Hele, nepředbíhej.
Milan584 nám to napíše přesně. Oni to brali na ZDŠ. Zřejmě slušnej oddíl.
Hele, nepředbíhej.
Proto se ptám. Asi ne každý má v obýváku kameru. Záruka na bateku je omezena, tak pokud se někomu roztaví baterka na ponku, pravděpodobně ji vyhodí a moc to neřeší. Asi není úplně od věci nabíjet na místě kde nemá moc co chytit.Mex píše: ↑19. 12. 2020, 6:42Mobil s relativně dost vysokým nabíjecím proudem (vzhledem ke kapacitě baterky) má dneska v kapse prakticky každý.
Nějaké akunářadí má tak každý pátý.
Elektrokol už se snad prodává srovnatelně s běžnými koly.
I aut v různém hybridním uspořádání už jezdí celkem dost.
Tak protože si posíláme video, staré 2.5 roku a ještě někde z Asie (a nikoli video, jak to tento týden 2x bouchlo v Praze), tak toho statisticky asi zas tak moc nebude.
Já jsem asi tehdy chyběl, zřejmě jsem byl nemocný.
Ťažké to určite bude to je jasné, nakoľko tá
Mě by spíš zajímalo K ČEMU je dobrý vědět, KOLIK má úhlovka odběr naprázdnoMex píše: ↑19. 12. 2020, 8:32Já jsem asi tehdy chyběl, zřejmě jsem byl nemocný.
Tak mohl bys prosím napsat, kolik ta jeho flexa bere naprázdno? A kolik bere při lehkém obvodovém broušení?
Kolik při řezání tenkého materiálu tenkým kotoučem? A kolik při plošném broušení, jak to chtěl používat původní tazatel?
Stačí s přesností na jedno desetinné místo.
Díky.
Vzal jsem si ji z firmy domů // jsem spolumajitel firmy aby někoho nebralo podezření, že kradu //. Mezi svátky jsem doma, tak konečně dodělám kryty na brusku. Dám vědět jak to s tou výdrží je.DedekB. píše: ↑20. 12. 2020, 6:59 Skoda ze nema nekdo doma stejny typ co mam ja a nezjistil by jestli ji nemam spatnou ci rozbitou... Tim ze by vyzkousel tu svoji doma co mu vydrzi na jeden nabity kamen.
A nebo kdyby mel nekdo milwaukee flexu 125mm kdyby zkusil na jeden nabity kamen brousit lehce zelezo v kuse dokud se sama nevypne.