bacha na to, sejmout cyklistu je hrdelni zlocin, protoze s piraty! (temi v autech) je potreba zatocit a jelikoz je po tomto medialni poptavka, tak se soudy prizpusobiCharon píše: ↑5. 12. 2020, 9:11 Já si pokaždé říkám, že náhradní orgány jsou potřeba, když chce bejt dobrovolně dárcemJinak se jim vyhybam velkym obloukem, ale jestli si někdo z nich myslí, že to radši naperu čelně do protijedoucího blba, šeredně se mýlej, vyberu si samozřejmě měkčí ránu, bez ohledu na něj, bohužel. Zváště když hovada jezdí vedle sebe.
corona virus - obecna diskuze
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Ne blb jsi asi ty... To se ti nikdy nestalo ze proti tobe se vyritil blb jedouci skoro nebo uplne protismerem tj. v tvem pruhu ( to abys pochopil ). Nikdy ti kolař kdyz jsi vedle neho a predjizdis neobjel nahle kanál? To teda moc nejezdis, ja najedu za rok 40 az 50 tisic a jedinou kolizi jsem mel pred dvaceti lety, kdyz nepocitam ocesana zrcatka od kretenu co se nevejdou. Jo a jenom pro uplnost dva cykliste nesmi jezdit vedle sebe.GeeSnake píše: ↑5. 12. 2020, 9:43Tohle mi nedá.Charon píše: ↑5. 12. 2020, 9:11 Já si pokaždé říkám, že náhradní orgány jsou potřeba, když chce bejt dobrovolně dárcemJinak se jim vyhybam velkym obloukem, ale jestli si někdo z nich myslí, že to radši naperu čelně do protijedoucího blba, šeredně se mýlej, vyberu si samozřejmě měkčí ránu, bez ohledu na něj, bohužel. Zváště když hovada jezdí vedle sebe.
Ten kdo jede v protisměru je pro tebe blb? Dva cyklisté vedle sebe jsou širocí jako auto, ty nepřibrzdíš a smeteš je do pangejtu? Takže ženskou s kočárkem, jezdce na koni.....u nás na vesnici chodníky nemáme.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Aut v protisměru proti mě (když nebezpečně předjíždí nebo přestřelí zatáčku) každý týden potkám několik.
Zrovna včera mě předjelo nové SUV bez SPZ těsně před horizontem kopce. Přes plnou samozřejmě.
Před pár dny proti mě nějaké nové BMW s SPZ BMVxxxx (bez W
) vzalo pravoúhlou zatáčku rychlostí kterou projet nejde, ale asi zafungovalo EPS a kupodivu to vybral jakýmsi zvláštním pohybem (asi brzdily jen vnitřní kola na hranici smyku), něco ti asistenti mají co do sebe, už jsem tam zažil novou oktávku a ta to nedala.
Nicméně jezdím po rovině, kde není krajnice a cyklista + 2 auta se bezpečně nevejdou, přesto ti lidi je předjíždějí a často musím prudce brzdit.
Prostě lidem jebe a to hodně.
Pomáhá tomu i to, že policajta je vzácnost vidět. V podstatě jsou asi jen pro srandu králíkům.
Zrovna včera mě předjelo nové SUV bez SPZ těsně před horizontem kopce. Přes plnou samozřejmě.
Před pár dny proti mě nějaké nové BMW s SPZ BMVxxxx (bez W

