Jen pro upřesnění; smažka, to není ten, co kouří marjánku.lapa píše: ↑19. 10. 2020, 10:21 Abych nalil oleje do ohne, kdyz uz se to ohnulo timto smerem - ja bych klidne daval drogy pod statnim dohledem volne.
Spada do ni jen velmi minoritní část populace ...
Ovsem ve spolecnosti je to nepruchodne - jako ze budeme zivit smazky?
To ani nahodou. To se radeji budeme porad bat, ze nam vymlati auta/chaty/byty, prepadnou nas nebo nase zeny/deti pri ceste domu ....
Oblibeny strach je napr. urban legend o jehlach zapichanych tak, abychom se o ne zranili ... nebo nase deti na skluzavkach ...
Smazka nejsem, alkohol piju stridme (mlada leta vypadala jinak), tvrde drogy ani nahodou a snad ani nezacnu.
Marjanku jednou pred cca 3 lety - hlodalo mi v hlave, co na tom porad maji - neoslovila mne.
Nekourim, ale to jen diky tomu, ze kdyz jsem to v pate tride zkusil, tak mi nastesti nesepnul ten receptorovy gen a prislo mi to nezajimave. Bratranec ze stejneho pokusu zustal celozivotnim tezkym kurakem ...
Jestli jsi pro státem kontrolované / tolerované píchání těch svinstev do žíly, tak to bych prudce nesouhlasil.
S trávou mám taky jednu zkušenost. Kdysi na jedné cyklistické seanci. Ani jsem to nevzal do huby. Smrdělo to jako pálenej bakelit.