Tohle je vlastne na stejnem principu, ale da se k tomu nakoupit spousta tuh s ruznymi vlastnostmi, tvrdostni, vodeodolne, vodou omyvatelne, ruzne barvy a pise to dle druhu tuhy na vse. Tak uvidim, musim jeste koupit tuhy na lamino. Na cihle budu dal pouzivat tesarskou
Co Vám letos ježíšek nadělil do dílny, nebo co jste si naježili sami
Moderátor: sysel
Hlavně jestli najdeš alespoň jednu, když ji potřebuješ.
Mluvím z vlastní zkušenosti. Hodně používám v dílně tu "náhlavní lupu". Nejdříve jsem měl jednu a furt jsem ji hledal. Tož jsem přikoupil. Teprve při nadkritickém množství je jich všude tolik že už nejdou nikam založit.
Jinak v dílně mám raději lihové fixy Permanent.
Jo, nemám problém je najít, protože se opravdu snažím mít všechno na svém místě. Lihové popisovače a popisovače na železo mám zase jinde.
S tou pořádkumilovností jsem si tuhle pěkně naběhnul. Mám sadu imbus klíčů, v takovém plastovém držáku. 6 a 8 používám každou chvíli na soustruhu, na doraz nebo univerzálku. Dělal jsem s oběma klíči a najednou jsem nemohl najít 6. Dokonale jsem vysmejčil celou dílnu, přehrabal jsem sud se šponama a klíč nikde. Za 3 hodiny jsem ho našel uklizený v tom držáku a celou dobu jsem byl skálopevně přesvědčený, že jsem si ho nechal po ruce. To bylo jmen, co jsem si dal.
S tou pořádkumilovností jsem si tuhle pěkně naběhnul. Mám sadu imbus klíčů, v takovém plastovém držáku. 6 a 8 používám každou chvíli na soustruhu, na doraz nebo univerzálku. Dělal jsem s oběma klíči a najednou jsem nemohl najít 6. Dokonale jsem vysmejčil celou dílnu, přehrabal jsem sud se šponama a klíč nikde. Za 3 hodiny jsem ho našel uklizený v tom držáku a celou dobu jsem byl skálopevně přesvědčený, že jsem si ho nechal po ruce. To bylo jmen, co jsem si dal.
Mlít maso na soustruhu, tak to mě dostalo 
Jelikož jsem na HO, tak mi poslední dva měsíce doručovaly dárečky PPL, GLS a Zásilkovna. Všechno součástky na můj nový stroj. Bylo to tuším 12 zásilek. Naštěstí manželka HO neměla, chodila do práce, a tak byla naštěstí svědkem doručení jen několika z nich. Ale i to stačilo k zevrubné kverulaci
Jelikož jsem na HO, tak mi poslední dva měsíce doručovaly dárečky PPL, GLS a Zásilkovna. Všechno součástky na můj nový stroj. Bylo to tuším 12 zásilek. Naštěstí manželka HO neměla, chodila do práce, a tak byla naštěstí svědkem doručení jen několika z nich. Ale i to stačilo k zevrubné kverulaci