filla píše: ↑16. 11. 2020, 7:22
aleshonsa píše: ↑16. 11. 2020, 3:22
filla píše: ↑16. 11. 2020, 2:47
omlovam se, špatně jsem to formuloval, vstupní data jsi skutečně neměnil, jen si je různé používal tak, aby ti vyšlo to co jsi chtel
Mě nevyšlo, co jsem chtěl. Mě vyšlo, že model popisuje realitu, bohužel se asi musí použít smysluplné parametry. Že se ti to nelíbí, je mi úplně fuk – neberu tě jako někoho s kým bych se na takové téma radil.
Hele na jakém fetu to jedeš? Jako to nám nemusíš tady dokazovat pokaždé, to už všichni pozorujeme delší dobu, že jsi poněkud mimo realitu ....
kdyby to šlo, kuse toho fetu bych ti dal, aspoň bys přišel na jiné myšlenky a nemarnil život přepočítávání mrtvych
Když už se k něčemu vyjadřuješ, tak bys to měl sledovat celé (jestli teda opět úmyslně nedeformuješ realitu). FYI já nic přepočítávat nezačal (ani to nepotřebuju), já jsem byl akorát vyzván bobikem vysvětlit, proč model s parametry, co původně použil, nefunguje.
Ale možná by se ti to hodilo, abych mlčel, a mohl ses bít do prsou, jak jste nás ty tzv. koronahysteriky konečně nachytali a jak se konečně odhalil velký podvod. No bohužel pro tebe realita je poněkud jiná, než by se ti hodilo, tak teď to zase musíš zkoušet okecat nějak jinak.