Help manual for TOS R-12

Tovární CNC a apřestavby konvenčních soustruhů
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2009, 10:34

- Stejně jako lapa to považuju za dobrej vtip psát na český forum rusky :lol:
- Jdi na anglický nebo ruský forum a řekni jim žes na přečtení použil překladač ale pak už se Ti nechtělo ho použít na přeložení dotazu páč si byl na to už moc línej tak to píšeš česky a jestli někdo chce vědět co píšeš tak ať si to dá do překladače :lol: Trochu blbý ne?
- Osobně bych to řešil tak, že bych PM adminovi a několika lidem jestli umí rusky nebo pochopí jeho slabou angličtinu a dotaz mu přeloží případně se za něho optají sami česky:)
Radek-B
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2009, 11:25

Aeroomni píše:- Stejně jako lapa to považuju za dobrej vtip psát na český forum rusky :lol:
- Jdi na anglický nebo ruský forum a řekni jim žes na přečtení použil překladač ale pak už se Ti nechtělo ho použít na přeložení dotazu páč si byl na to už moc línej tak to píšeš česky a jestli někdo chce vědět co píšeš tak ať si to dá do překladače :lol: Trochu blbý ne?
- Osobně bych to řešil tak, že bych PM adminovi a několika lidem jestli umí rusky nebo pochopí jeho slabou angličtinu a dotaz mu přeloží případně se za něho optají sami česky:)
Ale taky nemusis hned vest rec o hovnech, to taky neni pekne, abys nedostal pres pazoury.

PS : Na kanarech mate krizi taky ?? Ja myslel ze studenti se maji dobre :D

RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2009, 11:34

na studenty krize neplati páč nemaj prachy tak jako tak :) místo výroby nemá nic společnýho s místem odbytu :idea: Krizi blahořečím horem i dolem - je třeba vyrábět výrobky jejichž odbyt a prodejnost krize katapultuje do výšin :!:
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2009, 11:46

Aeroomni píše:- Stejně jako lapa to považuju za dobrej vtip psát na český forum rusky :lol:
Co je na tom špatnýho? Když napíšu na anglický fórum tak se mi nikdo nikdy neposmívá třeba kvůli špatně použitému výrazu, ale jen se věcně zeptá jestli jsem to myslel tak nebo onak a pokusí se pochopit co chci říct. Jenže u nás, kde té ruštině beztak půlka lidí dobře rozumí, je to problém...
Aleš Procháska
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2009, 11:53

Tak to by ses divil specialně amíci se na Tebe sesypou jak sršni ! Mam v tom bohatou zkušenost a je jim jedno zda tam přijde CZ PL RU nebo HU. Bohu žel, je to tak. Vem si, že tu rusovi začneš odpovídat a nejednou jich tu bude 30 :lol: Admin z toho jistě mít radost nebude 8) Nicméně jsou to moje subjektivní zkušenosti po tisících příspěvcích na EN fora - možná máš zcela opačné zkušenosti tak pak pardooon:) Je potřeba udělat si rozdíl mezi forem kde se prodává a kde seš potenciální kupec. Tam se to v zájmu vidiny zisku přehlíží. Na zábavných forech nikoliv, tam naštveš lidi už jen špatnou gramatikou a co pak cizím jazykem kde musí pohnout mozkem aby to přeložili nabo použít překladač. Historií je dané že CZ lidi tolerují lidi ze Slovenska. Bohu žel, čím mladší lidi, tím tolerance prudce klesá - dnešní 15 letí Slovákovi nerozumí nic. Pokud se Slovák chová slušně, nahlíží se na něj jako ne rovného, ale běda jak si zkusí rejpnout:)) Není to dobře, ale je to v této chvíli tak...
P.S Pájka nebij ma :lol:
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2009, 12:14

Nevím... Právě že mám opačné zkušenosti. Třeba z fór okolo potápění.
Aleš Procháska
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2009, 12:29

Třeba z fór okolo potápění.
No jasný ale tam je to daný mezinárodníma fyzickejma lokalitama - potápění, paragliding a podobné sporty kam musíš za správnou a vhodnou lokalitou kde se fyzicky také nachází samí cizinci a navzájem se cvičí a pomáhají si, pak je logické, že i na foru se ignoruje slabší znalost jazyka. Ale zkus vlézt mezi modeláře kteří maj letišťátko na každym rohu a díky tomu sotva trefí do sousedního města páč to v životě nepotřebovali na nic víc, než si tam vyzvednout občanku:)) Na kanárech jsou lidi-kanárci, co v životě nebyli v Madridu nebo v Barci. To nepotřebuje koment:) Anyway, když napíšeš na PG nebo SCUBA forum česky, jistě z Tebe taky mít radost nebudou. Všechno má svou míru...
Zdenek Valter

