jak prodat licenci mach3
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
V sekci prodeje je v nabítce mach 3 ,jelikož jsem taky přešel na jinej řídící systém tak by mě zajímalo jak ho můžu dál legálně prodat ,protože to přišlo jako soubor po netu ,což znamená pokud ho prodám i s fakturou tak mě pořád ten soubor zůstane v compu . ptám se jak se to v tomto případě dělá 

Snad už bude brzo ATC
http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
četl jsi licenční podmínky? Většinou tam bývá napsáno, že další prodej není možný, nebo pouze se souhlasem autora.
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
tak ten prodejce spadne ze židle až mu napíšeškovohemil píše:proto se ptám jak ho je možný prodattakže musím napsat prodejci co mě ho prodal jak ho mohu posunout dál, je to tak .

konkrétně když mu ten dotaz přijde od Čecha tak si bude myslet,že je to nějaká vykutálená provokačka

Soucasna pravni uprava nedovoluje legalni prodej SW nikomu jinemu,nez smluvnim distributorum. Koncovy uzivatel si kupuje uzivaci prava na SW a ty nelze dale prodavat.Lze to pochopitelne snadno obejit.
Jak se toto řeší v případě her což je též jen software? Tu v Praze je mraky bazarů, kam mohu jít prodat staré hry a oni je prodávají dál.Pupak píše:Soucasna pravni uprava nedovoluje legalni prodej SW nikomu jinemu,nez smluvnim distributorum. Koncovy uzivatel si kupuje uzivaci prava na SW a ty nelze dale prodavat.Lze to pochopitelne snadno obejit.
kazdy soft moze mat predsa inu licenciu .. ak mach vdaka licencii nemoze byt opakovane predavany .. tak nie je co spekulovat .. proste kto si raz mach kupi nemoze ho uz dalej predat.
Ak ma niekto mach kupeny . tusim existuje moznost licenciu vratit .. ale to sa pozrite radsej do licencnych podmienok .
Ak ma niekto mach kupeny . tusim existuje moznost licenciu vratit .. ale to sa pozrite radsej do licencnych podmienok .