Hlavně je potřeba, abys měl svůj vlastní rozum. Neplést si se svojí vlastní blbostí.
corona virus - obecna diskuze
To bývá těžké rozlišit

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Ne, to je jinak

Už jeden císař řekl svému synovi, že prachy nesmrdi... natož mrtvolnym puchem....
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
plácáte tu OT nesmysly, místo abyste mi vysvětlili jak je to s tou mutací, jak rozlišit tu opravdickou mutaci od běžné mutace, že je vir extrémně nakažlivý to vím už od března.
proste tento vir mutuje, tak jak ostatni viry, rozdil je pouze v tom, ze kvuli tem ostatnim nepodnikame opatreni, takze ten jedinej a poatreni s nim spojena tu budeme mit tak dlouho, jak dlouho bude mutovat
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Payrne ta mutace je natolik infekcnejsi ze vyprovokovala dalsi prisnejsi opatreni
Jinak yech mutaci je tusim uz nekolik tisic a jsou desitky zakladnich kmenu
Nekde jsem videl pekny strom
To ze to vyprovokovalo uzavreni hranic neco asi znamena
Jinak yech mutaci je tusim uz nekolik tisic a jsou desitky zakladnich kmenu
Nekde jsem videl pekny strom
To ze to vyprovokovalo uzavreni hranic neco asi znamena
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
v konečném důsledku to znamená dohodu mezi anglány a žabožrouty na kvótách rybolovu.
Déle vydrží mimo hostitele, má lepší schopnost pronikat do buňky. Evoluce ...
Ani v těch laboratořích nezahálejí.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pafik: typicky treba tim ze to o den ci dva dele trva nez se projevi priznaky. Takze nakazeny beha po svete a infikuje hromadu falsich aniz by cokoli tusil. Oproti predchozimu kmenu kdy by uz davno vedel ze je neco spatne. Nebo jiny model. Generuje to vetsi pocet superprenasecu kteri to bez priznaku nosi celou dobu. Nebo se muze mirne zmenit efektivita prenosu do bunky. Fakt staci jen mirne, mavime se o statisicich az milionech kopii viru ktere ziskas v kapence a jejich exponencialnim mnozeni...
Vajíčko oplodní jen jedna spermie, ale jen s jednou spermií ve spermatu neoplodníš žádnou ženskou, musí jich být milióny.
Podobně to bude s virem, jeden v kapénce tě nenakazí, ale tisíc třeba ano.
No a ta mutace může být i to, že má lepší "chapadla" a už stačí ne tisíc, ale 500 virů na nákazu. Zbytek je statistika a pravděpodobmost.
Podobně to bude s virem, jeden v kapénce tě nenakazí, ale tisíc třeba ano.
No a ta mutace může být i to, že má lepší "chapadla" a už stačí ne tisíc, ale 500 virů na nákazu. Zbytek je statistika a pravděpodobmost.
MAS FU2A, TOS SM16A
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ted vubec nevim co tim myslis
ja myslim ze je vcelku jasne co znaena nakazlivejsi. proste zvysena schopnost se sirit oproti predchozim mutacim
tj. nakazi pripadne i zabije vyzname vetsi mnozstvi lidi za jednotku casu nez ten predchozi
ja myslim ze je vcelku jasne co znaena nakazlivejsi. proste zvysena schopnost se sirit oproti predchozim mutacim
tj. nakazi pripadne i zabije vyzname vetsi mnozstvi lidi za jednotku casu nez ten predchozi
Někteří lidé prostě stále nechápou, že je tady něco nového a nebezpečného - včera byl u nás na návštěvě syn s rodinou a dostali jsme se do disputace, stále tvrdí (a chovají se podle toho), že horší je chřipka, covid je jen trochu jiná chřipka, jejich známý se covidem nakazil a jeho manželka, se kterou je v těsném kontaktu, ne a prý to ten známý přestál s tím, že to nic není. Umírá se prý s covidem na něco jiného, co člověk už má a ne na covid, atd.
Když jsem se dostali na mého švagra, který žije v tom, že to řídí Gates, očkování proti covidu že je plánovaná cílená změna DNA lidí, kteří se očkovat nechají a pak že bude možné je ovládat, a že to možná řídí jakási rada mocných, která řídí svět a potřebuje omezit stav lidstva na planetě a že toto je jedna z cest, tak už mě to přestalo docela bavit a uťal jsem to...
Já no tohle prostě nějak nemám nervy...
Když jsem se dostali na mého švagra, který žije v tom, že to řídí Gates, očkování proti covidu že je plánovaná cílená změna DNA lidí, kteří se očkovat nechají a pak že bude možné je ovládat, a že to možná řídí jakási rada mocných, která řídí svět a potřebuje omezit stav lidstva na planetě a že toto je jedna z cest, tak už mě to přestalo docela bavit a uťal jsem to...
Jenom jestli tě syn včera nenakazil. Takoví jako on se nechraní a roznášejí nákazu.
pavlík píše: ↑26. 12. 2020, 9:34 Někteří lidé prostě stále nechápou, že je tady něco nového a nebezpečného - včera byl u nás na návštěvě syn s rodinou a dostali jsme se do disputace, stále tvrdí (a chovají se podle toho), že horší je chřipka, covid je jen trochu jiná chřipka, jejich známý se covidem nakazil a jeho manželka, se kterou je v těsném kontaktu, ne a prý to ten známý přestál s tím, že to nic není. Umírá se prý s covidem na něco jiného, co člověk už má a ne na covid, atd.
MAS FU2A, TOS SM16A