Těch zbylých 15% jsou kšeftíky... což ale nevylučuje pořád ten 1. důvod vzhledem k osobnostnímu profilu plukovníka

Čili komunistu sovětského typu (Babiše) nahradí komunista západního typu (Bartoš). Piráti jsou liboušská svoloč - neomarxisti non plus ultra, akorát místo dělnické třídy mají sexuální menšiny, rasové menšiny a migranty, náboženské menšiny (zatím tedy menšiny), místo marxismu-leninismu mají genderové teorie a ekoterorismus.fmodel píše: ↑23. 10. 2020, 7:29No vzhledem k tomu že po tomhle průseru se asi velká část Babišových voličů nedožije dalších voleb předpokládám že vítězové dalších voleb budou Piráti ,tak že místo koblihy zdarma dostaneš jointa zdarma a bude ti dobřeJosef píše: ↑23. 10. 2020, 7:10
Pro další, co brečí nad opozicí, i ten otravný profesor dějepisu má bohužel pravdu. Nebo že by snad byl spasitelem autor podnikatelského projektu Úsvit a později SPD? Asi každý trochu zběhlý politik i z krajské úrovně (snad kromě Babišova obdivovatele Čunka) by to měl zvládnout lépe.![]()
jj přesně takaleshonsa píše: ↑23. 10. 2020, 8:06Čili komunistu sovětského typu (Babiše) nahradí komunista západního typu (Bartoš). Piráti jsou liboušská svoloč - neomarxisti non plus ultra, akorát místo dělnické třídy mají sexuální menšiny, rasové menšiny a migranty, náboženské menšiny (zatím tedy menšiny), místo marxismu-leninismu mají genderové teorie a ekoterorismus.fmodel píše: ↑23. 10. 2020, 7:29No vzhledem k tomu že po tomhle průseru se asi velká část Babišových voličů nedožije dalších voleb předpokládám že vítězové dalších voleb budou Piráti ,tak že místo koblihy zdarma dostaneš jointa zdarma a bude ti dobřeJosef píše: ↑23. 10. 2020, 7:10
Pro další, co brečí nad opozicí, i ten otravný profesor dějepisu má bohužel pravdu. Nebo že by snad byl spasitelem autor podnikatelského projektu Úsvit a později SPD? Asi každý trochu zběhlý politik i z krajské úrovně (snad kromě Babišova obdivovatele Čunka) by to měl zvládnout lépe.![]()
Docela mě překvapilo, že se ODS snese s TOP-09. TOP-09 je další liboušská svoloč. A stejně tak mě překvapilo, že se STAN snese s Piráty. Spíš bych čekal, že si Piráti sednou s TOP-09.
čteš skoro dobře. Vážných průběhů je o cca 150 kousků více. Nicméně je důležité koukat i na další číslo - celkový počet hospitalizovaných. To je totiž o 1600 více. Nezapomeň ale kouknout i na číslo uzdravených - 1800. Výsledek tedy je, že za těch 5 dnů bylo 3400 nově hospitalizovaných, přičemž jimi bylo "zabráno" "jen" 1600 nových lůžek, protože některá lůžka se uvolnila. Jo.. a To do toho není počítáno těch cca 400 zemřelých, kteří samozřejmě čísla zvedají.
tak vážných případů to nepřežije v těchto dnech taky asi stovka..což je blbý, ale mě osobně jako dědka by zajímalo "JAK" to nepřežiju, pokud hodím cvičky bez "breakdance" s ventošem tak OK. Podotýkám, že jesště dědek nejsem, ale pro všechny případy jsem dal doma instrukce pod hrozbou prokletí z hrobu, že jestli si pro mě koronáč přijde, tak chci zhebnout doma a ne v postkomunistickém lazaretu.
není to jedno? Stejně pokud něco po zdravotnictví budeš chtít tak si to budeš muset zaplatit ze svého s Covidem i bez Covidu..jde to dlouhodobě do prdele. Dneska jsem nechal u zubaře pět tisích za jeden repas zubu a to mě ještě dva čekají.
zdálo se mi to, nebo opravdu dnes Bureš na tiskovce plakal, roušku měl nasazenou proklatě vysoko.