Popisuje soucasny stav
To ze pohrda nad melkou reakci bez rosmyslu snad taky da rozum. Nebo mas pocit ze nas a nasi budoucnost maji ridit emoce?
Me spousta toho co rika prave oslovilo a myslim ze to ma i dobre podlozene a oargumentovane.
To ze je elitar priznava a neskryva a na nic si nehraje, zadne cau lidi atd... Zadne vsichni jsme si rovni jen nekteri si budrm rovnejsi....
Grad píše: ↑3. 1. 2021, 10:45![]()
Ten pán tvrdí:
"Stačí kliknout a můžete urážet, říká podnikatel, filantrop a bývalý disident Jan Dobrovský. Je módou vracet se k tomu, že moje vidina spravedlivého světa je jediná možná, což se zvednutou pěstí vyžaduji po ostatních, přestože pro to nemám žádný argument, dodává."
Inu, tak jsem na jeho výzvu kliknul, svobodně, zatím...![]()
Zato ON hned zkraje to hrne pohrdavě, přehlíživě a jakože z nadhledem, že jedině on je TEN kdo má pravdu...
Hned záhy otevřeně přiznává, že je elitář... to jsem už přestal poslouchat... než se tam za chvílí zmínila možnost jeho vstupu do politiky.![]()
No potěš koště pokud by táto předvolební agitka zabrala. Z extrémů do extrémů.
To už raději toho z předchozího videa.
Ten alespoň nazval pravdu otevřeně a pravým jméném i když žádná řešení nenabízí...
EDIT:
To už raději budu minimálně jednou týdně volit takto a příjde mne to užitěčnější a poctivější jak dosáhnout zlepšení toho marazmu...