aleshonsa píše: ↑10. 11. 2020, 4:08
tumlik píše: ↑10. 11. 2020, 3:03
[quote=aleshonsa post_id=388832 time=1605017555
Že se málo testuje, je pravda. Ale že opatření nestačí, to už podle mého pravda není - oni by stačily, ale musí je dodržovat všichni. Jedna věc je, že to stát není schopen vymoci, druhá věc je, že v tom hraje nejspíše roli nějaká naše národní povaha ojebávačů. Prostě ve stylu hlídač se nedívá, takže pravidla neplatí.
Když jsem na začátku četl, že nějaké věci ohledně opatření proti covid budou jen v kategorii doporučení a vzpomněl jsem si, jak to vypadá na našich silnicích, tak mi bylo celkem jasné, jak to dopadne
Tak určitě máš v jednom pravdu

v podobném duchu jako jsi teď vyprodukoval se pojede brázda ohledně zázračné vakcinace, ostatně slovensko a jejich "dobrovolné" testování je toho zázračným příkladem, moderátorka na nově ten obrovský zájem vyhlašovala s takovým nadšením, že jsem si myslel, že koukám na státní TV v KLDR s tou soudružkou hlasatelkou
Už teď se hádají kdo bude ovce holit

a zase se najdou snaživý svazáci hájící svoji jedinou pravdu....
....vlaječky už máš vyvěšené?
Doteď jsem nějak nepochopil ty tvoje postoje, jestli to tedy vůbec má nějakou logiku a je to tím pádem k pochopení. A úplně nejlepší je, jak lidi jako ty do všeho tahají kecy o svazácích, komunistech atd. Tak teď bych se měl asi začít děsně stydět, otočit o 185st atd., protože jsi mě v podstatě označil za svazáka.
Nějakých věcných argumentace se od tebe nedočkáme?
[/quote]
Chces vecny argument.
To co sa deje u nas je onemanshow...akurat je to poloblazon ktory nepocuva nikoho a odbornikov lekarov absolutne nerespektuje.
Dnes vela miest u nas zacina plakat ze plosne testovanie stiahlo ich financne rezervy k nule.
A faktury nikto nepreplatil... Vlada /na cele s Matelkom/ odpovedala ze vsetko odborne skontroluje a snad zaciqtkom roka 2021 preplati co uzna za adekvatne.... mesta a dediny a nieje ich malo namaju /alebo nebudu mat/ ani na zakladne fungovanie..
Pici to akoze fakt. Uz na zaciatku ked sa to riesilo ze nieje to financne zabezpecene sa nato mesta mohli vy...toto. Sli do toho a zostala im hola rit.
A ked sociopat ktory tu momentalne vladne ako zvazak...nariadi 3 plosne testovanie.
Strasne chcem vidiet ako to zatiahne....a asi preto uz chce testovat len par okresov...
Od neho /statu/ asi tak skoro peniaze nikto neuvidi. A to nieje konspiracia ale fakt.
KLDR moze ist handry fajcit ako tu vladne pseudodemokrat a poctivec MATOVIC.
a asi tuto paralelu mal tumlik na mysli.
Budeme plakat od hladu skor ako na koronu...ked sa nepreberu a zacnu to riesit.
Asi aj preto dnes vyhlasil ze musia sadnut za rokovaci stol a vymysliet ako nazabit malu ekonomiku ktora je na totalnom dne... Samotna pozitivita ktora nebola nijak zavratna zatazila socialnu positovnu tak ze uz nevedeli ani prijat ziadosti o covid OCR...
Ak sa to prevali a na urade prace skoncia podobne cisla...to az bude pandemia.