Ono je taky rozdíl v kvalitě humanitního vzdělání v zahraničí a v ČR.fmodel píše: ↑26. 10. 2020, 10:59A můžeš to doložit ??Carl_FM píše: ↑26. 10. 2020, 10:04 Se budete divit, ale šéfové, top manažeři a obchoďáci velkých technických firem - mimo ČR, mají často humanitní vzdělání.
Pochopil jsem proč, až se mi doneslo, co kvákal za kecy jeden český ředitel v Číně.
Zákazník pak vzkázal, ať tam toho člověka už neposílají, objednatel byli Němci a ti byli vzteky bez sebe.
Nedávno psali, že Microsoft nabírá lidi výhradně s humanitním vzděláním.
Takže ty vaše řeči o humanitních oborech, to už je takový kolorit, česká malost.
Je pravda že ti s humanitním vzděláním umí o všem vyprávět a vykrucovat se atd viz obchoďáci ,ten s technickým to má jinak ,co nezměříš to neukecáš.
corona virus - obecna diskuze
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
Hmm, výkres metrového plastového výlisku z automotive, kde byla tolerance plochy 0,05mm. Naprosto mimo výrobní realitu a co myslíš? Měrový protokoly vždy dobrý. Tak to už je takový virtuální svět, kde ten co vyrábí vystavuje zákazníkovi lživé měrové protokoly a všichni jsou spokojený. Hlavní je, že to do toho auta pásne i s řádově horší výrobní přesností.co nezměříš to neukecáš.
-
- Kontaktovat uživatele:
To je ešte ten lepší prípad, mne už aj zavolal zákazník (obchodný riaditeľ jednej firmy) s požiadavkou, že výkresovú dokumentáciu mám brať len ako informatívnu, že najdôležitejšie je, aby im zostava fungovala u nich na strojibobik píše: ↑26. 10. 2020, 11:15Hmm, výkres metrového plastového výlisku z automotive, kde byla tolerance plochy 0,05mm. Naprosto mimo výrobní realitu a co myslíš? Měrový protokoly vždy dobrý. Tak to už je takový virtuální svět, kde ten co vyrábí vystavuje zákazníkovi lživé měrové protokoly a všichni jsou spokojený. Hlavní je, že to do toho auta pásne i s řádově horší výrobní přesností.co nezměříš to neukecáš.

