Diky. Já chtěl aby to bylo skladné a jednoduché
Co jste dneska bastlili?
sv18ra, KSU250, 2N118, SH-700A, FA3AU, tos 1U, gh450, R5, FN40, HJ8, WKV63
Záleží jak se na to koukáš
, ale jinak ano bylo to takhle nejjednodužší .
Hele to uz prehanis
A jeste te tvoje lepší polovicka pochvali za cas v dilne, me klepne
Pojedu kolem mezi svátky, tak jestli budes, tak se stavim.

Pojedu kolem mezi svátky, tak jestli budes, tak se stavim.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Mezi svátky, nevim zkus napsat.
Já jedu zitra do Hlubočinky ,tak kdyby se ti chtělo někde na mě počkat
Proste mi to nedalo a musel jsem... Tak nejak jsem vcera dodelal soustruh (to bude v jinem tema) a proste jsem musel neco zkusit
Muj prvni vyrobek, ctyrhran na srouby nozovky. Hranatou douru jsem udelal na frezce a zbytek na soustruhu. Tycku "Tecko" udelam jindy nebo me zena zabije ze jsem i na stedry den v dilne a ne s detma
Mam z toho radost 

Soustruh Magdeburg D30, CNC frézka home-made, 3D tisk home-made,...
Nazdar.
Nie dneska , pred pár dnami. Už dlho mám jednu MN80- ku /môj prvý stroj/ a mne sa veľmi páči . Už som na nej nerobil viac rokov. V novembri som dokončil stavbu domu tak som sa dohodol zo ženou že vyskúšame sústruh dať do obývačky ako tam vyzerá. Mám v pláne komplet skriňu odstrojiť a používať ju ako bežnú skriňu pre dokumenty. Zatiaľ to tam vyzerá takto. Skúšal som tam dať sústruženú tyč medzi hroty, ved je to hrotový sústruh ale nenašiel som také malé unášanie srdce, musím kúpiť v novom roku.Asi by ti chcelo komplet rozborku a nový nástrek poriadne urobiť. Ale zatiaľ to zostane takto. aspoň je vidieť že niečo má už za sebou.
Prajem všetkým pekné sviatky.
Nie dneska , pred pár dnami. Už dlho mám jednu MN80- ku /môj prvý stroj/ a mne sa veľmi páči . Už som na nej nerobil viac rokov. V novembri som dokončil stavbu domu tak som sa dohodol zo ženou že vyskúšame sústruh dať do obývačky ako tam vyzerá. Mám v pláne komplet skriňu odstrojiť a používať ju ako bežnú skriňu pre dokumenty. Zatiaľ to tam vyzerá takto. Skúšal som tam dať sústruženú tyč medzi hroty, ved je to hrotový sústruh ale nenašiel som také malé unášanie srdce, musím kúpiť v novom roku.Asi by ti chcelo komplet rozborku a nový nástrek poriadne urobiť. Ale zatiaľ to zostane takto. aspoň je vidieť že niečo má už za sebou.
Prajem všetkým pekné sviatky.
Pojízdnejch skříněk na nářadí není nikdy dost. Tu první jsem natvrdo zaděla do stolu se soustruhem, tu druhou mám pojízdnou s věcma na frézku a po práci jí zaparkuju za mašinu. Je fakt, že to je těžkej low-end, ale nekup to za dva litry. Povolené zatížení je 80 kilo velkem, šuplík má 8 kilo.
Po pár týdnech najednou přestalo fungovat jedno kolečko. Nahradil jsem ho kusem trámku, ale pohyblivost byla klíčová, bordel za ním se zvětšoval a tak jsem se dal do opravy. Jaké bylo moje překvapení, že kolečka jsou OK, ale materiál nohy je sice dvakrát ohnutý, ale stále 0,6mm papírového plechu. Ty čínský kila jsou zjevně opak čínskejch wattů v údajích o výkonu. Pro zajímavost jsem zvážil věci, co byly ve stolku (34 kilo). Nakonec jsem vyřešil kusem U profilu z 1,5 mm pozinkového plechu. Teď to uveze i mě
.
Po pár týdnech najednou přestalo fungovat jedno kolečko. Nahradil jsem ho kusem trámku, ale pohyblivost byla klíčová, bordel za ním se zvětšoval a tak jsem se dal do opravy. Jaké bylo moje překvapení, že kolečka jsou OK, ale materiál nohy je sice dvakrát ohnutý, ale stále 0,6mm papírového plechu. Ty čínský kila jsou zjevně opak čínskejch wattů v údajích o výkonu. Pro zajímavost jsem zvážil věci, co byly ve stolku (34 kilo). Nakonec jsem vyřešil kusem U profilu z 1,5 mm pozinkového plechu. Teď to uveze i mě