corona virus - obecna diskuze
Jsem na té mimozemské lodi byl, všechny mimozemšťanky jsou krásné, velmi podobné na Verešovou, tak jsem jednu svedl, prsa super, sundám kalhotky a tam nic, prostě kundu nemají, úplné peklo.
No a pak jsem se doma díval na video s Verešovou a má ji tam, tak asi mimozemšťanka není.
Takže já se očkovat nechám, co bych na té lodi dělal.
No a pak jsem se doma díval na video s Verešovou a má ji tam, tak asi mimozemšťanka není.
MAS FU2A, TOS SM16A
Tak tohle pošlu švagrovi a ten se z toho pose.., určitě na to skočí a bude to šířit dále. Jen lituji jeho ženu, ta vždy, když začne blbnout odchází s tím, že na to už fakt nemá nervy.Grad píše: ↑27. 12. 2020, 2:29 Zajímavé info o původu, důvodu a důsledcích viru, pandemie a očkování![]()
Pravda je ale pořád zastřená ...
1.Původ
Samotné technologie i jejích překotný rozvoj to nebylo jen tak. To by "lidstvo", natož to "zdegerované" konzumem v USA samo nezvládlo. Takže jediné reálné vysvětlení odkud se to vzalo je UFO.
2.Důvod
Zadarmo to ale nebylo.![]()
Takže proběhli nějaké pokusy SARS atp. no zabral až Covid![]()
3.Důsledek
No a to očkování - čipování je už jenom třešnička na dortu jak Zemi ovládnout a lidi zotročit...

UFO to být nemohlo. UFO znamená neidentifikovaný létající objekt. Takže v momentě kdy to identifikuješ, byť jen jako zdroj viru, automaticky přestává být UFO.Grad píše: ↑27. 12. 2020, 2:29 Zajímavé info o původu, důvodu a důsledcích viru, pandemie a očkování![]()
1.Původ
Samotné technologie i jejích překotný rozvoj to nebylo jen tak. To by "lidstvo", natož to "zdegerované" konzumem v USA samo nezvládlo. Takže jediné reálné vysvětlení odkud se to vzalo je UFO.
2.Důvod
3.Důsledek
No a to očkování - čipování je už jenom třešnička na dortu jak Zemi ovládnout a lidi zotročit...

Je to podobné, jako s telefonováním - jakmile se účastníš hovoru, stáváš se automaticky telefonistou a nemusíš se tedy představovat jako telefonista XY. Protistrana to totiž z výše zmíněného už automaticky ví.

S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Přesně tak, viz kurz telefonování od Járy Cimrmana...

Jo tak tys to byl, co to video poslal do světa. To tě asi prásknu; je na to vypsaná odměna 1,3 megaCarl_FM píše: ↑27. 12. 2020, 2:44 Jsem na té mimozemské lodi byl, všechny mimozemšťanky jsou krásné, velmi podobné na Verešovou, tak jsem jednu svedl, prsa super, sundám kalhotky a tam nic, prostě kundu nemají, úplné peklo.

v rámci bezpečí kupujte pouze chlast
kdyby tohle někdo postnul před rokem tak ho prohlásí za blázna, dnes prý pochopitelná realita:
https://www.kupi.cz/magazin/clanek/1166 ... -internetu
kdyby tohle někdo postnul před rokem tak ho prohlásí za blázna, dnes prý pochopitelná realita:
https://www.kupi.cz/magazin/clanek/1166 ... -internetu
To ti asi neklapne, viděl jsem to teprv dnes a venku už to je dlouho.
Nicméně buď je to hodně staré video, nebo montáž, protože Verešová má dvě děti a tamta kunda nevypadá jako by nějaké děti odrodila a jizvy jsem si taky nevšiml.
Nicméně buď je to hodně staré video, nebo montáž, protože Verešová má dvě děti a tamta kunda nevypadá jako by nějaké děti odrodila a jizvy jsem si taky nevšiml.
pafik píše: ↑27. 12. 2020, 3:20Jo tak tys to byl, co to video poslal do světa. To tě asi prásknu; je na to vypsaná odměna 1,3 megaCarl_FM píše: ↑27. 12. 2020, 2:44 Jsem na té mimozemské lodi byl, všechny mimozemšťanky jsou krásné, velmi podobné na Verešovou, tak jsem jednu svedl, prsa super, sundám kalhotky a tam nic, prostě kundu nemají, úplné peklo.
Takže já se očkovat nechám, co bych na té lodi dělal.![]()
MAS FU2A, TOS SM16A
No ono, poctivě vzato, za tím UFOuni být mohou, prý už tady dlouho jsou a působí, moc se tomu všeobecně nevěří, ale četl jsem, že pro komunikaci s nimi je nezbytné se dezinfikovat alkoholem (oni se prý bojí našich nákaz, teď úplně zpanikařili z covidu), jednou jsem se dobře dezinfikoval a opravdu jsem je viděl, ona (asi ona, mělo to vytetovaný kosočtverec s čárkou) ke mě šla, v ruce měla nějakou ampulku a prý že mě vopíchá, on (asi on, měl vytetovaný kolík s popisem 1:50 a prý h6) začal bublat, že slíbila, že vopíchá jeho a tak jsem šel pryč, abych nebyl za kořena...aleshonsa píše: ↑27. 12. 2020, 3:13UFO to být nemohlo. UFO znamená neidentifikovaný létající objekt. Takže v momentě kdy to identifikuješ, byť jen jako zdroj viru, automaticky přestává být UFO.Grad píše: ↑27. 12. 2020, 2:29 Zajímavé info o původu, důvodu a důsledcích viru, pandemie a očkování![]()
1.Původ
2.Důvod
3.Důsledek
No a to očkování - čipování je už jenom třešnička na dortu jak Zemi ovládnout a lidi zotročit...![]()
![]()
![]()
Je to podobné, jako s telefonováním - jakmile se účastníš hovoru, stáváš se automaticky telefonistou a nemusíš se tedy představovat jako telefonista XY. Protistrana to totiž z výše zmíněného už automaticky ví.![]()
![]()
![]()
Starý bejt může, ale jelikož se články o něm a o odměně objevily teď, tak to uteklo pravděpodobně teď. Minochodem, bůhví jak to s tím videem je; třeba se jí zdálo, že už se o ní dlouho nemluvilo, třeba by měla podepsat nějakej novej kontrakt a takhle si uměle zvyšuje cenu. Schválně jsem podráždil vyhledávač , ale nic kromě fotek se neobjevilo.

