Help manual for TOS R-12
Я купил станки TOS ZPS Р-12, который был подготовлен в 1964 году и была использована.
К сожалению, я не смогла найти документацию на него.
Не могли бы вы выслать мне книгу инструкций и руководств для этого
Оборудование на нашу электронную почту andy92a@rambler.ru если у вас есть, или скажите, где я могу найти его
http://www.chipmaker.ru/index.php?showtopic=23015
К сожалению, я не смогла найти документацию на него.
Не могли бы вы выслать мне книгу инструкций и руководств для этого
Оборудование на нашу электронную почту andy92a@rambler.ru если у вас есть, или скажите, где я могу найти его
http://www.chipmaker.ru/index.php?showtopic=23015
vvitty píše:pro pozdeji narozene...

Ale moje dcera se uz zase rustinu uci - a to z vlastni vule. Jedna z mala veci, kdy ji jeste muzu konzultovat

Az zacne cinstinu, tak s ni budu moci maximalne pit caj ...
Jo taky vzpomínám, každé pondělí od 20,00 na Čtv1 po reklamním vajíčku Slovenská inscenace...
A ve zprávách údajně měřili na stopkách, kolik zní slovenštiny a češtiny, aby to bylo vyvážené. Dnes máme ministra, který mluví slovensky a je to všem jedno. Nevím, jak by reagoval Slota, kdyby si někdo umanul dát tam ministra, co mluví česky, nedejbože maďarsky. Ale jinak, kluci a děvčata za Slovenska, mám vás rád a mám to k vám blízko!
я рад что мое объявление вызвыло я надюсь приятные ностальгические вспоминания, но все же возвращаясь к заглавию. Подскажите где можно найти паспорт или описание TOS r-12 или R-16 насколько я знаю это очень похожие станки. Заранее благодарен.
Hele, andy92, kdyz uz rozumis, co a jak se diskutuje, neni jednodussi, abys psal rovnou českyandy92 píše:я рад что мое объявление вызвыло я надюсь приятные ностальгические вспоминания, но все же возвращаясь к заглавию. Подскажите где можно найти паспорт или описание TOS r-12 или R-16 насколько я знаю это очень похожие станки. Заранее благодарен.

To neni nacionalismus, ale prakticky dotaz.
zdes идет речь o balšom govně patomu što u nas balšája kríííza
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Pán se ptal, zda má někdo manuál, nikoliv zda umíte konverzovat v ruském jazyce.
Za tohle bych byl někomu dokonale vděčný, napsat na anglické fórum požadavek na něco a 5 lidí mi vzápětí dokazovalo že ovládá českou konverzaci. A propos rusky jsem se učil též ale manuál bohužel nevlastním. Říkám už dlouho, že technická úroveň fora je v pr...........

Naposledy upravil(a) magi dne 8. 11. 2009, 6:29, celkem upraveno 1 x.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
Co tim chtěl básník říci? Že je tu málo lidí schopných dobře poradit, nebo že soft na kterym to tu běží, či organizace fora je špatná?Říkám už dlouho, že technická úroveň fora je v pr...........