Ale jako ano, hážu všechny do jednoho pytle, okamurovci jsou u mě taky komunisti, láska k Putinovi tam je, se Zemanem jsou kamarádi.
corona virus - obecna diskuze
Já si nedělám poznámky a hledat se mi to nechce, ale zřejmě kvůli tomu, že se kdysi zastával Zemana.
Ale jako ano, hážu všechny do jednoho pytle, okamurovci jsou u mě taky komunisti, láska k Putinovi tam je, se Zemanem jsou kamarádi.
MAS FU2A, TOS SM16A
Tak ti v tom pytli chyběj i voliči Pirátů.
.... zastával se Zemana, jak konkrétně? To je zase tvoje reakce naprosto zaslepenýho joudy.
Jo jo, tesne po prevratu - tedy par let to bylo, ale z dnesniho pohledu tesne po - jsme meli v Praci kolegu, ktery byl clenem mladych konzervativcu (existuji jeste?) a ten to do nas valil - proste klausovka (pametnici pamatuji - jeste dienstbirovka a havlovka - to byla diagnoza

Kdyz jsme mu s kolegou rekli, at toho modreho svazactvi necha, tak koukal jak vrah

Vsechno uz tady bylo, jen ty aktualni generace si vzdycky mysli, ze to je poprve ... nevyjimaje mne

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
No Piráti, s němi je to těžké, normálně bych je hned šoupnul ke komunistům, ale je tam pár lidí co komunisti nejsou plus Piráti jsou proti Zemanovi. Bartoš i prej změnil názor na Havla. Asi je třeba počkat až se poperou, kdo vyhraje...
Fmodel tu na mě už roky pokaždé reaguje buď s opačným názorem, nebo s něčím úplně mimo a nějak nemám chuť dohledávat co vše napsal, hlavně v sekci Hospůdka.
Fmodel tu na mě už roky pokaždé reaguje buď s opačným názorem, nebo s něčím úplně mimo a nějak nemám chuť dohledávat co vše napsal, hlavně v sekci Hospůdka.
MAS FU2A, TOS SM16A
Jasně, fmodel tě bytostně sere už tím, že dejchá. Myslím, že to bude vzájemné, a že by se přidalo pár dalších ....
Ale to je omyl, on mě nijak nesere, já jsem si ho prostě díky jeho reakcím zařadil mezi komunisty. Já ani nevím kdo to je a je mi osobně šumafuk. To takový Tumlík je mnohem horší komunista, tam to úplně čpí.
A už jsem vysvětli, že do pojmu komunista zahrnuju v podstatě každého, komu třeba nevadí Zeman, chválí Putina či je proti EU. Jedná se o jednu sortu lidí, je to vidět i na přehledu hlasování ve sněmovně: ANO, Okamurovci a KSČ většinou hlasujou spolu, je to jedna skupina. A mě se nechce je nějak rozlišovat.
A už jsem vysvětli, že do pojmu komunista zahrnuju v podstatě každého, komu třeba nevadí Zeman, chválí Putina či je proti EU. Jedná se o jednu sortu lidí, je to vidět i na přehledu hlasování ve sněmovně: ANO, Okamurovci a KSČ většinou hlasujou spolu, je to jedna skupina. A mě se nechce je nějak rozlišovat.
MAS FU2A, TOS SM16A
To jsi to hodně "zjednodušil" !Carl_FM píše: ↑29. 12. 2020, 3:24 Ale to je omyl, on mě nijak nesere, já jsem si ho prostě díky jeho reakcím zařadil mezi komunisty. Já ani nevím kdo to je a je mi osobně šumafuk. To takový Tumlík je mnohem horší komunista, tam to úplně čpí.
viz Murphyho zákony :
Na každou otázku existuje jednoduchá, snadno pochopitelná, nesprávná odpověď.
příklad https://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?g=67097
Volba Radka Mikrovlnky Kotena na předsedu Bezpečnostního výboru.
Volba Radka Mikrovlnky Kotena na předsedu Bezpečnostního výboru.
To jsi to hodně "zjednodušil" !
viz Murphyho zákony :
Na každou otázku existuje jednoduchá, snadno pochopitelná, nesprávná odpověď.
MAS FU2A, TOS SM16A
Tady je to rozhádaný, tohle vláknou už budu ignorovat. V podstatě tu máme každý jiný pohled na svět a stejnou šanci něco s tím udělat. 0%. Takže je to tak nějak k prdu. Končím s covidem i když on nejspíš neskončí se mnou. 

ak by to robokop cele niekam odlozil...a ked sa vycisti vzduch a opadne pach mrtvol a dozasobime sa kyslikom....tak by sa dalo pozriet co sme tu popisali... ale to sa asi nestane.
Skoda.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak ja tu puvodne to vlakno chtel aby jsme se tu bavili fakticky o covidu a s tim souvisejicich vecech
s politikou to souvisi ale tohle o komunistech je dost mimo
stejne tak jako nektere nepodlozene vykriky popiracu zjevneho nebo pleveleni od trolu
s politikou to souvisi ale tohle o komunistech je dost mimo
stejne tak jako nektere nepodlozene vykriky popiracu zjevneho nebo pleveleni od trolu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)