8. 11. 2009, 12:41

Aeroomni píše:Tak to by ses divil specialně amíci se na Tebe sesypou jak sršni ! Mam v tom bohatou zkušenost a je jim jedno zda tam přijde CZ PL RU nebo HU. Bohu žel, je to tak. Vem si, že tu rusovi začneš odpovídat a nejednou jich tu bude 30 :lol: Admin z toho jistě mít radost nebude 8) Nicméně jsou to moje subjektivní zkušenosti po tisících příspěvcích na EN fora - možná máš zcela opačné zkušenosti tak pak pardooon:) Je potřeba udělat si rozdíl mezi forem kde se prodává a kde seš potenciální kupec. Tam se to v zájmu vidiny zisku přehlíží. Na zábavných forech nikoliv, tam naštveš lidi už jen špatnou gramatikou a co pak cizím jazykem kde musí pohnout mozkem aby to přeložili nabo použít překladač. Historií je dané že CZ lidi tolerují lidi ze Slovenska. Bohu žel, čím mladší lidi, tím tolerance prudce klesá - dnešní 15 letí Slovákovi nerozumí nic. Pokud se Slovák chová slušně, nahlíží se na něj jako ne rovného, ale běda jak si zkusí rejpnout:)) Není to dobře, ale je to v této chvíli tak...
P.S Pájka nebij ma :lol:
No já bych řekl, že je to věcí přístupu. ;-)
U Tebe bych jako u protřelého světoběžníka ;-) očekával podstatně větší míru tolerance. ;-) ;-)
Moje zkušenost zejména v anglicky mluvících zemích je přesně opačná - velká míra tolerance ke komunikačnímu prostředku - jazyku.
U nás kteří jsme si (tedy naši pradědové ;-) náš jazyk vytrucovali je ta míra tolerance téměř žádná !
Na druhou stranu s češtinou nebo slovenčinou do světa těžko díru uděláme. ;-)
To jestli sem cizí jazyky ano či ne bych nechal na adminech.
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2009, 12:50

Aeroomni píše:Ale zkus vlézt mezi modeláře kteří maj letišťátko na každym rohu a díky tomu sotva trefí do sousedního města páč to v životě nepotřebovali na nic víc, než si tam vyzvednout občanku:)) Na kanárech jsou lidi-kanárci, co v životě nebyli v Madridu nebo v Barci. To nepotřebuje koment:) Anyway, když napíšeš na PG nebo SCUBA forum česky, jistě z Tebe taky mít radost nebudou. Všechno má svou míru...
Modeláři jsou s prominutím divní (tedy ne všichni...). Myslím, že my oba jsme z jednoho modelářského fóra rádi rychle vypadli :-) a to jsme psali česky.

Na to anglické scuba fórum jsem jednou omylem poslal zprávu která měla jít na české. Nic se nestalo :-)
Aleš Procháska
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2009, 12:56

U Tebe bych jako u protřelého světoběžníka Wink očekával podstatně větší míru tolerance.
Když jsem byl mladej světoběžník tak jsme si taky myslel že to tak je - jenže to jsem se pěkně splet:) Někde se na toleranci dá spoléhat delší někdy kratší čas, někde vůbec. Moje tolerance vůči Tobě je Tvůj a můj problém. Je to moje a Tvoje platforma. Diskuze je paltforma daná složením skupiny lidí kde fungují nějaké zvyklosti a "úřední" jazyk - podobně jako ve státě. Je tedy minimálně neslušné, pokládat dotazy většině v cizím jazyce. Když už se chcu teda veřejnosti optat, vezmu si, či najdu si tlumočníka, Jednak je to slušné, druhak mám mnohem větší šanci, že se něco dozvím..
Jinak souhlas, když tu náš CNC prezident povolí rusy, je to jeho problém a čas ukáže, kolik lidí sem přestane chodit.... Být adminem smažu to, napíšu mu co chce anglicky a optám se za něj. Když příde rusů vícero a pro admina to bude znamenat zisk, udělam jim ruskej strom a hotovo.
Radek-B
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2009, 1:50

Stydte se ,.

dost, kdo to ma cist. Takove kecy, zvasty. Kdyz nekdo prudi udelam si poradek sam, na to tu sem ja , ne vy.

RADEK
Naposledy upravil(a) Radek-B dne 8. 11. 2009, 2:38, celkem upraveno 1 x.
automatizace/konstrukce
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2009, 2:35

No teďs tomu teda nasadil korunu :lol: :lol:
Du si teda zchladit hlavu :wink:
http://www.arona.travel/portal/turismo/ ... _d4_v2.jsp
Radek-B
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2009, 2:42

Fakt prudis , doufam ze ta voda ma 10st.

Taky pisu ruzne po svete do cizich for, cizincum a nikdo se mi nikdy nevysmal a spise se mi snazi pomoci. A pokud bych se setkal u me prosby o pomoc s takovym vylevem , tak bych uz tam nikdy nesel.

RADEK
automatizace/konstrukce
andy92

8. 11. 2009, 3:31

ani nechtěl nikoho urazit :oops:
Aeroomni
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2009, 5:08

voda měla 18, akademická debata skončila:)))))))))
Taky pisu ruzne po svete do cizich for, cizincum a nikdo se mi nikdy nevysmal a spise se mi snazi pomoci.
Ještě aby jo když Ti to dycky předtim přeložim :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „CNC soustruhy“