corona virus - obecna diskuze

Veškeré provozní záležitosti, dotazy a návrhy k fungování fóra a členů
Zamčeno
Mex

4. 11. 2020, 10:46

Mart_68 píše: 4. 11. 2020, 9:06 ..asi se sbalím a odletim na pár týdnů do Tunisu....to se považuje za normální.
To bych nedělal. Je tam špinavé a nezajímavé moře.
Jel bych spíš k Rudému moři do Egypta.
novic

5. 11. 2020, 2:21

Idete s extrému do extrému v tejto diskusii. Keď nie politika tak Corona vírus rozdelí fórum aj ľudí v mojom okolí na dva tábory.

Ja mám polovicu karantény za sebou. Príznaky zatiaľ žiadne ani ja ani brat sme v Tom spolu dostali sme to vo firme. Ako som už písal.
Nejaké moje pripomienky, viem/e kto ten vírus k nám dotiahol, im vyšli ale testy už negatívne nám bohužiaľ pozitívne, kolegyna ktorá (aj mňa osobne) presviedčala že Corona neexistuje ( jej argument bol že od jari sa to výprava a nepozná nikoho kto ju má ani nikto v jej okoli ) na testy hovorila že nejde lebo do nás idú dávať USA aj Russia mikrochipy)) tak ťa teraz výprava po firme kokotiny že som to tam dotiahol ja.
To sa teším ako sa s ňou podebatim o Tom. To je len taká ukážka človeka ktorý najviac kričal že Corona je blud a trump má záujem o mikrochipy v slovakoch zrazu keď je ohrozenie bližšie tak prska jed všade naokolo. ( Nenarazam na nikoho z fóra nečítal som tu diskusiu vôbec neviem kto má na Corona aký názor. ).
Druhý bod cez víkend boli testy kolega s firmy bol na nich negatívny v nedeľu mal už horúčky pondelok šiel na test výsledok pozitívny.
Dala sa pretestovat časť prevádzky, s kolegom s ktorým som volal mi hovoril o dvoch testoch jeden bol ster z nosa hovoril že cez víkend keď prebiehalo celoplošné testovanie tak to bol len slaby odvar vraj. Dnes dostal paličku hlboko a do oboch dier, cez víkend na celoplošnom že ani nevedel že mu niečo do nosa vopchali že to asi odflakli.

Tento rok sme šli s priateľkou do spoločného bývania celkom nahovno situácia z môjho pohľadu v rodisku platím mesacne úver za rodičovský dom. S priateľkou sme sa dohodli na podnájme ešte minulý rok lebo sme fungovali na víkendoch asi 4 roky. Takže na jar podnájom 100 km od rodičovského domu 50 km od prace. Teraz keď si pripočítam stravu, naftu, občas niečo do auta , a vzhľadom na to aká je situácia v rodičovskom dome občas treba niečo zatiahnuť aj tam napríklad teraz drevo. A občas treba niečo dokúpiť do garáze :lol:
Toto je prvý nekorona svet ktorý musí fungovať až chcem aby som neskončil na ulici bez vztahu alebo neumrel hladom
A korona svet
Čo čert nechcel priateľke ochorela mama je z nej onkologický pacient práve je na chemo. Takže z mojej strany bola motivácia nenakazit sa silná a dosť podporovaná od priatelky. Tá dezinfikuje všetko a hneď. Nechodili sme nikam ( ešte začiatkom roka ešte ešte ) teraz vôbec. Ona má výhodu že môže robiť z domu neobmedzené a na plno. Ja nie, šiel som do práce na benzinku a obchodu všade platba kartou. Žiadne zbytočne nákupy v centrách. Keď bola pri mame ja som bol v rodičovskom dome a v garáži.

Jeden svet, druhý svet a ja som niekde v strede vždy sa robí niečo na úkor toho druhého. Momentálne som na tej pn ešte 3 takéto PN, vycerpam financne rezervy a môžem sa ísť napast.

Donesiem to ľuďom ktorý to nemusia rozchodiť a ....
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M
GeeSnake
Sponzor fora

5. 11. 2020, 6:50

xener píše: 4. 11. 2020, 2:45 skus si predstavit stvorec vnutri kruznice dotykajuci sa rohmi obvodu a potom si tam predstav nekonecno stvorcov navzajom sa neprekryvajucich. na technicky vykres to urcite nenakreslis, ale su aj ine vedy ako ucenie strojarske :)
Tak jsem si to představil, a pořád mi nevychází pouhá kružnice ale kruh.
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
Grad

5. 11. 2020, 7:23

Tak světlo na konci tunelu opět pohasína...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/rado ... adu-127909

Pobavil mne vtípek níže, černý humor.
Mohli by tedy konečně podepsat totální lockdown, stejně se to tam sune...
Obrázek
Mart76

5. 11. 2020, 7:35

novic píše: 5. 11. 2020, 2:21 kolegyna ktorá (aj mňa osobne) presviedčala že Corona neexistuje ( jej argument bol že od jari sa to výprava a nepozná nikoho kto ju má ani nikto v jej okoli ) na testy hovorila že nejde lebo do nás idú dávať USA aj Russia mikrochipy)) tak ťa teraz výprava po firme kokotiny že som to tam dotiahol ja.
To sa teším ako sa s ňou podebatim o Tom. To je len taká ukážka človeka ktorý najviac kričal že Corona je blud a trump má záujem o mikrochipy v slovakoch zrazu keď je ohrozenie bližšie tak prska jed všade naokolo
Tak ji poraď, že po testu má strčit hlavu do mikrovlnky. Mikrovlnné záření ten čip spolehlivě zničí.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
bobik

