nemám nic proti inženýrům, spíš narážka na zdejší covid úderku, kteří se cítí díky titulu být povolaní rozhodovat o všem. Omlouvám se všem inženýrům co nemají potřebu exhibovat.aleshonsa píše: ↑13. 12. 2020, 12:31Asimilan.83 píše: ↑13. 12. 2020, 12:11Nějak furt nechápu neustálé narážky na inženýry. Nějaký mindráček? Hlavně už je to těžce off-topic.Mart_68 píše: ↑11. 12. 2020, 5:11
ano, vždycky když beru přepravu, tak je upozorním aby palety přesně zařezávali -rovné hrany dle technického výkresu, těžiště co nejníže, na nakládce a vykládce chci absolutní rovinu, žádné šikminy, žádný kopec. Chápu že pro promované inženýry je vrcholem logistiky přesun FA3 z jednoho rohu dílny do druhého. A co páni akademici, už jste se někdy zkusili vysr..v lese ?
corona virus - obecna diskuze
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
podle tvych prispevku se tu spis citis hoden rozhodovat o vsem ty
mas ve vsem jasno aniz by sis o tom zkusil neco precist a mas jasne kategoricke zavery kterym skalopevne veris a nevyvede te z toho ani primi dukaz o opaku
spetku kritickeho mysleni by u tebe jeden pohledal ale trolovat se neostychas
tvym motem je mit za kazdou cenu opacny nazor nez ostatni
mas ve vsem jasno aniz by sis o tom zkusil neco precist a mas jasne kategoricke zavery kterym skalopevne veris a nevyvede te z toho ani primi dukaz o opaku
spetku kritickeho mysleni by u tebe jeden pohledal ale trolovat se neostychas
tvym motem je mit za kazdou cenu opacny nazor nez ostatni
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
ano, já mám opačný názor, ten špatný, vy máte ten "správný", ale s horším výsledkem, řešení ve stylu: "půjdeme zkratkou, je to sice dál, zato je tam horší cesta.
No třeba má ta tvoje "covid úderka" pravdu a nepodceňuje rizika jako ty.
Nám před týdnem zemřela sousedka, velmi žoviální paní, která si zakládala na tom, jak si užívá života, jak kvalitně se stravují, která před nějakým časem (ještě před covidem), když jsme se bavili, tak si pochvalovala jak spokojeně si žijeme a že nevidí důvod, proč a čím by se to mělo změnit...
Před cca třemi týdny přijela záchranka, asi jí nebylo dobře, ale do záchranky šla sama, odvezli jí a po pár dnech soused brečel že manželka leží v kritickém stavu na JIPce a za dva dny skončila - covid.
Byla to paní velmi úzkostná na čistotu a hygienu (až posedlá a štítivá), do MHD by nevlezla, zouvat se u nich muselo před dveřmi, soused, když pracoval na zahradě, tak musel jít potom domů garáží, kde se musel svléknout a dole se osprchovat a převléci, aby bylo doma čisto. Poslední dobou u nich žádné návštěvy a to ani rodina a stejně to někde chytla a takto dopadla...
Nám před týdnem zemřela sousedka, velmi žoviální paní, která si zakládala na tom, jak si užívá života, jak kvalitně se stravují, která před nějakým časem (ještě před covidem), když jsme se bavili, tak si pochvalovala jak spokojeně si žijeme a že nevidí důvod, proč a čím by se to mělo změnit...
Před cca třemi týdny přijela záchranka, asi jí nebylo dobře, ale do záchranky šla sama, odvezli jí a po pár dnech soused brečel že manželka leží v kritickém stavu na JIPce a za dva dny skončila - covid.
Byla to paní velmi úzkostná na čistotu a hygienu (až posedlá a štítivá), do MHD by nevlezla, zouvat se u nich muselo před dveřmi, soused, když pracoval na zahradě, tak musel jít potom domů garáží, kde se musel svléknout a dole se osprchovat a převléci, aby bylo doma čisto. Poslední dobou u nich žádné návštěvy a to ani rodina a stejně to někde chytla a takto dopadla...
nevíme co je covid zač, nevíme odkud se vzal, nevíme kdy a jestli vůbec ho vakcína zastaví..nevíme nic..ale přesně víme kolik by měl zanechat mrtvých
2,5 tis je málo, 10 tis. je moc ? Já tvrdím od začátku, že jich bude přesně tolik u kolika lidí nezabere léčba, nevytvoří se protilátky, mrtví v ulicích se nekonají, polní nemocnice se budou brzy demontovata to je dobře, apokalipsa se nekoná, mrtví byli, jsou a budou.na jakoukoliv nemoc.
Taky přidám příběh- moje prababička chodila až do 74 let do práce, byla kuchařkou v jídelně, ještě týden před svou smrtí byla v práci. Zemřela náhla na rakovinu, byl jsem překvapen..bylo to v roce 1978.
Naposledy upravil(a) Mart_68 dne 13. 12. 2020, 11:02, celkem upraveno 1 x.
Asi je zbytečné něco psát, máš v tom prostě jasno a o lidi ti zjevně nejde, kdo umřít má, tak ať umře a kdo by umřít nemusel, tak ať se s tím sveze, proč ztrácet čas a prodlužovat jim život. Možná, že bys změnil názor, kdyby to postihlo tebe nebo tvé blízké, nic zlého ti nepřeji, ale ono takové poznání a pochopení situace dokázalo už vyléčit hodně lidí "nad věcí"...
