Prveho zaockovali u nas Krcmeryho...a ta jeho debata bola skor ako od farara ako cloveka ktory vie o com hovori... Na kazdu otazku skoro odpovedal ze vsemohuci boh nam vzdy pomoze....ak je to pravda...sme v pici.
corona virus - obecna diskuze
Kupodivu našly, sice čas po válce a nabonzoval to nějaký Iráčan, ale našli. Hledat se mi to nechce.
filla píše: ↑26. 12. 2020, 6:59nevis jestli se uz nasly v iraku ty cemicke zbrane?, pac jejich nepritonmost byla taky oznacovana za schyzu k pospineni tech hodnychpavlík píše: ↑26. 12. 2020, 6:37 Je skupina lidí, která konspirace potřebuje k životu a nikdo jim nevymluví, že to je jen schýza. A pokud je ta konspirace slabá, tak si dokáží přižhavit a dodat tomu šťávu. Hlavní hybnou silou k tomu jsou sdílená média, dříve sice také konspirátoři jistě byli, ale neměli takové možnosti sdílet své chmury a komunikovat....
MAS FU2A, TOS SM16A
Už by to chtělo nějaký reset. Naposledy jsem se resetoval s kolegy někdy koncem května. No kousnul jsem se pěkně, ještě dva dny mě bylo blbě.
Další reset měl být v lednu. Máme zamluvenou chatu od 7.1. do 10.1., ale jak to vypadá, tak díky nezodpovědným občanům budeme mít utrum.
Další reset měl být v lednu. Máme zamluvenou chatu od 7.1. do 10.1., ale jak to vypadá, tak díky nezodpovědným občanům budeme mít utrum.
Vývoj HW, návrhy DPS (OrCAD, Eagle, Pads)
já mám opačnou zkušenost, když jsem objížděl své "seniory" chtěl jsem předat dárky a pozdravy "mezi dveřmi", když mě zvali dál, tak jsem rychle nasazoval aspoň roušku, nečež mi bylo řečeno: " jdi s tím do prdele", jelikož mám neg. test a protilátky..tak jsem to neřešil, ale v mém okruhu to prostě nikdo neprožívá a ani nikdo neumřel a doufám, že to tak zústane.Carl_FM píše: ↑26. 12. 2020, 10:56 Tipnu si, že odmítnutí návštěvy mnohdy zavání doživotním rozhádáním a nemožnosti vidět vnoučata.
lapa píše: ↑26. 12. 2020, 10:24Hele a proč to nejde? Sorry, ale tyhle argumenty dost dobře nechápu. Je to tvuj/vás život nebo jejich?
Se synem jsme se prošli v parku, pak si "delegace vyměnily dary", synek od ženy ještě dostal porci salátů, rizecky a kapra a šli jsme všichni domu.
Proste jiná situace si žádá jiné řešení....
s očkováním mám teď dilema, i když jsem byl rozhodnut se neočkovat, páč jestli je corona dílem člověka, tak bude následovat pro odpírače (neočkované) trest v podobě konečného řešení: super mega mutace pro výstrahu všem co jdou špatným příkladem.Mex píše: ↑26. 12. 2020, 5:52Ten článek je hodně povrchní. Skoro to vypadá, že je psán na objednávku právě proto, aby zatemnil realitu a skryl skutečného výrobce.
Kdo se trochu pohybuje v oblasti výroby chipů, ten dobře ví, že naprostá světová jednička je firma TSMC. Takže zcela jistě je to ona, kdo ty chipy produkuje.
Mají ze všech firem zvládnutý nejjemnější proces. Postavili fabriku na 3nm proces, ale oficiálně ji ještě neotevřeli, jako že ještě není hotová. Přitom je jasné, že už funguje a právě tam se dělají ty Covid-chipy.
Ta extrémní rozlišovačka je tady podstatná nejen kvůli výkonu a nízké spotřebě, ale i proto, protože ty chipy musí být tak malé, aby prošly očkovací jehlou a navíc nebyly pozorovatelné okem. Resp. jsou vidět jenom jako jemný zákal v té tekutině.
Proto se taky musí vakcína uchovávat studená, protože když se lahvička nebo pak stříkačka vytáhne do pokojové teploty, tak se logicky orosí, a ten zákal (tedy ty chipy v roztoku) nejsou vidět.
Robokop psal, že zatím nezáří. To je ale jasné. Vše kolem SARS-CoV2/Covidu je dělané se záměrně zpožděným účinkem. U nakažlivosti je to známé.
Ale stejný princip opožděného účinku použili u těch chipů. Ony už v organismu jsou, ale zatím se neprojevují. K jejich aktivaci dojde se zpožděním, až bude populace natolik prochipovaná, že už nebude cesty zpět.
poslouchám Andreje, na dotaz novinářky viz. vládní zmocněnec: "vládní zmocněnec nejsem, nikoho jsme nehledali, byla to nadsázka, řídím to já a řídí to ministerstvo zdravotnictví" novinářka: "Jak to zvládáte při všech těch funkcí?" Andrej: " zvládl jsem i horší věci". 

nezodpovedne jste se zachovali vy, protoze jste se bezhlave promorovali zbytecnym schazenim a pak jste to roznaseli na ostatni, cimz jste se tomto stavu take podileliMart76 píše: ↑27. 12. 2020, 1:31 Už by to chtělo nějaký reset. Naposledy jsem se resetoval s kolegy někdy koncem května. No kousnul jsem se pěkně, ještě dva dny mě bylo blbě.
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Já předpokládám, že vzhledem k rychlosti vývoje vakcíny jde jen o betaverzi a v dalších verzích a v upgradech vakcíny to resetovací tlačítko bude, budou ho muset těm prvním bodnout dodatečně, možná by šla použít i malá klávesnice, jen s klávesami Ctrl, Alt, Delete, potom by to ale chtělo implantovat nějaký displej, aby se vědělo kdo jakou verzi SW má. Umístění ale bude komplikované, půjde o diskrétní osobní údaj a tak by se displej měl asi dát někam pod spodní prádlo, nechal bych to na příslušné komisi EU, předpokládám tím pádem umístění v oblasti konečníku

takže shrnuto: aby vakcinace měla smysl je potřeba naočkovat 60 % populace = 35 tis denně, jedno místo zvládne 200-300 ks/den, je tedy potřeba zajstit cca 140 očkovacích míst krát dvě dávky..to by neměl být problém viz počet odběrových míst https://koronavirus.mzcr.cz/seznam-odberovych-center/
problém vidím v kontinuitě zajištění takového množství materiálu, lidí, zkrátka logistiky v čase menším než šest měsíců (dokonce se mluví o účinnosti vakcíny cca tři měsíc..asi to bude hodně individuální).
Andrej bude muset makat víc než doposud aby to všechno ošéfoval, pěkně se uvrtal do dalšího marketingového průseru.
problém vidím v kontinuitě zajištění takového množství materiálu, lidí, zkrátka logistiky v čase menším než šest měsíců (dokonce se mluví o účinnosti vakcíny cca tři měsíc..asi to bude hodně individuální).
Andrej bude muset makat víc než doposud aby to všechno ošéfoval, pěkně se uvrtal do dalšího marketingového průseru.