5. 11. 2020, 7:53

Pozor na takový rady. Někdo by to mohl vzít vážně. I když chce to trochu kumštu zapnout mikrovlnku s otevřenými dvířky. Ale jak řikal můj vedoucí, blbci jsou strašně vynalézaví.
atlan

5. 11. 2020, 8:24

Postaci aj EMP, dufam ze prsty nikto nikam pchat nebude :D
pafik

5. 11. 2020, 8:40

aleshonsa píše: 4. 11. 2020, 7:48 T....- Já jsem tu uvedl jednoduchý příklad s kostkami různých tvarů, co se mají strkat do souhlasných tvarů. Myslím, že každý ví, jak takový test vypadá a že je to dělané tak aby to šlo strkat jen jedním způsobem. Opět se našlo "vysvětlení", že je vše jinak.
- Pak jsem uvedl jednoduchá příklad s ježděním na motorce bez helmy. Opět se našlo "vysvětlení" že je vše jinak.
- Robokop uvedl jednoduchý příklad se soustružníkem - opět se našlo "vysvětlení", že vše je jinak.
A o tom to celé je - přístup některých je chytračit a mít ke všemu nějaké "chytré vysvětlení", že vše je "ve skutečnosti" úplně jinak. ....
Ale ono to tak je; všechno je jinak:
- říjnová revoluce nebyla v říjnu, ale v listopadu
- Lenin nebyl Lenin, ale Uljanov
- Stalin nebyl Stalin, ale Džugašvili
- babička umřela ve Vídni, ne na Starém bělidle.....
Všechno je jinak .... :lol:
pafik

5. 11. 2020, 8:43

Mart76 píše: 5. 11. 2020, 7:35
novic píše: 5. 11. 2020, 2:21 kolegyna ktorá (aj mňa osobne) presviedčala že Corona neexistuje ( jej argument bol že od jari sa to výprava a nepozná nikoho kto ju má ani nikto v jej okoli ) na testy hovorila že nejde lebo do nás idú dávať USA aj Russia mikrochipy)) tak ťa teraz výprava po firme kokotiny že som to tam dotiahol ja.
Tak ji poraď, že po testu má strčit hlavu do mikrovlnky. Mikrovlnné záření ten čip spolehlivě zničí.
Spíš jí řekni, že ty čipy jsou určený výhradně k implementaci do mozku. U ní by chvíli lítal v lebce sem tam, pak by jí propadl krkem do žaludku a nakonec by ho vys... Takže nemusí mít z testování obavu :)
novic

5. 11. 2020, 9:08

:lol: :lol: tie teórie potom začal brať aj vážne majster na hale
8)
Dôvod prečo nám idú dať čip mi ale ani jeden z nich nepovedal.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M
Grad

5. 11. 2020, 9:17

pafik píše: 5. 11. 2020, 8:40
aleshonsa píše: 4. 11. 2020, 7:48 T....- Já jsem tu uvedl jednoduchý příklad s kostkami různých tvarů, co se mají strkat do souhlasných tvarů. Myslím, že každý ví, jak takový test vypadá a že je to dělané tak aby to šlo strkat jen jedním způsobem. Opět se našlo "vysvětlení", že je vše jinak.
- Pak jsem uvedl jednoduchá příklad s ježděním na motorce bez helmy. Opět se našlo "vysvětlení" že je vše jinak.
- Robokop uvedl jednoduchý příklad se soustružníkem - opět se našlo "vysvětlení", že vše je jinak.
A o tom to celé je - přístup některých je chytračit a mít ke všemu nějaké "chytré vysvětlení", že vše je "ve skutečnosti" úplně jinak. ....
Ale ono to tak je; všechno je jinak:
- říjnová revoluce nebyla v říjnu, ale v listopadu
- Lenin nebyl Lenin, ale Uljanov
- Stalin nebyl Stalin, ale Džugašvili
- babička umřela ve Vídni, ne na Starém bělidle.....
Všechno je jinak .... :lol:
Jistěéee a země je placatá, tak už to jenom dokázat... https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/am ... 47ab5f122/
Ještě lepší by bylo konečně vyrazit do nejbližší nemocnice pomoci bo se jim tam nějak hromadí páce a tak dokázat v jámě lvové, že ten Covid je jenom konspirace :wink:
Zde je mapa nemocnic v kterých hledají dobrovolníky.
https://www.novinky.cz/koronavirus/clan ... y-40340912
Tak šup šup ať to sviští se stejnou kadenci jak ty zdejší, no jak bych to napsal ehmm, píp příspěvky 8)
pafik píše: 4. 11. 2020, 3:19 FB_IMG_1597821945262.jpg
Obrázek
pafik

5. 11. 2020, 9:30

Grad:
Možná jsem po ránu úplně blbej, ale u tohodle vtipu jsem nepřišel na to, co má být pyžonta. Viděl jsem ho na Novinkách asi v devět a ještě pořád mi to nedošlo :)
Placatá země je jen teorie, to co jsem uvedl já, to jsou fakta :D
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

5. 11. 2020, 9:32

Placata zeme byla teorie, uz neni. Ted uz je to jen kravina.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
filla
Kontaktovat uživatele:

5. 11. 2020, 9:48

mapa nemocnic je pekna, zajimave, ze vetsina patri do svereneckych fondu
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Grad

5. 11. 2020, 10:02

filla píše: 5. 11. 2020, 9:48 mapa nemocnic je pekna, zajimave, ze vetsina patri do svereneckych fondu
Důkazy pro takové tvrzení?
To by stálo rozhodně za konkretizaci, toto si rozhodně nemyslím...
Zamčeno

Zpět na „Provozní záležitosti“