Tomu se říká předsudečná nenávist?
corona virus - obecna diskuze
On mi osobně (zatím) neudělal nic a byl by mi úplně fuk, kdyby zrovna nebyl šéfem neolevicové strany, ještě horší než byli Zelení. Ti byli sice šílení, ale aspoň nepokládali bonzáctví za oficiální stranickou politiku.
Jaké že to mají v stranické politice bonzáctví? Na Babiše? To snad nemyslíš vážně?
Muzes dat priklad? Neco mi asi unika.
Nejlepe odkazem na oficialni stranky nebo alespon zdokumentovane vyjadreni nekoho nekde.
Jinak mi to prijde jako hystericke placky ... sorry.
Ale je fakt, ze zatim asi nedavas stromy na koleje

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Ucinna odbocka od dotazu - vidim, ze stary Klaus je dobry ucitel.
Jasne, nechme toho

V jinych tematech si je rad rozkliknu.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
No nevim, Bartos mi osobne nevadi, videl jsem ho v diskuzi a jeho jedineho nenachytali na svestkach u zadneho tematu, narozdil od tech kolem. Jen ta banda okolo nej, kterej to byl si nevzpominam, na otazku jestli je pro zavedeni eura odpovedel, ze je mu to jedno, on plati kartou ne penezmi... 

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Nevím samozřejmě kterou diskusi máš na mysli. Asi není problém nenechat se nechytat, když zatím jsou "noví". Takže ještě nemohli stačit udělat moc průšvihů.Charon píše: ↑20. 12. 2020, 10:05 No nevim, Bartos mi osobne nevadi, videl jsem ho v diskuzi a jeho jedineho nenachytali na svestkach u zadneho tematu, narozdil od tech kolem. Jen ta banda okolo nej, kterej to byl si nevzpominam, na otazku jestli je pro zavedeni eura odpovedel, ze je mu to jedno, on plati kartou ne penezmi...
Nevím, v jakém smyslu dal tu odpověď na Euro. Pokud to myslel jako srandu, tak OK. I když asi v televizní debatě se to moc nehodí.
Pokud to snad nedejbože myslel aspoň trochu vážně (že je mu to jedno), tak je dost šílené, když na poměrně zásadní otázku nemá názor. Jistě nejde o jeho osobní kartu, ale o nemožnost regulovat ekonomiku kurzovými změnami.
Takže za sebe: Piráty a Zelené nikdy.
Mexi trochu to motas. V diskuzi mel prehled o cemkoli co se zeptali, jestli to byl rozpocet nebo zemedelstvi, nebo brusel, bylo to asi pred rokem. To o plastiku v penezence povidal v rozhovoru v tv nekterej ten jeho nohsled, ne on.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Jak jsem psal, diskusi jsem neviděl.
Teprv teď jsem si všiml, že s tou kartou jsi psal o někom jiném. No tak pako je nějaký jiný straník.
Na mém celoživotním přesvědčení, že žádnou novou levici nikdy volit nebudu, to nic nemění.
O politice tady fakt diskutovat nechci.
Já říkám Pirátům e-komunisti či komunisti light. Bartoš od doby co je ve sněmovně se s výroky hlídá, ale stačí si přečíst rozhovory z dřívějších dob. Je například proti NATO, má ruský pohled na válku v Jugoslávii.
Ta strana chtěla zabavovat nevyužité byty, chtějí armádě snížit rozpočet.
Ta strana chtěla zabavovat nevyužité byty, chtějí armádě snížit rozpočet.
MAS FU2A, TOS SM16A
Jenom aby "light". Aby z nich nebyli neo-bolševici.
Já mám odpor ke všem, co nosej dredy, protože se mi to ekluje a představuju si ty vši a ostatní brebery, co si tam pěstujou. Takže i Tvarůžková z ČT; kdyby se mnou měla dělat rozhovor, tak bych odmítnul. Blee .
Já mám odpor ke všem, co nosej dredy, protože se mi to ekluje a představuju si ty vši a ostatní brebery, co si tam pěstujou. Takže i Tvarůžková z ČT; kdyby se mnou měla dělat rozhovor, tak bych odmítnul. Blee .
Mi dredy nevadí a mám radši dredaře, než debilky v obleku a v růžové košilce (typicky pojišťováci).
A Tvarůžková je kočka, ona mít se mnou rozhovor, tak jsem v rauši.
PS: ty pojišťováky nesnáším hodně, takže to ani nejde vlastně srovnat, ti dredaři mi nevaděj
A Tvarůžková je kočka, ona mít se mnou rozhovor, tak jsem v rauši.
PS: ty pojišťováky nesnáším hodně, takže to ani nejde vlastně srovnat, ti dredaři mi nevaděj
Naposledy upravil(a) Carl_FM dne 21. 12. 2020, 11:26, celkem upraveno 1 x.
MAS FU2A, TOS SM16A