Zadna zmena

Neni nad to, kdyz mne lide kterym vadi ze ma operator informaci kde se nachazi jejich mobil odkazou na facebook

Promiň, ale když na sebe napráskáš všechno sám, tak to není špehování. Viz třeba můj kamarád: ... a teď jsem na sjezdovce ..... a teď jsem u stánku a dávám si svařák ....
No vdyť jo, nebudeš hnít venku ale tuhnout v mrazákut256 píše: ↑9. 11. 2020, 12:07 S temi mrazaky venku na dvore je to prece vymysl prolhanych medii, jsme nejlepsi v Evrope.
https://echo24.cz/a/SzMye/same-dobre-zp ... .sznhp.box
Jsi jako obvykle mimoň.
predstav si situaci,kdy třeba manzelce reknes, ze budesv práci déle, ale místo toho ji pojedes do vedlejšího města koupit dárek, který ji dáš později k narozeninam, potom, co opustil klenotnictví ho vykradou, policie si projde posbirana data o pohybu tel. a pozvou te k výslechu, potud na tom není nic špatného, pokud te nebudou podezdrivat z vyloupení, nebo spoluúčasti, horší bude,az se to dozví manželka a bude te podezdrivat z nevery
To máš stejný jako všechny ty údajné zázračné vynálezy co měl udělat Nikola Tesla. Taky na podobných webech jen najdeš, že to existuje, ale jaktěživ se nedočteš nic konkrétního, nenajdeš popis principu, nenajdeš žádné schéma, atd. A úplně stejné kecy o ovcích, a že kdo informace chce tak si je najde.t256 píše: ↑9. 11. 2020, 3:00 Na zaklade gsm dat nelze lokalizovat zes byl v konkretni mistnosti, to jde jen ve filmech. Tomuhle navic vypnutim mobilu nijak nezabranim, jsou kamery, svedci... a urcite budu radeji, kdyz si mne pozve policie ke svedectvi adresne, nez kdyz manzelka a vsichni co mne znaji uvidi mou fotku z kamery v televizi.
Navic mi slo o to, ze dotycni tajemne naznacovali, ze sledovani velkych skupin lidi je uplne jine kafe nez sledovani jednotlivcu. Mne proste jen zajimalo proc, bez jinotaju, odkazu na konspiracni weby a podobne zdroje, kde se jen opakuji neurcite a obecne fraze typu nebud ovce, ale nic konkretniho tam nikdy neni.
Edit: stranka z linku mi nejde zobrazit, musel bych nejspis souhlasit se sledovanim, vypnout adblock, antispyware a nevim co jeste...
tobě vadí souhlasit se sledováním?, jak to,ty přece nic špatného nedelas, takže se nemáš čeho bat