tuto predpoved by som este vynasobil koeficientom najmenej 2
corona virus - obecna diskuze
Slováci mají poviné roušky nepřetržitě a mají v tomto okamžiku větší exponenciálu než v ČR, Roušky propouští aerosol Praha se vesele v rouškách promořuje v metru..ano všichni jsou blbci jenom ty jsi letadlo.aleshonsa píše: ↑22. 10. 2020, 3:07 Já začínám mít názor, že teď už nemá cenu zavádět žádná další opatření. Opatření je zavedeno víc než dost už z dřívějška a efekt se nijak moc neprojevuje. Důvod je dle mého jednoduchý - lidi se chovají jako debilové.
Viz. třeba ten úterní nával honem si všichni nakoupit nějaké kraviny co jsou momentálně irelevantní než to zavřou. My už doma v podstatě 14 dnů jedeme v režimu lockdown, veškeré nákupy (především potraviny a spotřební drogerie) se realizují přes internet a ani ve snu by mě nenapadlo se jít někam nacpat do davu kvůli nákupu nějakých blbostí.
Ano samozřejmě, celkem rád bych pokračoval v budování dílny. Nicméně momentálně to pro mě není priorita a už jsem se smířil, že letos se s tím už nijak výrazně nepohnu. Bohužel nemam dílnu u bydliště a znamená to pro mě v Praze dojezd MHD. Takže stejně jako na jaře jsem to teď musel dát k ledu.
Takže dokud si plno lidí nevytáhne hlavu z pr**le a nezačne vše brát vážně, tak se nikam nepohneme. Nevím, co se pro to musí stát - jestli těch 1000 mrtvých/den, nebo co jako. Lidi se chovají jako malí haranti co nejsou schopný pochopit, že když se byt vytopil od souseda nahoře, tak to musí rodiče uklízet a proto nebude odpoledne zmrzlinka. A že to z podstatné části zavinil Babič leplárnou je teď už irelevantní, prostě máme všichni problém. Je to stejné, jako kdyby soused svou nezodpovědností si zapálil byt a začalo hořet už i u mě - takže podle téhle logiky bych to měl ignorovat, protože já to přece nezavinil tak proč se vystavovat nepohodlí a hlavně mi v telce teď jde jeden můj oblíbený seriál za druhým a přece o to kvůli tomu nepřijdu, ne.
Takže teď teprve vyšlo že 44 000 testů za včerejšek. Tj. positivita 33,99% a 7D roste ke 30%. To je pořád strašně moc a znamená to tedy že sstále ještě málo testuje.aleshonsa píše: ↑22. 10. 2020, 12:56Těch 40 000 nebylo včera (St 21.10) ale v Út 20.10. Kolik testů bylo včera se dozvíme až dnes po 18:00.Grad píše: ↑22. 10. 2020, 4:07 Je to šílené, za včerejšek mne vyšel podíl 37% nakažených ze všech testovaných, kterých bylo přes 40 tis.![]()
https://ourworldindata.org/coronavirus- ... erSort=asc
Tady pomůže už jen totální zákaz vycházení, kamkoliv ...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/data ... ite-125435
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Pila, ludia bez rusok, 2 pila zakaznici bez rusok, auto se4vis bez rusok, strechari bez rusok, dalsi servis bez rusok, makaci na stavbe bez rusok.
Tak ze tolko k dodrziavaniu nosenia rusok. Tak ze vysledok zodpoveda dodrziavaniu.
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Ta opozice je fakt na hlavu. V Bruselu se dohodli, že zastropují dotace a Babiš přijde o 1,5 miliardy a opozice chce po premiérovi věci ohledně pandemie. Nepochopí, že má úplně jiné starosti.
No asi je dostane a pravidla budou muset změnit, protože by Babiš byl proti a neschválilo by se nic. To je ten nestřet zájmů. On to dělá pro Česko přeci. A kdo tvrdí že ne, tak je lhář a vlastizrádce.
nic nemusi vymyslet, podepise jim, jako najare opet par africkych doktoru a penizky se pohrnou
Pořád platí to staré, že politici nemají nic proti obětem na lidských životech. Jediné, co jim vadí, je spojování těch obětí s jejich osobou...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele:
https://www.gladiatools.cz
OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
a ted si predstav, ze jsou lidi, co se dobrovolne zamkli doma, heidrich by z nich mel radostLukasGunther píše: ↑23. 10. 2020, 6:21 https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-koro ... urace.html
To je pohoda..