Ten ozubený věnec je origo příprava na to přidávání do řezu?
Magiho výzkumný ústav
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
To by bylo fajn, ale bohužel tomu tak není. Ten věnec stojí a odvaluje se v něm pastorek (ten je součástí kliky), ovládaný z venčí ruční rolnou pro jemné přidávání (pro větší přesnost).
No a já mezitím vybádal, že pokud chci přidávat po stovce - musím mít rohatku s 50ti zuby, což mi potvrzují i fotky z manuálu BPH a její rohatky.
Rohatku vyrobit nebude problém, ale spíš bude dost bádání nad tím mechanismem - je tam hodně málo místa - naštěstí ty sehnané Festo válečky jsou malinké a mělo by se to tam vejít. Představa je taková, že z toho "budíku" poleze zadem ven pouze jedna 6ka hadička (nebo max. 2 podle toho jestli se použije váleček 1 nebo 2činný).
No a já mezitím vybádal, že pokud chci přidávat po stovce - musím mít rohatku s 50ti zuby, což mi potvrzují i fotky z manuálu BPH a její rohatky.
Rohatku vyrobit nebude problém, ale spíš bude dost bádání nad tím mechanismem - je tam hodně málo místa - naštěstí ty sehnané Festo válečky jsou malinké a mělo by se to tam vejít. Představa je taková, že z toho "budíku" poleze zadem ven pouze jedna 6ka hadička (nebo max. 2 podle toho jestli se použije váleček 1 nebo 2činný).
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
Ahoj, já bych měl celou sadu pouzder s origo vtahovacím šroubem. Sada obsahuje Mk5/Mk2, Mk5/Mk3, Mk5/Mk4, ISO50/ISO40 a vtahovací šroub. Všechno jsou originál brusičský redukce. Nerad bych ale vytrhával jedno pouzdro ze sady, tak nevím jestli to pro tebe bude zajímavý když třeba ty ostatní pouzdra máš. Mk5 je z druhý strany tý děličky. Kdyžtak víc po SZ.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam to jako pdf. Skvela knizka.
Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi dávno v jednom nejmenovaném seriálu říkali Bodie a Doyle šéfovi Cowleymu že "kánaly jsou pro vodu" - když je pojebával že nějaký příkaz musí přijít správnými kanály. Od té doby toto pořekadlo hodně často používám

Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
tam byla "chyba" v prekladu, on rekl splasky
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."