Nicméně jezdím po rovině, kde není krajnice a cyklista + 2 auta se bezpečně nevejdou, přesto ti lidi je předjíždějí a často musím prudce brzdit.
Prostě lidem jebe a to hodně.
Pomáhá tomu i to, že policajta je vzácnost vidět. V podstatě jsou asi jen pro srandu králíkům.
MAS FU2A, TOS SM16A
stejne je to v rit, kdyz chlap zacne nosit vlozku
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Ale hňupovina, dva cyklisté mohou jet vedle sebe za určitých podmínek. Je vidět, že jezdíš tak, jaké máš povědomí o pravidlech silničního provozu. Soudím podle tvých projevů tady.
Jo, a většina těch prasat cyklistů, když sednou do auta, tak jsou prasata i za volantem.
Já když na silnici dojedu cyklistu, tak jelikož vím, co to obnáší, tak se podle toho i chovám v autě.
Jo ale jen někdy, tak jim to laskavě nějak vysvětli! Soudit je lehké, já si zase můžu myslet, že jezdíš styl přizdisráč. Ale klidně zahoď pud sebezáchovy a když se na tebe v protisměru vyřítí na okresce stopadesátkou kretén, když zrovna předjíždíš cyklistu, naper to čelně do něj, místo abys to hnul bohužel do cyklisty. Uvidíme jestli to neuděláš.pafik píše: ↑5. 12. 2020, 1:08Ale hňupovina, dva cyklisté mohou jet vedle sebe za určitých podmínek. Je vidět, že jezdíš tak, jaké máš povědomí o pravidlech silničního provozu. Soudím podle tvých projevů tady.
Jo, a většina těch prasat cyklistů, když sednou do auta, tak jsou prasata i za volantem.
Já když na silnici dojedu cyklistu, tak jelikož vím, co to obnáší, tak se podle toho i chovám v autě.
S cyklisty to vnímám stejně, a proto mě serou. Na nějaké silnici nižší třídy mě nevadí - to prostě člověk přibrzdí, počká na vhodné místo a předjede ho. V protisměru je minimální provoz, takže to není problém. Jedině vzniká problém, když je to nějaká dlouhý nepřehledný úsek samá zatáčka a zarostlé z obou stran křovím co leze až do průjezdového profilu. Jenomže tam stejně musí jet člověk (alespoň tedy normální řidič) pomalu, když v podstatě nevidíte co je pomalu už za 30m dál, takže časová ztráta minimální.
Ale na silnice I. třídy bych jim fakt zakázal vjet. To prostě nepochopím, tam může jezdit na kole jen sebevrah. Naprosto dokonalá brzda provozu - v protisměru jedno auto za druhým, takže šance na předjetí 0 a za dotyčným už docela slušná a docela nervózní kolona. Ještě jsem nezažil, že by dotyčný třeba prostě sesednul, uhnul do pangejtu a nechal to projet. Přijde mi, že se jich tím plno docela i baví pod heslem "já jsem velký pán a všichni si prostě počkejte, až projedu". Pak tam začnou vznikat krizové situace, když to někdo dostatečně blbý a zároveň labilní prostě nevydrží a začne předjíždět a postará se tak o "zábavu" i autům v protisměru.
Když jsem jezdil autobusem z Dolních Břežan do Prahy a za situace že potřebuju chytnout v Holešovicích navazující vlak, tak se opakovaně dělo, že to tam blokovala nějaká cyklistická buzna. Fakt super situace když spěcháte. A z toho, co jsem odposlech od autobusáka mezi nadávkami na cyklistovu adresu, jsem pochopil, že tam dokonce má být někde nějaká cyklostezka. Naštěstí je ten úsek mezi Písnicí a Břežany krátký, takže v Praze se už to nějak vsákne.
Co už ale vůbec nechápu - motorkáři už nejspíše skončili sezónu. Ale dostalo mě, když jsem se předminulý týden stěhoval z chaty a (naštěstí) v protisměru jela cyklistická buzna. To byly asi +2st a už skoro tma (protože po 16:00 se už prostě bohužel stmívá). To musí být fakt děsná zábava jezdit v takových podmínkách na kole .....
Ale na silnice I. třídy bych jim fakt zakázal vjet. To prostě nepochopím, tam může jezdit na kole jen sebevrah. Naprosto dokonalá brzda provozu - v protisměru jedno auto za druhým, takže šance na předjetí 0 a za dotyčným už docela slušná a docela nervózní kolona. Ještě jsem nezažil, že by dotyčný třeba prostě sesednul, uhnul do pangejtu a nechal to projet. Přijde mi, že se jich tím plno docela i baví pod heslem "já jsem velký pán a všichni si prostě počkejte, až projedu". Pak tam začnou vznikat krizové situace, když to někdo dostatečně blbý a zároveň labilní prostě nevydrží a začne předjíždět a postará se tak o "zábavu" i autům v protisměru.
Když jsem jezdil autobusem z Dolních Břežan do Prahy a za situace že potřebuju chytnout v Holešovicích navazující vlak, tak se opakovaně dělo, že to tam blokovala nějaká cyklistická buzna. Fakt super situace když spěcháte. A z toho, co jsem odposlech od autobusáka mezi nadávkami na cyklistovu adresu, jsem pochopil, že tam dokonce má být někde nějaká cyklostezka. Naštěstí je ten úsek mezi Písnicí a Břežany krátký, takže v Praze se už to nějak vsákne.
Co už ale vůbec nechápu - motorkáři už nejspíše skončili sezónu. Ale dostalo mě, když jsem se předminulý týden stěhoval z chaty a (naštěstí) v protisměru jela cyklistická buzna. To byly asi +2st a už skoro tma (protože po 16:00 se už prostě bohužel stmívá). To musí být fakt děsná zábava jezdit v takových podmínkách na kole .....
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
mam najezdeno na kole i v aute opravdu dost
shrnu to ze sveho pohledu takto:
existuji ridici/cyklisti ohleduplni, bezohledni, hovada
tedy na obou frontach
a vzdy je to o lidech
vratil bych se ke corone tam se to da taky takto klasifikovat ale to uz je o vsech lidech ne jen o ucastnicich silnicniho provozu
shrnu to ze sveho pohledu takto:
existuji ridici/cyklisti ohleduplni, bezohledni, hovada
tedy na obou frontach
a vzdy je to o lidech
vratil bych se ke corone tam se to da taky takto klasifikovat ale to uz je o vsech lidech ne jen o ucastnicich silnicniho provozu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Jo jo promin, odbocili jsme hodně.
Me se to co jsem napsal stalo, nastesti cyklista byl profik a doslo mu to, ja skocil do pangejtu pred nim, protoze on to zahamstl do prikopu. Debil projel a my dva rozklepany jak startky jeli ke me na chatu s kolem v kufru na kafe se uklidnit. Skvele jsme pokecali a dosnes se obcas vidime.
Me se to co jsem napsal stalo, nastesti cyklista byl profik a doslo mu to, ja skocil do pangejtu pred nim, protoze on to zahamstl do prikopu. Debil projel a my dva rozklepany jak startky jeli ke me na chatu s kolem v kufru na kafe se uklidnit. Skvele jsme pokecali a dosnes se obcas vidime.
Mě na COVIDu irituje zejména jedna věc: nejsem v kanclu, ale na home-office, takže všechny balíčky týkajících se mých koníčků si nemůžu posílat nenápadně do práce, ale domů.
Takže bohužel musím častěji poslouchat obviňování mé lepší polovičky, že utrácím peníze a že furt tahám nějaké krámy do baráku
A kdybych kvůli COVIDu natáhl brka, tak nejvíc se děsím jedné věci: že manželka začne moje věci prodávat za ceny, za které jsem jí řekl, že stály.
Takže bohužel musím častěji poslouchat obviňování mé lepší polovičky, že utrácím peníze a že furt tahám nějaké krámy do baráku