no po té co se zveřejnilo že Volopich pracuje pro exekutora co vymáhá dětské exekuce už se tak nepředvádí, Špindl ji coviďáci zavřeli, zlaté lyže leží ve sklepě, tak co s volným časem? Točí se péčkopafik píše: ↑27. 12. 2020, 3:44Starý bejt může, ale jelikož se články o něm a o odměně objevily teď, tak to uteklo pravděpodobně teď. Minochodem, bůhví jak to s tím videem je; třeba se jí zdálo, že už se o ní dlouho nemluvilo, třeba by měla podepsat nějakej novej kontrakt a takhle si uměle zvyšuje cenu. Schválně jsem podráždil vyhledávač , ale nic kromě fotek se neobjevilo.![]()

Pokud si správně pamatuju, tak tvrdila dvě věci.
Jednak že je vir pravděpodobně umělého původu. To se sice nepotvrdilo, ale taky nevyvrátilo. A naopak spousta moudrých hned vyskočila jako čert z krabičky, že je to určitě přírodní atd. Ale důkaz nemá ani jedna strana.
No a druhou věc říkala, že je to turbo-virus, že se rychle množí tedy i rychle mutuje. A že tedy brzo vychcípe.
Ta první část tvrzení platí, opravdu se rychle mění. Bohužel se zatím ty mutace otáčení do horší podoby. Ale to se předem asi nedalo odhadnout. Původní SARS se taky rychle měnil a vychcípal, u SARS2 se to řízením osudu a náhody (doufám) bohužel zatím otáčí spíš k horšímu.
Řekl bych, že podobné kategorické odsudky vůči její osobě nejsou moc na místě.
ono s tou pravdou je to hodne osemetny, takovy kopernik, ten by mohl vypravet...
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Ta paní Peková, to je typ takových zvláštních osob, sice odborník ve svém oboru, ale na svět se dívají přes trubku, chybí jim prostě širší rozhled.
Takže ty jejich závěry jsou často ukvapené. Typickým zástupcem jsou lékaři, ale už jsem takové potkal mezi inženýry.
Příklad: na škole jsme dostali od docentky skripta v pdf nebo wordu, byla to nějaká matematika, se spolužákem jsme nechápali jeden ukázkový příklad, on vyrukoval s tím, že tam má paní docentka chybu a basta. Já jsem si byl vědom, že ta skripta jsou stará možná 10 let a dala nám poslední verzi, takže chyba by za ty roky byla opravená a tedy jsme příklad spíš nepochopili, zkusil jsem se na to podívat jinak a pochopil jsem to.
Prostě se znalostí širší souvislostí je pohled na věc jinak.
Takže ty jejich závěry jsou často ukvapené. Typickým zástupcem jsou lékaři, ale už jsem takové potkal mezi inženýry.
Příklad: na škole jsme dostali od docentky skripta v pdf nebo wordu, byla to nějaká matematika, se spolužákem jsme nechápali jeden ukázkový příklad, on vyrukoval s tím, že tam má paní docentka chybu a basta. Já jsem si byl vědom, že ta skripta jsou stará možná 10 let a dala nám poslední verzi, takže chyba by za ty roky byla opravená a tedy jsme příklad spíš nepochopili, zkusil jsem se na to podívat jinak a pochopil jsem to.
Prostě se znalostí širší souvislostí je pohled na věc jinak.
MAS FU2A, TOS SM16A