat nebudu, protože se na jaře vrátila z Ekvádoru poslední den před uzavřením republiky. Tak potom sledovala vývoj i tam, a nebyly to srandovní údaje, jak by to bylo, kdyby tam zůstala, neboť pak byly omezeny lety. Takže ví svoje. Chytla to od kolegyně, zatím je doma a vypadá to, že to bude mít průběh bez hospitalizace. Chce jí prasknout hlava a velké zahlenění.
Tady se to taky začalo rozjíždět. Ve vedlejší dědině už je každý pětadvacátý nakažený. A to už je síla. Kdoví, jak by dopadlo plošné testování. :(
t256

19. 10. 2020, 6:11

Jo, cetl jsem ten nesmysl pozorne. Psal jsi ze je testovani "k prdu" a ze se kvuli zminenemu testu jen zvysilo cislo udavajici pocet nakazenych.

Jenze kdyby se testovalo na kazdem rohu a dukladne trasovalo, tak se nemuseli vubec nakazit. Ale tech 70km nikdo dobrovolne nepojede a nebude stat hodiny ve frontach aby rozlisil jestli ma rymicku nebo covid. Ale babis na to mel jen pul roku a to je na zrizeni testovacich mist a najmuti par lidi k telefonu strasne malo prece. Tak zemi dovedl do takoveho stavu, kdy uz nemuze pouzit ani jeho jediny argument kterym "utiral" vsechny kdo poukazovali na jeho neschopnost - "podivejte se na Italii, tam je to mnohem horsi"

Ubehlo pul roku a je zde to same - malo se testuje a trasuje, jen se vydavaji zakazy. Tohle jsem psal i na jare. A ted Tumlik napise ze je zbytecne testovat protoze Babisovi tim jen pribyvaji spatne cisla ve statistikach.
lubbez

19. 10. 2020, 7:58

Josef píše: 18. 10. 2020, 11:03
lubbez píše: 18. 10. 2020, 9:35 .... I za to může Babiš?
Nebo ze by Kalousek? :lol:
O tom dealerovi, jak jej nazýváš by mne to zajímalo. Je to pravda? Ověřená? Třeba by se mi ten důkaz někdy hodil.
Oba mí synkové měli své "drogové" období, ať se nám to líbilo nebo ne. Se "svobodou" přišla i ta odvrácenější tvář reality. A vcelku bylo jedno, že v rodině nikdo nikdy nefetoval a ani nechlastal. Oba měli kliku, že to pro ně bylo jenom takové období zkoušení. Teď ten starší vlastní IT firmu s 50 zaměstnanci a ten mladší vede u něj skupinu grafiků. Cca před dvouma rokama jsem se s tím mladším bavil na téma politika (přeci jenom já coby 60+ můžu mít názory pokřivené) a když přišlo na názor na piráty tak mi odpověděl. Táto, klidně si vol třeba Okamuru nebo komunisty, ale určitě ne dealera Batroše, to bys mě nasral. Od to jsem já osobně kupoval extošku a né jednou.
Nemám nejmenší důvod mu v tomto nevěřit.
t256

19. 10. 2020, 8:06

No vidis, kam to dotahl. Z drogoveho dealera na sefa druhe nejsilnejsi strany ve state :-) Taky mel sve fetovaci obdobi.
xener

19. 10. 2020, 8:09

Vie mi niekto vysvetlit co v pripade covid19 promorovanie znamena?
doteraz som zil v tom ze je to nieco , co vytvara imunitu protilatkami , nieco na sposob detskych ovcich kiahni, ktore sa daju lahhko prekonat v detstve a problemy prinasaju az ked to chyti starsi clovek.
Ale co som doteraz cital a pocul, tak koronu clovek chyti bez problemov aj viac krat po sebe, takze ako ma to premorovanie v tomto pripade fungovat ?
jergus.balaz
Kontaktovat uživatele:

19. 10. 2020, 8:18

xener píše: 19. 10. 2020, 8:09Ale co som doteraz cital a pocul, tak koronu clovek chyti bez problemov aj viac krat po sebe, takze ako ma to premorovanie v tomto pripade fungovat ?
Už na jar o tom písali aj Číňania aj Tajwanci, majú ľudí čo to prekonali aj 3x. A taktiež v našich končinách EU sú ľudia čo prekonali koronu a nemajú žiadne protilátky. Takže premorenie je len čistá kravina.
BalazKovo.sk
soustružník

19. 10. 2020, 8:29

Myslím, že se do Tumlíka pouštíte zbytečně. Já jsem jeho odpověď mně pochopil tak, že rozumný člověk si má sám posoudit, zda je v jeho situaci pro něj a okolí test potřebný a podle toho také přizpůsobit svou odpověď trasovateli. Já smysl testování nezpochybňuji, ale myslím, že u evidentně nemocných sedmdesátníků mají být rádi, že nemoc zvládají doma v posteli a ne je nutit cestovat a zbytečně riskovat, že řady nemocných rozšíří o řidiče, nejčastěji asi vlastní děti, bez jejichž pomoci skončí jako ti nechtění hospitalizovaní, o které se nemá doma kdo postarat.
Pokud, jak říkají, nehrozí riziko přenosu na řidiče při více než hodinové jízdě s nemocným pokud mají oba roušky, proč se tedy u odběrů, voleb a pod. nosí ty obleky při pársukundovém kontaktu.
Dle mého by řidič po takové cestě byl zralý na karanténu.
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“