Co jste dneska bastlili?
Já jsem spokojenej
Když jsem kupoval ten pás, chtěl jsem vzít i emulzi, ale zrovna jí neměli, navrhli mi zkusit ten Bio-Cut. Přijde mi to docela dobré. Očividně to pomáhá (používám to teď všude), nesmrdí to, nekouří se z toho, ale ještě uvidíme, jestli to nebude mít nějakou mouchu. Teď už mám i emulzi, kapátko si můžu příležitostně spíchnout, díky za tip!

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
je to sice trochu off ale do tohoto tématu chodí hodně lidí no
upnul jsem návod na ruské frézky
6t80-6t10
občas mě někdo napíše že odkaz nefunguje a pro mě to znamené to upnout znovu a tentokrát i z exteráku stahovat do compu soubory tak kdo tyto návody užije pište sz obratem pošlu odkazy
upnul jsem návod na ruské frézky
6t80-6t10
občas mě někdo napíše že odkaz nefunguje a pro mě to znamené to upnout znovu a tentokrát i z exteráku stahovat do compu soubory tak kdo tyto návody užije pište sz obratem pošlu odkazy
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
Po půlročním testovacím provozu jsem se rozhodnul přejít na LED svícení.
Jako základ použiju tyto moduly, hliníkové jekly 40x40mm a 50x20mm s nuceným chlazením. Ventilátory jsou na 12V, tak jim předřadím diodu a kondík M22 a 12V zenerku. Pro sichr budu vše napájet přes tepelnou pojistku 80°C.
Jako základ použiju tyto moduly, hliníkové jekly 40x40mm a 50x20mm s nuceným chlazením. Ventilátory jsou na 12V, tak jim předřadím diodu a kondík M22 a 12V zenerku. Pro sichr budu vše napájet přes tepelnou pojistku 80°C.
Mám v plánu si udělat jednoúčelový strojek na nanášení pasty na DPS. Ale ještě nevím, co všechno budu potřebovat, tak jsem si udělal tento univerzální bastl. Až budu mít konečnou verzi, tak udělám definitivní DPS.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
-
- Kontaktovat uživatele: