corona virus - obecna diskuze
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
hodne tech zdroju je v anglictine
bohuzel ceska media prejimaji jen zlomek
tohle jsem cetl v anglictine na zacatku leta
kamos 31 roku to ma
sportovec, zdrave zijici
ted nevyjde schody
bohuzel ceska media prejimaji jen zlomek
tohle jsem cetl v anglictine na zacatku leta
kamos 31 roku to ma
sportovec, zdrave zijici
ted nevyjde schody
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
No protoze veri, ze ma koronavirus. Kdyby v to neveril, tak je prece uplne zdravej, ma jen rymicku ...
Poslete mu jako mentalni pomoc Czakovou nebo Hulku ... nebo Lucinku ...
Sorry, ale nekteri idioti jak zde na foru, tak hlavne v populaci mne vedou k tomu cynismu ...
Skutecne doufam, ze (idioti) umrou - krome jineho se jejich blbe geny (pokud jsou v jeste plodnem veku) proste zastavi ...
Sice to na par tydnu pobere zdravotnicke kapacity, ale doufam, ze fakt zemrou - protoze drzet je pak pri zivote jako invalidy by stalo zcela zbytecne penize ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
jestli je to narážka na mě tak máš smůlu, v nebi mě nechtějí a z pekla mě vrátili...přeji ti mírný průběh sokolíku.lapa píše: ↑25. 10. 2020, 12:10No protoze veri, ze ma koronavirus. Kdyby v to neveril, tak je prece uplne zdravej, ma jen rymicku ...
Poslete mu jako mentalni pomoc Czakovou nebo Hulku ... nebo Lucinku ...
Sorry, ale nekteri idioti jak zde na foru, tak hlavne v populaci mne vedou k tomu cynismu ...
Skutecne doufam, ze (idioti) umrou - krome jineho se jejich blbe geny (pokud jsou v jeste plodnem veku) proste zastavi ...
Sice to na par tydnu pobere zdravotnicke kapacity, ale doufam, ze fakt zemrou - protoze drzet je pak pri zivote jako invalidy by stalo zcela zbytecne penize ...
Teď mi volal velmi dobrý kamarád že přežil svou smrt, a když vezmu že je to sportovec a nekuřák bez jakékoliv nemoci tak když jsem ho poslouchal čím si prošel musel jsem zamáčknout slzu. Kdybych nekoukl na telefon kdo mi to volá tak bych ho po hlasu nepoznal ,měl hlas devadesátiletého staříka ,prostě šílený .Jeho sedmiletý syn měl jen zvýšenou teplotu.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Dcera to asi taky úspěšně překonává. Už je jí lépe, ale hlas má furt nakřápnutý a plné dutiny. Průběh podle ní nebyl na hospitalizaci, ale žádná brnkačka. Po neděli by měla být bez korony, snad. Její chlap pracuje prakticky od jara taky HO, takže kontakt celodenní a nechytil to. Ptali se jich, zda chodí doma v rouškách. Asi má chlapec sakra dobrou imunitu. Dost mne to překvapilo. Ale jsem tomu rád.
Nějak ti vypadli modrý ptáci a topka a stan a ostatní. Nebo ti snad veřejně hlásaj, že jsou tam proto, aby se napakovali?

A nebo vnímáš jen to, co chceš. A nebo možná jen to, co dokážeš pochopit.

přitom je to úplně jednoduché, politika je uplně normální práce pro lidi s "managerskými" schopnostmi, keří jsou schopni při této práci nenechat se podplácet (jakkoliv) a nekrást. Politik nemusí hlásat, že jde sloužit lidu, zkrátka dělá max. pro to aby ta "firma" nezkrachovala. Nepotřebuje se líbit médiím ani lúze. Ale když lid takové politiky nechce, tak tu máme to co tu je...bordel na kolečkách.
