Jako vždy vše super. 
Víťo moc díky za uspořádání i za tu jednotku na ty vrata.

CNC pokec HB 15.12.coro-20 - od 16:
- Zdenek Valter
ještě chvilku a máme rok 2021
nic převratného tato noc nepřinese, snad jen že rachejtle v centrech nebudou. Tedy klidně a rozvážně se nám ten rok překlopí.
Jak jen to půjde, uděláme zase pokec u piva a večeře. Očividně je to potřeba Poslední dobou pozoruji, že některá vlákna vypadají jak když strčíte klacek do vosího hnízda. Usuzuji že nedostatek kontaktu s ostatními některým už leze na mozek. Prostě to vykecání u piva, řešení našich odborných/malicherných problémů některých chybí
  Poslední dobou pozoruji, že některá vlákna vypadají jak když strčíte klacek do vosího hnízda. Usuzuji že nedostatek kontaktu s ostatními některým už leze na mozek. Prostě to vykecání u piva, řešení našich odborných/malicherných problémů některých chybí 
Přeji všem pohodu a zdraví v roce 2021,
toleranci k jiným názorům
a dostatek rozumu a síly abychom si své zdraví a pohodu dokázali uchránit.

nic převratného tato noc nepřinese, snad jen že rachejtle v centrech nebudou. Tedy klidně a rozvážně se nám ten rok překlopí.
Jak jen to půjde, uděláme zase pokec u piva a večeře. Očividně je to potřeba
 Poslední dobou pozoruji, že některá vlákna vypadají jak když strčíte klacek do vosího hnízda. Usuzuji že nedostatek kontaktu s ostatními některým už leze na mozek. Prostě to vykecání u piva, řešení našich odborných/malicherných problémů některých chybí
Přeji všem pohodu a zdraví v roce 2021,
toleranci k jiným názorům
a dostatek rozumu a síly abychom si své zdraví a pohodu dokázali uchránit.
Víťa -  BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh  CJM250,  MK3 Průša, ostřička nástrojů

Viťo dekujeme!
  Viťo dekujeme!

Já se tam musel ještě vrátit, protože jsem tam zapomněl baťoh
 Já se tam musel ještě vrátit, protože jsem tam zapomněl baťoh