To bych nedělal. Je tam špinavé a nezajímavé moře.
Jel bych spíš k Rudému moři do Egypta.
Tak jsem si to představil, a pořád mi nevychází pouhá kružnice ale kruh.
Tak ji poraď, že po testu má strčit hlavu do mikrovlnky. Mikrovlnné záření ten čip spolehlivě zničí.novic píše: ↑5. 11. 2020, 2:21 kolegyna ktorá (aj mňa osobne) presviedčala že Corona neexistuje ( jej argument bol že od jari sa to výprava a nepozná nikoho kto ju má ani nikto v jej okoli ) na testy hovorila že nejde lebo do nás idú dávať USA aj Russia mikrochipy)) tak ťa teraz výprava po firme kokotiny že som to tam dotiahol ja.
To sa teším ako sa s ňou podebatim o Tom. To je len taká ukážka človeka ktorý najviac kričal že Corona je blud a trump má záujem o mikrochipy v slovakoch zrazu keď je ohrozenie bližšie tak prska jed všade naokolo
Ale ono to tak je; všechno je jinak:aleshonsa píše: ↑4. 11. 2020, 7:48 T....- Já jsem tu uvedl jednoduchý příklad s kostkami různých tvarů, co se mají strkat do souhlasných tvarů. Myslím, že každý ví, jak takový test vypadá a že je to dělané tak aby to šlo strkat jen jedním způsobem. Opět se našlo "vysvětlení", že je vše jinak.
- Pak jsem uvedl jednoduchá příklad s ježděním na motorce bez helmy. Opět se našlo "vysvětlení" že je vše jinak.
- Robokop uvedl jednoduchý příklad se soustružníkem - opět se našlo "vysvětlení", že vše je jinak.
A o tom to celé je - přístup některých je chytračit a mít ke všemu nějaké "chytré vysvětlení", že vše je "ve skutečnosti" úplně jinak. ....
Spíš jí řekni, že ty čipy jsou určený výhradně k implementaci do mozku. U ní by chvíli lítal v lebce sem tam, pak by jí propadl krkem do žaludku a nakonec by ho vys... Takže nemusí mít z testování obavuMart76 píše: ↑5. 11. 2020, 7:35Tak ji poraď, že po testu má strčit hlavu do mikrovlnky. Mikrovlnné záření ten čip spolehlivě zničí.novic píše: ↑5. 11. 2020, 2:21 kolegyna ktorá (aj mňa osobne) presviedčala že Corona neexistuje ( jej argument bol že od jari sa to výprava a nepozná nikoho kto ju má ani nikto v jej okoli ) na testy hovorila že nejde lebo do nás idú dávať USA aj Russia mikrochipy)) tak ťa teraz výprava po firme kokotiny že som to tam dotiahol ja.
Jistěéee a země je placatá, tak už to jenom dokázat... https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/am ... 47ab5f122/pafik píše: ↑5. 11. 2020, 8:40Ale ono to tak je; všechno je jinak:aleshonsa píše: ↑4. 11. 2020, 7:48 T....- Já jsem tu uvedl jednoduchý příklad s kostkami různých tvarů, co se mají strkat do souhlasných tvarů. Myslím, že každý ví, jak takový test vypadá a že je to dělané tak aby to šlo strkat jen jedním způsobem. Opět se našlo "vysvětlení", že je vše jinak.
- Pak jsem uvedl jednoduchá příklad s ježděním na motorce bez helmy. Opět se našlo "vysvětlení" že je vše jinak.
- Robokop uvedl jednoduchý příklad se soustružníkem - opět se našlo "vysvětlení", že vše je jinak.
A o tom to celé je - přístup některých je chytračit a mít ke všemu nějaké "chytré vysvětlení", že vše je "ve skutečnosti" úplně jinak. ....
- říjnová revoluce nebyla v říjnu, ale v listopadu
- Lenin nebyl Lenin, ale Uljanov
- Stalin nebyl Stalin, ale Džugašvili
- babička umřela ve Vídni, ne na Starém bělidle.....
Všechno je jinak ....![]()