Dobře, tak kolik lockdownů má ještě být, nebo jak dlouho by měl trvat, aby jsme uchránili všechny lidi kteří hypoteticky nemusí umřít?pavlík píše: ↑13. 12. 2020, 11:02 Asi je zbytečné něco psát, máš v tom prostě jasno a o lidi ti zjevně nejde, kdo umřít má, tak ať umře a kdo by umřít nemusel, tak ať se s tím sveze, proč ztrácet čas a prodlužovat jim život. Možná, že bys změnil názor, kdyby to postihlo tebe nebo tvé blízké, nic zlého ti nepřeji, ale ono takové poznání a pochopení situace dokázalo už vyléčit hodně lidí "nad věcí"...
o lidi ti zjevně nejde, kdo umřít má, tak ať umře a kdo by umřít nemusel, tak ať se s tím sveze zase je mi vkládáno něco co jsem nepsal
Jéžišmarjá zamysli se, zkus třeba jen trochu zauvažovat o čem je řeč, to kolik přece nikdo neví ani u nás ani jinde, situace je nová a stále se mění a tak se chaoticky reaguje a to u nás i jinde.
Pokud v tom máš jasno (a to ty určitě máš), tak je v podstatě tvojí lidskou povinností do situace odborně vstoupit, říci kolik lockdownů je ještě zapotřebí a kde a kdy a v jakém rozsahu, naplánuj to a bude vymalováno...
Nechápu, že odborníci jako ty jen tak plácají v diskusním fóru a nejsou u vrcholového řízení situace!!!
Pokud v tom máš jasno (a to ty určitě máš), tak je v podstatě tvojí lidskou povinností do situace odborně vstoupit, říci kolik lockdownů je ještě zapotřebí a kde a kdy a v jakém rozsahu, naplánuj to a bude vymalováno...
Nechápu, že odborníci jako ty jen tak plácají v diskusním fóru a nejsou u vrcholového řízení situace!!!

otáčíš to na mě, přitom v tomto vlákně je dost odborníků, kteří ví jak to udělat, aby oběti s covidem bylo minimum. Já reaguji na zdejší "odborníky", jejichž cesta je ta nejhorší ze všech špatných, nemyslím si to jen já, ale i ta paní provozovatelka horské chaty, co teď umrzne poté co ji vypnou proud.pavlík píše: ↑13. 12. 2020, 11:10 Jéžišmarjá zamysli se, zkus třeba jen trochu zauvažovat o čem je řeč, to kolik přece nikdo neví ani u nás ani jinde, situace je nová a stále se mění a tak se chaoticky reaguje a to u nás i jinde.
Nechápu, že odborníci jako ty jen tak plácají v diskusním fóru a nejsou u vrcholového řízení situace!!!![]()
Víme, co je zač, víme, odkud se vzal, jen se to všichni bojej říct, aby se náhodou čínani neurazili a neuvalili na jejich zboží clo. A víme, že by měl zanechat za sebou co nejmíň mrtvých.Mart_68 píše: ↑13. 12. 2020, 10:55...
nevíme co je covid zač, nevíme odkud se vzal, nevíme kdy a jestli vůbec ho vakcína zastaví..nevíme nic..ale přesně víme kolik by měl zanechat mrtvých
2,5 tis je málo, 10 tis. je moc ? Já tvrdím od začátku, že jich bude přesně tolik u kolika lidí nezabere léčba, nevytvoří se protilátky, mrtví v ulicích se nekonají, polní nemocnice se budou brzy demontovata to je dobře, apokalipsa se nekoná, mrtví byli, jsou a budou.na jakoukoliv nemoc.
Taky přidám příběh- moje prababička chodila až do 74 let do práce, byla kuchařkou v jídelně, ještě týden před svou smrtí byla v práci. Zemřela náhla na rakovinu, byl jsem překvapen..bylo to v roce 1978.
A jen technická; apokalypsa není odvozená od slova elipsa ....
To tvoje tvrzení, to je jako kdybys tvrdil, že když to nedopadne dobře, tak špatně určitě ano. A budeš mít pravdu. Jseš king. Jak řekl jednou Phill Marlow : síly dost, rozumu prost .
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ty mas radu nazoru ktere jsou uplne spatne protoze jsi si nikdy nezkousel ani precist nejake zaklady o tom o cem se tu bavime a mluvis uplne z cesty
protoze tve napady a nazory nejsou nicim podlozene ale dle tebe jsou zarucene spravneji nez ty ktere jsou korektne podlozene
podle tebe jsou vsichni blazni protoze nesdili tvuj nazor ktery sis prave ted vycucal z prstu
protoze tve napady a nazory nejsou nicim podlozene ale dle tebe jsou zarucene spravneji nez ty ktere jsou korektne podlozene
podle tebe jsou vsichni blazni protoze nesdili tvuj nazor ktery sis prave ted vycucal z prstu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
záleží taky co čteš, jestli nečteš jenom to, co tě ještě více uzavírá v té své "správné" názorové bublině. Chce to občas vnímat věci v širších souvislostech, používat selský rozum. Co chceš doložit, že data jsou zkreslována, že polní nemocnice demontují, že tam nebyla ani noha? Netrvdím, že neměli polní nemocnice zřizovat, ale skutečnost je trochu jiná než ta která byla prognostikována zaručenými odborníky.robokop píše: ↑13. 12. 2020, 4:37 ty mas radu nazoru ktere jsou uplne spatne protoze jsi si nikdy nezkousel ani precist nejake zaklady o tom o cem se tu bavime a mluvis uplne z cesty