corona virus - obecna diskuze
Žena už si za ty léta zvykla, že mi občas přibyde tu vrtačka, tu svářečka ... Ze začátku držkovala, tak jsem jí párkrát připomněl, jak jsme jednou na podzim, když jsme ještě v říjnu bydleli na chatě kvůli tomu, aby bylo dítě na čerstvém vzduchu, topili celej tejden jejíma botama (samý kožený, žádná umělina; jak brikety hořely...
), který už odmítla nosit, protože už "nebyly moderní". Pak už nedržkovala.

Jó na chatě, čerstvý vzduch.... (když se teda zrovna nepálej "out of fashion" topánky
)
My jsme (teda manželka chtěla, abych byl přesný
) chtěli jet letos na dovolenou do hor do italského Limone. Což je mimochodem prakticky přesně v té oblasti, kde byla v Itálii pak ta největší COVIDová katastrofa za první vlny.
No zkrátka a prostě, já debil se nechal ukecat a poprvé v životě jsem zaplatil zálohu na dovolenou (což jsem nikdy předtím neudělal). No a druhý den ve zprávách byly záběry ze severu Itálie, jak se tam COVID šíří geometrickou řadou. No a jeli jsme pak kam? No do p*dele vážení přátelé
A storno poplatek nás vyšel na 9 litrů. Za což by byl asi solidní čínský 2,2 kW vodník
Manželka pak ještě zjišťovala u cestovky, že bychom v rámci toho vykutáleného státem vymyšleného "voucheru" mohli cestovce nechat celou zálohu a pak jet někam jinam třeba, ale já jsem jí řekl: "Milá zlatá, dovolená už dávno není od toho, aby si člověk odpočinul, ale od toho, aby získal nové zážitky. A já mám za těch 9 klacků takovejch zážitků, že už mě prosím Tě nikam jinam netahej..."

My jsme (teda manželka chtěla, abych byl přesný

No zkrátka a prostě, já debil se nechal ukecat a poprvé v životě jsem zaplatil zálohu na dovolenou (což jsem nikdy předtím neudělal). No a druhý den ve zprávách byly záběry ze severu Itálie, jak se tam COVID šíří geometrickou řadou. No a jeli jsme pak kam? No do p*dele vážení přátelé

A storno poplatek nás vyšel na 9 litrů. Za což by byl asi solidní čínský 2,2 kW vodník

Manželka pak ještě zjišťovala u cestovky, že bychom v rámci toho vykutáleného státem vymyšleného "voucheru" mohli cestovce nechat celou zálohu a pak jet někam jinam třeba, ale já jsem jí řekl: "Milá zlatá, dovolená už dávno není od toho, aby si člověk odpočinul, ale od toho, aby získal nové zážitky. A já mám za těch 9 klacků takovejch zážitků, že už mě prosím Tě nikam jinam netahej..."