A kdybych kvůli COVIDu natáhl brka, tak nejvíc se děsím jedné věci: že manželka začne moje věci prodávat za ceny, za které jsem jí řekl, že stály.

To by se dalo tesatLSoft píše: ↑5. 12. 2020, 3:05 Mě na COVIDu irituje zejména jedna věc: nejsem v kanclu, ale na home-office, takže všechny balíčky týkajících se mých koníčků si nemůžu posílat nenápadně do práce, ale domů.
A kdybych kvůli COVIDu natáhl brka, tak nejvíc se děsím jedné věci: že manželka začne moje věci prodávat za ceny, za které jsem jí řekl, že stály.![]()

Já to maskuju, že to jsou komponenty do práce, mám ičo na adrese

Nebo je tu ještě možnost, že řekneš manželce aby taky dokládala své nákupy a je klid. Jako u nás. Jen někdy se zeptá, kam to chceš ještě dát. Máš místo?Charon píše: ↑5. 12. 2020, 3:21To by se dalo tesatLSoft píše: ↑5. 12. 2020, 3:05 Mě na COVIDu irituje zejména jedna věc: nejsem v kanclu, ale na home-office, takže všechny balíčky týkajících se mých koníčků si nemůžu posílat nenápadně do práce, ale domů.
A kdybych kvůli COVIDu natáhl brka, tak nejvíc se děsím jedné věci: že manželka začne moje věci prodávat za ceny, za které jsem jí řekl, že stály.![]()
![]()
Já to maskuju, že to jsou komponenty do práce, mám ičo na adrese![]()
Vy si tu z toho děláte legraci, ale kolega od nás co je v dílnách měl takovou semetriku, že to prostě nešlo (naštěstí to snad bylo teprve ve fázi přítelkyně nikoliv manželka, jestli si dobře pamatuju). Stavěl si malé stolní CNCčko a dotyčná to nějak nemohla rozdejchat. Jako chápal bych ještě, kdy přestavoval konvenční mašinu a létaly tam každý týden ceny tuhle 10 000,- za servo nebo krokáč, támhle 20 000,- za kuličkový šroub na zakázku atd., že vznikne hodně velký otazník "a budeme mít ještě na jídlo a nájemné". Ale tohle tak jak mi to popisoval, byla vážně síla.
Dotyčná bohužel nějak silně přecenila svojí interesantnost a v nesprávný okamžik dala ultimátum "buďto já, nebo frézka", takže se dotyčnému uvolnilo místo na uskladnění dalších ještě nenamontovaných komponent.
Dotyčná bohužel nějak silně přecenila svojí interesantnost a v nesprávný okamžik dala ultimátum "buďto já, nebo frézka", takže se dotyčnému uvolnilo místo na uskladnění dalších ještě nenamontovaných komponent.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Já jsem s tou svojí 25 let a neměnil bych 
Ale když začne pyskovat, tak jí řeknu: "Kdybych Tě tolik nemiloval, už bych Tě dávno zabil."
A je klid 
Ale zpět ke COVIDu: moje žena je děsně společenský tvor a během první vlny COVIDu, kdy jsme měli home-office oba dva, tak už moje žena jeden moment dost společensky strádala a trpěla "hysterickými záchvaty" poněkud častěji. Že už se z nás doma může zbláznit a tak. Kluk se na mě v ten moment podíval a povidá: "Tato, měl by ses častěji převlíkat a měnit hlas, aby si matka myslela, že je tady víc lidí."
Hajzlík jeden 

Ale když začne pyskovat, tak jí řeknu: "Kdybych Tě tolik nemiloval, už bych Tě dávno zabil."

Ale zpět ke COVIDu: moje žena je děsně společenský tvor a během první vlny COVIDu, kdy jsme měli home-office oba dva, tak už moje žena jeden moment dost společensky strádala a trpěla "hysterickými záchvaty" poněkud častěji. Že už se z nás doma může zbláznit a tak. Kluk se na mě v ten moment podíval a povidá: "Tato, měl by ses častěji převlíkat a měnit hlas, aby si matka myslela, že je tady víc lidí."