Frézy válcové s kuželovou stopkou Mk5, HSS
Při koupi 2 ks -10% z uvedených cen, při více kusech dohoda
ČSN 222142
pr.63x80 5 ks nepoužitá 950,-
pr.63x80 1 ks použitá v duralu, nutno přeostřit 800,-
pr.50x70 1 ks nová 950,-
ČSN 222148
pr.63x80 3 ks nová 950,-
pr.50x150 1 ks nová 900,-
pr.50x70 1 ks nová 950,-
pr.50x70 1 ks nová, (VLP) 800,-
pr.63x180 1 ks, použitá, zkrácená na 170, (VLP) 600,-
ČSN 222114
pr.50x150 2 ks, nová, (VLP) 800,-
VLP = vhodné lehce přeostřit - lehké poškození ostří při skladování v origo krabičkách na sobě
Frézy válcové MK5, HSS
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
HSS se stále používají, ale ten kdo mk5 používá je už má a pokud napíšeš 900 Kč, tak ani nikdo nemá chuť dohadovat cenu. Sám jsem koupil na aukru bedýnku nových do litru. Reálná cena je tak 1/3 až max 1/2 toho co uvádíš.
MAS FU2A, TOS SM16A
Konečně nějaká reakce:-), ale dovolím si polemizovat s názorem, že když nabídnu draze, tak nikdo nemá chuť dohadovat cenu. Vím, že tomu tak není, kdo má opravdu zájem, tak se klidně na snížení ceny zeptá. A v aktualizacích jsem k tomu už dvakrát vyzval. Pravidla fóra mi nedovolují nabízet k prodeji bez udání ceny, proto jsem původně nastřelil +/- 30 % ceny nových.
Ale je jasné, že k úspěšnému obchodu se musí setkat nabídka s poptávkou a tak uvítám více názorů na to, jaká by měla být cena nabízených fréz, aby oslovila místní komunitu:-). Díky.