Kam sme to dojeli, Kelišová.
BalazKovo.sk
https://www.expres.cz/zpravy/roman-prym ... pravy_stes
Za mne plný souhlas.
Za mne plný souhlas.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
jj má pravdu.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Na rovinu teď tady mlžíš ty. Dej si tu práci a podívej se, na jaký tvůj výrok jsem reagoval.bobik píše: ↑26. 10. 2020, 7:35Dobrá, tak to ještě upřesním. Průměrné IQ řemeslníků (což nejsou jenom zedníci) bude nad průměrem, což je 100. A většinou jde o lidi, kteří disponují zdravým selským rozumem. Který sice nejde použít ve fyzice a jiných vědních oborech, ale společnost ti nerozloží jako třeba gendr tlaky a jiné zhovadilosti produkované takzvanými šdudovanými namachrovanými jedinci, který používají pro ně označení socky, lopaty a jiné hanlivé označení. A vetšinou ty chytrý jako rádio to jsou ty študovaný, jejich jediný falešný bonus je všechno okecat, ofrázovat a vyprodukovat půlhodinové sdělení plné "odborných" termínu, přičemž tomu jenom vyučenému na to stačí jedna věta.Tady se bavíme o nějaké teorii, co napsal bobik že u zedníků se koncentrují pomalu ty největší kapacity a tudíž na ten výuční obor hned tak někdo nemá.
Nevím jaké průměrné IQ mají zedníci a jaké řemeslníci celkově, a je mi to jedno. Hlavně nevím, z čeho čerpáš ty - to necháš každého řemeslníka, co potkáš udělat IQ test nebo jsi to někde vyčetl? Nicméně trvám na tom, že na vyučení se zedníkem nebo lakýrníkem potřebuješ jedině, abys nebyl vyloženě mentálně retardovaný. A po absolvování oboru tě nic nebrání si udělat ŽL a začít dělat na sebe - vzhledem k deficitu lidí v řemeslnických oborem nevěřím, že by se dotyčný neuživil a že by na tom nebyl lépe než v nějaké montovně. A jestli tohle někdo nezvládne, tak by měl skutečně hledat důvody u sebe místo toho aby volil různé "lidové" strany (KSČM, ČSSD, nebo nakonec i ANO), které mu mile rádi nabídnou řešení ve formě štědré sociální dávky, na kterou se samozřejmě vezmou peníze zdaněním těch, co si dokážou vydělat - tj. zdaněním těch které tihle lidi nenávidí a nejraději by s nimi po bolševicku zatočili. Samozřejmě netvrdím, že se to týká všech lidí z této skupiny, ale hloupých, a zároveň zlých a nesebekritických lidí je mezi nimi hodně.
Momentálně nás do pěkných sra**k dostal selský rozum těch, co o daném problému vědí totální kulové, ale hlavně svým selským rozumem vědí na tuty jak to je a jak k tomu mají přistupovat.
Jinak mlžení, atd. tu teď hlavně předvádí lidi z tzv. chřipečkářské kliky – neustále se tu snažíte vysvětlit, že je v noci ve skutečnosti světlo a když už nevíte kudy kam tak na to napasujete nějako konspirační teorii.
V souvislosti s tím bych se ti rád připomenul s jednou věcí – ty jsi tu presentoval nějaký model spočítaný v Excelu, co měl popisovat něco kolem počtu hospitalizovaných. Já jsem se tě ptal, co rozumíš pojmem násobnost exponenciály a proč má být zrovna 1,3 a doteď jsi na to neodpověděl.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
A k čemu ti bude kupovat si za několik mega titul z nějaké technické univerzity?
Na to být vedoucí pracovník u nějaké nadnárodní firmy, kde budeš brát stovky tisíc měsíčně je v prvé řadě potřebná kvalifikace být psychopat. Pak teprve se požaduje nějaká VŠ aby podřízeným s VŠ nebylo blbé, že na ně řve někdo s jen maturitou. A jelikož stačí jen nějaká VŠ, tak stačí pořídit něco třeba ve stylu nejtěžšího gymnázia v Praze - na VŠE se dal, nevím jak teď, udělat Ing zcela legálně za 3 roky. To má výhodu, že když podřízení jsou taky Ing. tak to bez znalosti dotyčného nikdo hned na první pohled neví, že to není strojař, nebo elektrotechnik. Anebo když není zcela nezbytný Ing. tak se dá třeba z UJAK pořídit Mgr. V nejhorším pak ten MBA kde je to skutečně už čistě nákup.
Naopak kdybys někde před podřízenými frajeřil s nakoupeným titulem třeba z ČVUT, tak to dříve nebo později praskne - znalostní a intelektuální deficit bude naprosto evidentní. Naopak u Ing. z VŠE se vše vsákne - prostě bude dotyčný vypadat jako řadový absolvent, stejně tak u nějakého Mgr.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Česko je světová špička!
Tak ten slib, toho pablba co to zde vede jako firmu, se vyplnil...
"Najhoršie na svete
S odvolaním sa na dáta Európskeho centra pre prevenciu a kontrolu chorôb (ECDC) Portál iDnes.cz informuje, že Česko je za obdobie 16. až 23. októbra najhoršou krajinou sveta v štatistike počtu nových prípadov na 100-tisíc obyvateľov.
A najnovšie je už aj na prvom mieste v počte úmrtí na počet obyvateľov, keď preskočilo Argentínu.
Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/22467085/koronavi ... uacia.html"
Tak ten slib, toho pablba co to zde vede jako firmu, se vyplnil...
"Najhoršie na svete
S odvolaním sa na dáta Európskeho centra pre prevenciu a kontrolu chorôb (ECDC) Portál iDnes.cz informuje, že Česko je za obdobie 16. až 23. októbra najhoršou krajinou sveta v štatistike počtu nových prípadov na 100-tisíc obyvateľov.
A najnovšie je už aj na prvom mieste v počte úmrtí na počet obyvateľov, keď preskočilo Argentínu.
Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/22467085/koronavi ... uacia.html"
A nebudou dotace pro nejvíc zasaženou zemi ???
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ále kdežpak...
Tady něco málo z koblihářské hlasné trůby:
"Češi žádají o humanitární pomoc, chtějí zásobu plicních ventilátorů"
To se raději strapníme ve světě než abychom dali práci místnímu lidu...
No a ten svět neváhá a pomáha...
"Rumunští hasiči dovezli do Česka 30 ventilátorů z EU, dorazí další"
"Spojenci darují Česku stovky plicních ventilátorů, další pošle NATO i EU
No a co že "Dvě stovky ventilátorů, na něž se složili Češi, leží měsíce ve skladu. Stát je nechce" o tom ale na tom plátku nenajdete asi ani tečku ...

Ale když jde o CZ postele může se ten PR trapák potrhat

Prostě klíny do koblih, ale čo to trepem, koblihy do kotrby