https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... m-40344398
Darwinova teorie v praxi. Lide si bud uvedomi, ze covid neni rymicka, nebo casem vymrou jako tento hlupak a jemu podobni. V kazdem pripade "pravda zvitezi". Alespon se genofond trochu procisti od pitomcu.
Darwinova teorie v praxi. Lide si bud uvedomi, ze covid neni rymicka, nebo casem vymrou jako tento hlupak a jemu podobni. V kazdem pripade "pravda zvitezi". Alespon se genofond trochu procisti od pitomcu.
Když takový covidiot zabije sám sebe tak OK, je to jeho věc. Samozřejmě přivodím tím zármutek svým blízkým. Nicméně problém je, že oni často nakazí někoho zodpovědného a ten to pak odnese - jak už tu někdo psal reálný příběh.t256 píše: ↑6. 12. 2020, 2:35 https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... m-40344398
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Stačí se podívat na debilní Pražáky jak teď pořádaj protestní pochod .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Koukám, že se dnes zase rojili covidioti https://www.novinky.cz/domaci/clanek/st ... .seznam.cz
Když vidím takové výkvěty mávat státními symboly tak se mi chce zvracet. To jako myslí, že tím svému postoji dodají nějakou důležitost, nebo legitimnst, nebo co? Nebo si myslí, že oni jsou ti správní vlastenci??
Když vidím takové výkvěty mávat státními symboly tak se mi chce zvracet. To jako myslí, že tím svému postoji dodají nějakou důležitost, nebo legitimnst, nebo co? Nebo si myslí, že oni jsou ti správní vlastenci??
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Tak teď koukám, že nejen z ČR ale i SK - proč by jako Pražák měl mávat slovenskou vlajkou???
Ocenil bych, kdyby se taková sebranka rojila někde jinde, než v Praze, A hlavně aby přestali hanobit symboly státnosti - jim nepatří do ruky.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
No jinak R už je zase 1 a PES (nejspíše díky tomu R) je 64. Tj. očekávejte, že zítra vláda ohlásí stupeň 4 - takže opět zavřené hospody, omezené vycházení atd.
Já už jsem podle přírůstků koukal, že to nějak začíná drhnout. Ale doufal jsem, že se to ještě s koncem týdne nějak zlomí dolů. Teď už v podstatě očekávám +/- stejný počet jako za minulý týden.
Poděkovat můžete mimo jiné i takovým jako se zrovna dnes rojí v Praze. Čtvrteční rozvolnění to podle mého neudělalo - na to je ještě příliš brzo aby se to promítlo. Další vliv na to mohlo mít testování učitelů, kde se mam dojem vynořili nějaké positivní testy (úplně jsem to popravdě nesledoval).
No kdyby se to krátkodobě zvedlo díky antigenním testům, tak by to alespoň mělo positivum v tom, že se odhalí nakažení a zabrání se tím budoucímu násobnému růstu.
Já už jsem podle přírůstků koukal, že to nějak začíná drhnout. Ale doufal jsem, že se to ještě s koncem týdne nějak zlomí dolů. Teď už v podstatě očekávám +/- stejný počet jako za minulý týden.
Poděkovat můžete mimo jiné i takovým jako se zrovna dnes rojí v Praze. Čtvrteční rozvolnění to podle mého neudělalo - na to je ještě příliš brzo aby se to promítlo. Další vliv na to mohlo mít testování učitelů, kde se mam dojem vynořili nějaké positivní testy (úplně jsem to popravdě nesledoval).
No kdyby se to krátkodobě zvedlo díky antigenním testům, tak by to alespoň mělo positivum v tom, že se odhalí nakažení a zabrání se tím budoucímu násobnému růstu.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Ta vyžilá v tom žlutým kulíšku ,no chtěl by jí vidět jak by se s covidem popralaaleshonsa píše: ↑6. 12. 2020, 3:20 Koukám, že se dnes zase rojili covidioti https://www.novinky.cz/domaci/clanek/st ... .seznam.cz

Nic se už nezavře až do začátku ledna .
Výhodou těhle hrdinů je že jsou i proti očkování tak snad měl Darwin pravdu.
To máš těžké někomu domlouvat, když se najdou takoví borci, že karanténa jim končí za 3 dny, ale proč by měl ku.va sedět doma, tak prostě leze mezi lidi a rouška mu překáží. Další, nejde je ani nazvat jinak než debily, mají jasné příznaky nákazy, sice lehčí průběh, ale chodí na veřejnosti, do obchodů a pod. a přitom si ne vždy nasadí roušku. K doktorovi se neobtěžují ani zavolat, natož dodržovat alespoň základní pravidla karantény. Je to horší jak škodná....
Netusim ako u vas ale u nas skoro 30rokov system pracoval natom aby sa sa s -chipickou- chodilo do prace...marodka prvych 10dni na 60% a az po tomto termine na 80%...
Cize chces nechces pre par korun prekasles a nakazis dalsich ale tak je to spravne tak to musi byt vojaci... ci ako to bolo...
A potom sa ma kamarat uz dochodca /vysluhovy/ nasrane pyta co ludia nesedia doma na marodke a soplia v praci...tak som mu to takto opisal. A nechapal ako to je mozne ked on mal stale 100% a marodka bola fajn...to je fakt.
A teraz nas strasne serie ze sa niekto nesprava rozumne...to co znamena.
Uz hodne dlho system plebs len ojebaval a nutil marodky -sidit- a na ich zdravie sral z vysoka.
A teraz dosiel covid...... a zrazu pruser.
Cize chces nechces pre par korun prekasles a nakazis dalsich ale tak je to spravne tak to musi byt vojaci... ci ako to bolo...
A potom sa ma kamarat uz dochodca /vysluhovy/ nasrane pyta co ludia nesedia doma na marodke a soplia v praci...tak som mu to takto opisal. A nechapal ako to je mozne ked on mal stale 100% a marodka bola fajn...to je fakt.
A teraz nas strasne serie ze sa niekto nesprava rozumne...to co znamena.
Uz hodne dlho system plebs len ojebaval a nutil marodky -sidit- a na ich zdravie sral z vysoka.
A teraz dosiel covid...... a zrazu pruser.