No při vší úctě k její odbornosti je paní doktorka trochu mimo realitu a celkově bych řekl chytrá jak rádio.Mart76 píše: ↑25. 10. 2020, 6:26Prostějov se celkem dlouho držel zpátky. Až poslední týden se to podle statistik urvalo z řetězu. To stačí nějaké ohnisko které se nedotrasuje (a to už je dnes v podstatě každé ohnisko) a je to.Reinkarnace píše: ↑25. 10. 2020, 12:52 Jinak Prostějovský okres je myslím Marte v Olomouckém kraji na špici peletonu...
Ve středu před zpřísněním jsem jel v PV kolem obchůdku s kuřivem a elektronickýma cigaretama, je to taková prodejna v buňce u lázní. Uvnitř narváno, venku asi 50 metrů fronta, lidi ve frontě bez rozestupů, tak třetina bez roušek.
A člověk se pak nestačí divit, když si přečte tohle:
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ne ... y-40340297
Ta baba fakt pořád nechápe, že v dnešní době už není Covid o doktorech, ale o matematice.
Opatření nefungují, protože na ně plno debilů kašle. Viz třeba ten včerejší blešák - ne jen že se tam navalí kvanta lidí, žádné rozestupy, ale z reportáže na Novinkách co jsem viděl co fotka, to pomalu alespoň jeden s rouškou pod nosem. Viz taky pozorování, co tu píšou ostatní.
Teď jsem četl, že Prymula pokud nedojde do Út k zastavení růstu tak chce udělat další přitvrzení. Já bych spíš panu Prymulovi doporučil, ať hlavně stát vymůže dodržování toho co už je - konkrétně roušky a rozestupy. Dalším zpřísňováním akorát komplikují život lidem jako já co to berou vážně a dodržují, akorát je tím už spíš naštve.
3R je totiž ta nejtriviálnější věc co se dá dělat a co má šanci být hodně účinná. Já to prostě nechápu co je takový problém pro někoho mít nasazenou roušku tak jak má být - to už je prostě o kreténismu a změkčelosti a neochotě snést minimální nepohodlí. Speciálně já pro to prostě pochopení nemam. V dílně jsem měl na sobě už ledacos - přes různé respirátory ať s nebo bez ventilku až po polomasku, a to často i při poměrně fyzicky namáhavé práci ne že jsem tam jen tak stál, a nepodělal jsem se z toho. Když jsem dělal zateplení stropu a cpal jsem minerální vatu do SDK konstrukce tak jsem měl na sobě v podstatě takový atombordel - polomaska, brýle, čepice, rukavice a přes to takový overal s kapucí aby se mi bodel z té vaty nechytal na montérky. To byl takový ten částečně prodyšný, co se používá na malování. Při řezání betonu na dvoře velkou 230mm rozbrušovačkou v podstatě to samé - akorát jsem neměl ten overal ale zase sluchátka. Takže ať se jdou všichni vážně bodnout.
Když třeba vidím v metru floutka s vysportovanou postavou a s rouškou pod nosem tak mam sto chutí mu nasadit plynovou masku s pořádně hutným filtrem a nechat ho v tom dělat těžká cvičení jako svobodník Halík v Černých baronech – pak by teprve frajírek viděl co je to když se v něčem blbě dýchá.
Tyhle debilové mě teď budou stát peníze. Roušky fungují, jen když to mají všichni. Takže pak už je řešení jen respirátor alespoň FFP2 – jenomže to už stojí 35,- a po použití to může člověk zahodit. Nicméně kdež už člověk někam musí tak je to asi jediné řešení jak od covidiotů něco nechytnout.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Ne, není to tak. Jen Babiš a Tomio nechtějí přiznat ten podnikatelský záměr jejich hnutí.
Přečti si třeba tohle:
https://reportermagazin.cz/a/pwziM/neje ... -zeleznici
Jo, a kdyby se ještě někdo ptal kdo je Efko, tak je to hlavní hrdina tohoto článku.
Pro odpůrce modrých a TOPky, věříte ještě, že Kalouskovi (i když jej nemusím) zůstalo za nehty více? A který vrcholný politik z ODS má podobné skóre?