aleshonsa píše: ↑15. 11. 2020, 6:50
............že jejich maxima z 1. vlny byly před koncem června - to tady už byl dávno klid.
ano, to je pravda, to už tady byl dovolenkový mediální klid.....
pafik píše: ↑17. 11. 2020, 9:04
....... A až se uzdravěj, tak aby tady poreferovali o chřipečce.
ty už jsi byl kovidovanej? že o tom tak zasvěceně hovoříš?, vaše fabulace spočívá v tom, že tady já, a další lidi jsou popírači, což je opravdu jen vaše fabulace ve stylu t256 (jarní koblihový metač), který si kupříkladu vyfabuloval, že člověk v této diskuzi, který neplive na jaře na vládu a babiše musí být apriori jeho volič, já mu to nemám za zlé tady bohužel inkludované školství už nese své ovoce, ano já ti s klidným svědomím mohu potvrdit, že u mě šlo o velmi lehkou formu nachlazení a že rýma má u mě mnohem horší průběh, a včil mudruj

(hypotézu druhého a třetího nakažení jsme probírali, nákazu příbuzných taky-taky to mají za sebou) tak snad čtvrtá nebo pátá vlna, ožralej autobusák, rakovina kdo ví
t256 píše: ↑17. 11. 2020, 9:00
No jasne, ty ho podstoupis, ale co ti ktere nakazis a pro ktere to muze byt konecna. Az bude vakcina, klidne se promoruj kazdy rok, priroda se o vymreni takovych jedincu postara casem sama. Ale do doby nez svou nechuti nosit rousku apod. muzes zabit lidi kteri s takovym pristupem nesouhlasi to proste budes muset vydrzet.
.....a v diskuzi se naráz zjeví emoční vyděrač

, prosím tě, kde tady kdo psal o těch zkurvenejch hadrech, které tady furt dokola propíráte jak malé děcka, můžeš mě to někde najít v této diskuzi kdo konkrétně někde rozporoval roušky!!!!!!!! vy hoši totiž ani jinak reagovat neumíte
to že se rozněžňuješ nad osudem svých spoluobčanů je jistě chválihodné a na sociálních sítích budeš mezi holkama hvězda, ale takhle to ve většinové společnosti nefunguje a nikdy fungovat nebude, dokonce ani v asii, rozněžňuj se dál a čekej na vakcínu, ostatní laskavě nech na pokoji a nevnucuj jim svou vizi novinkového světa
ne každýmu stačí k životu ohlávka na hlavu, pluh, obrok v pytli a dlouhej bič
aleshonsa píše: ↑16. 11. 2020, 10:04
........Chybí tam ta bezpříznaková skupina (27% nakažených) nebo skupina co to přechodila nebo vyležela doma bez informování doktrora.
........ já měl třeba minulej týden bezpříznakovou chřipku, shodou okolností to vím, ale u doktora jsem s tím teda nebyl, za to si sypu popel na hlavu, takže jsem se samouzdravil a následně taky samouschopnil a mohl jsem jít zas vesele do práce, z tabulek jsem teda ale tím pádem vypadl, takže teď budu mít myslím hodně špatné spaní