Carl_FM píše: ↑23. 12. 2020, 7:45 No ale zase můžeš staré dělat orálek ještě před sprchou.
tumlik píše: ↑23. 12. 2020, 7:33no vidíš jak jsi s tím vyjebal, já po pěti měsících nic![]()
https://youtu.be/fZO6sxZhteg?t=151![]()

Carl_FM píše: ↑23. 12. 2020, 7:45 No ale zase můžeš staré dělat orálek ještě před sprchou.
tumlik píše: ↑23. 12. 2020, 7:33no vidíš jak jsi s tím vyjebal, já po pěti měsících nic![]()
https://youtu.be/fZO6sxZhteg?t=151![]()
Jestliže jsi z Prostějova a průměrný věk dožití tam není výrazně vyšší, tak počet úmrtí měsíčně je okolo 45. 1,5 úmrtí měsíčně odpovídá obci s cca 1500 obyvatel.
Nejsem přímo z Prostějova, ty údaje jsem převzal z toho našeho zpravodaje, autorem těch uvedených čísel je naše starostka.Milan199 píše: ↑24. 12. 2020, 10:03Jestliže jsi z Prostějova a průměrný věk dožití tam není výrazně vyšší, tak počet úmrtí měsíčně je okolo 45. 1,5 úmrtí měsíčně odpovídá obci s cca 1500 obyvatel.
Když vezu mámu na nákupy do Sobotky /cca 2500 lidí/, tak tam pravidelně kouká do výkladu pohřební služby a určitě tam vždycky visí víc jak 5 parte.
hezké svátky všem přeje Milan
Tak je to uplne se vsim, co neschopnej babis dela. A to, ze by ho stale volilo 30% lidi svedci pouze o tom, ze mame v populaci 30% slaboduchych idiotu. At uz se vam to vy koblihy libi nebo ne.Carl_FM píše: ↑24. 12. 2020, 10:43 Základem boje s Covidem je mít rychle dostupnou a tedy hustou síť testovacích míst. Od jara byl čas.
Ale zvolili jste si pána "plošné opatrení už nebudou" "best in covid" "niereste covid, reste zahrádkářský zákon"
Tak trpte...
https://cnn.iprima.cz/testovani-v-ost ... vim-15886
pafik píše: ↑24. 12. 2020, 11:29 Přiznám se, že se taky podivuju nad volebníma průzkumama 25% pro Babiše. Staroušci mu umíraj, možná je to těch 5%, co měl navíc v prvních volbách, ale 25% je pořád moc. Ten člověk je úplně mimo, on nejspíš nemá vlastní hlavu a poslouchá "odborníky PR". Problém je, že nelze vyhovět všem. Což těm "odborníkům" uniká. Měl by se rozhodnout, vyrazit jedním směrem a ten držet. Co ovšem lze, to je nasr...t úplně všechny, a to se mu velmi daří. A proto je mi těch 25% nepochopitelnejch.
A myslis ze by to bylo rozumne se nekde shromazdovat a sirit covid? Kolik lidi by to stalo zivoty... Ne treba primo z tech demonstraci ale kdyz se to zavlece dal... Uvedom si ze na zacatku covidu byl jeden jediny clovek s kaslikem a ted z toho jsou tisice mrtvych jen u nas... Po svete nemam prehled... Ten jeden s kaslikem je rozhodne horsi nez ten jeden s koblihou
Tak že vlastně nemůžete nadávat na Babiše ale na tuhle sqadru
Klidně nadávej i na B, ale nezapomeň nadávat na ty co nejsou schopni myslet a trochu si ty informace přebírat. Mě docela uráží představa, že bych se měl chovat podle instrukcí takovýhle partičky.
kdyz myslisrobokop píše: ↑24. 12. 2020, 11:57A myslis ze by to bylo rozumne se nekde shromazdovat a sirit covid? Kolik lidi by to stalo zivoty... Ne treba primo z tech demonstraci ale kdyz se to zavlece dal... Uvedom si ze na zacatku covidu byl jeden jediny clovek s kaslikem a ted z toho jsou tisice mrtvych jen u nas... Po svete nemam prehled... Ten jeden s kaslikem je rozhodne horsi nez ten jeden s koblihou